Jej, još jedna cura s kojom možemo brbljati o kosi

dečki su pošandrcali već od moje i elrine priče koja kakvu boju koristi i sl..
Ja isto nisam dugo stavljala slike na forum, više ih na fejsu objavim jer ionako su mi forumaši sa kojima sam najbliža frendovi tamo pa vide sve novotarije.
Jedva čekam da mi kosa naraste jer Indira i Seka Aleksić furaju moj aktualni friz tako da definitivno slijedi drastična promjena s moje strane. Boja ostaje plava jer je najlakše za održavati. Onu "kleopatra frizuru" i dan danas oplakujem jer sam ju obožavala, sve dok Danijela Trbović nije natakarila na svoju ružnu facu istu takvu ( da, imam "mali" problem kad vidim na nekome ko mi se ne sviđa nešto što ja nosim na glavi) ali sam se i spasila otkako sam se ošišala, pegla dva puta dnevno i farbanje svaka dva tjedna mi nimalo ne nedostaju....
Meni se elrina boja sad jako sviđa, još mrvicu na svjetlije sa ružičastim odsjajem i bit će presavršena, a šiške su je osvježile i onako lijepo zaokružile lice, pogotovo kad su ovako kraće.
Asfi uvijek prekrasna, baš mi je snjeguljica, uvijek ju vežem uz avatar koji je imala kad sam tek došla i mislim da joj je najbolje stajao!
Sad još ostaje na tebi, metallicat da nas počastiš sa svojim novim sličkicama tak da imamo o čemu razglabati