Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
DrugsBunny

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by DrugsBunny » 26 Mar 2010, 01:13

The Host - 8/10, zabavan (a i dirljiv film) koji je bio izuzetno ugodan za pogledat, šteta što se polako razvodnjava kako radnja teče te da je "rasplet" napravljen prenaivno, ostalo je stvarno super
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

A$H

Post by A$H » 26 Mar 2010, 06:46

Triangle - 4/5

Silent Hill - 4/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

chatterer

Post by chatterer » 26 Mar 2010, 11:01

Secret Window

taman kad me skroz zaintrigirao i "zalijepio za ekran" opet tisuću puta prežvakan kraj, film koji me skoro oduševilo da bi mi se u sljedeći trenutak totalno zgadio :evil:

Metalcamp

Post by Metalcamp » 26 Mar 2010, 12:34

chatterer wrote:Secret Window

taman kad me skroz zaintrigirao i "zalijepio za ekran" opet tisuću puta prežvakan kraj, film koji me skoro oduševilo da bi mi se u sljedeći trenutak totalno zgadio :evil:
Slazem se. Jedna od najlosijih ekranizacija Kinga, a i Deep mi ide polagano na zivce. Uvijek onaj isti iritirajuci glas i dosta slicne uloge ma kolko bile neobicne.
"Good night boils and ghouls."

metallicat

Post by metallicat » 26 Mar 2010, 12:49

A$H wrote:Triangle - 4/5

Silent Hill - 4/5
e da, i ja sam triangle gledala, nije loš, ali koliko se sjećam nisam na kraju nešto skužila :lol:
u ovh god sam ih masu pogledala ali tko će se sjetit svega i napisat.

the descent 2 - pun pogodak. nisam ni približno očekivala da će tako dobar bit, skoro u rangu prvog. čudo. ako koji slučajem dođe u kino, idem :mrgreen: 9/10
Image

polygraf

Post by polygraf » 26 Mar 2010, 21:25

zadnj sto sam gledao je white out i nije los,sto mislite o clock tower filmu?

jeba

Post by jeba » 27 Mar 2010, 09:52

The puppet master - čisto solidan filmić, s tim da je kraj malo pretjeran, bio bi bolji bez zadnjih 10-ak minuta.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Mar 2010, 22:30

Funny games (1977.g.) - uznemirujuć, brutalan i jezovit film s interakcijom prema publici od strane dvojice psihopata. Psihološki teror bez potrebe s prikazivanjem nasilja što je danas postao standard u hororima. Naročito je najgori taj depresivni završetak pri kraj filma, i osjećaj bespomoćnosti koji se provlači kroz cijeli film. Netipični i vrlo originalni film, s najstrašnijom scenom s "daljinskim". 4/5

P.S.
Mislio sam pogledati još američki remake, ali čujem da je potpuno isti kao original, pa me ne privlači, možda za koju godinu dvije..
Michel puši karu.

Jandra

Post by Jandra » 28 Mar 2010, 10:59

The Thing

Nisam baš puno očekivao pošto je '82 al sam se prevario. Istina, film je na trenutke dosadnjikav, al nije loše u cjelini. Specijalni efekti nisu toliko loši makar ima par scena sa užasnim efektima. Nije loš, nije loš.

Sammy

Post by Sammy » 28 Mar 2010, 11:10

The Descent (2005) - dosta dobar, ubija ga predosadni pocetak i uvod..prakticki se do pojava beštija nista ne dogada, a to je negdje polovica filma..a ni ideja mi nije bogznasto, skupina zena koja istrazuje nepoznatu rupu u zemlji iz zajebancije..zbog dobrih beštija i kraja - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Boby

Post by Boby » 28 Mar 2010, 11:13

john_constantine wrote:Funny games (1977.g.) - uznemirujuć, brutalan i jezovit film s interakcijom prema publici od strane dvojice psihopata. Psihološki teror bez potrebe s prikazivanjem nasilja što je danas postao standard u hororima. Naročito je najgori taj depresivni završetak pri kraj filma, i osjećaj bespomoćnosti koji se provlači kroz cijeli film. Netipični i vrlo originalni film, s najstrašnijom scenom s "daljinskim". 4/5

P.S.
Mislio sam pogledati još američki remake, ali čujem da je potpuno isti kao original, pa me ne privlači, možda za koju godinu dvije..
Naomi Watts, Tim Roth, Michael Pitt? To bi trebali biti dovoljni razlozi da pogledaš remake koliko god sličan bio.

callac

Post by callac » 28 Mar 2010, 11:42

The Thing - prezakon film, ne mogu vjerovati da sam se opet zbrecala na istu scenu kao i kad sam ga gledala zadnji put! :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 28 Mar 2010, 12:20

Ja ću sebe morat ozibljno preispitat, jer mi je taj film nakon i 5.-6. gledanja čisti prosjek. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Jandra

Post by Jandra » 28 Mar 2010, 12:37

callac wrote:The Thing - prezakon film, ne mogu vjerovati da sam se opet zbrecala na istu scenu kao i kad sam ga gledala zadnji put! :lol:
Ono kad testiraju krv? :lol:

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 28 Mar 2010, 13:46

Sammy wrote:The Descent (2005) - dosta dobar, ubija ga predosadni pocetak i uvod..prakticki se do pojava beštija nista ne dogada, a to je negdje polovica filma..a ni ideja mi nije bogznasto, skupina zena koja istrazuje nepoznatu rupu u zemlji iz zajebancije..zbog dobrih beštija i kraja - 7/10
Ufff, meni je baš taj uvod pregenijalan, ono nekakva suspense atmosfera, ne znaš kada će nešto izletiti, a čuješ beštije u daljini i vidiš njihove siluete. Drži te na iglama, a kad se pojave pakao nastane, prenajbolje.
A što se tiče Thinga, nisam ga juče pogledao, ali definitivno je jedan od boljih hororaca ikad. Ta nekakva depresivna i tmurna atmosfera ljudskog očaja, predobro. Svatko je svakom neprijatelj. I jedan veliki plus za film je što nema ženskih glumica. One mi uopće ne sjedaju u ovakvim vrstama horora.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Post Reply