Maškare
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
- elrania
vampir mi je bio prvi pravi kostim za maskareA$H wrote:hehe kao klinac sam bio škot za maškare sestrična je imala kilt pa sam joj maznuo...ali od kad sam prešao na tamnu stranu stalno sam vampir za maškare..
mama mi ga je sasila u 2. il 3. osnovne, ne sjecam se tocno sada... pitali me svi gdje sam ga kupila =)
zadnje se proslavih s nekim ala pantomimicarom
ove godine mozda konacno nabavim cat-suit
prosle godine sam za halloween imala neugodan dozivljaj gledanja pomahnitalog wannabe skota koji se rasplesao u kiltu te ga povremeno podigao...Djuro20 wrote:moram. inače bi il moro nosit kilt do gležnjeva, il bi me uhitili zbog opscinentnog ponašanja u javnosti :-p
for the sake of others... obuci gace
- A$H
elrania wrote:vampir mi je bio prvi pravi kostim za maskareA$H wrote:hehe kao klinac sam bio škot za maškare sestrična je imala kilt pa sam joj maznuo...ali od kad sam prešao na tamnu stranu stalno sam vampir za maškare..
mama mi ga je sasila u 2. il 3. osnovne, ne sjecam se tocno sada... pitali me svi gdje sam ga kupila =)
zadnje se proslavih s nekim ala pantomimicarom
ove godine mozda konacno nabavim cat-suit
prosle godine sam za halloween imala neugodan dozivljaj gledanja pomahnitalog wannabe skota koji se rasplesao u kiltu te ga povremeno podigao...Djuro20 wrote:moram. inače bi il moro nosit kilt do gležnjeva, il bi me uhitili zbog opscinentnog ponašanja u javnosti :-p
for the sake of others... obuci gace
sva sreća da sam muško onda mi ne trebaju neki kostimi..samo sve crno + moji kaput do gležnja...sad će to bit malo teže pošto sam svoju dugu čupu ošišao na čelavo prije koji tjedan...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
- A$H
Airsoft,ljeto i puno je lakše za održavanje...metallicat wrote:a šta reć negoA$H wrote:sva sreća da sam muško onda mi ne trebaju neki kostimi..samo sve crno + moji kaput do gležnja...sad će to bit malo teže pošto sam svoju dugu čupu ošišao na čelavo prije koji tjedan...![]()
![]()
, nisam mislila ništa loše ali ono šta ti bi
![]()
![]()
ma nije bad pustit ćemo opet..samo radi njeHorror wrote:A$H izgubio si sve šanse kod metallicat, eventualno periku nabavi![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
ma daj kakvo ljetoA$H wrote:Airsoft,ljeto i puno je lakše za održavanje...metallicat wrote:a šta reć negoA$H wrote:sva sreća da sam muško onda mi ne trebaju neki kostimi..samo sve crno + moji kaput do gležnja...sad će to bit malo teže pošto sam svoju dugu čupu ošišao na čelavo prije koji tjedan...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma nije bad pustit ćemo opet..samo radi njeHorror wrote:A$H izgubio si sve šanse kod metallicat, eventualno periku nabavi![]()
![]()
ajde hvala onda

- jigsaw
metallicat wrote:ma daj kakvo ljetoA$H wrote:Airsoft,ljeto i puno je lakše za održavanje...metallicat wrote: a šta reć nego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne bi ja ni da je 100C
![]()
ajde hvala onda![]()
, onda nisu sve šanse izgubljene
![]()
![]()
- john_constantine
- metallicat