The Twilight Saga: New Moon (2009)
-
John_Ryder
-
John_Ryder
- Scarface
Meni je film skroz ok, ono, ka i prvi dio. A vi glavni pljuvači najveći licemjeri- i onda je opravdanje tipa "a mora san s curon ić gledat" i ta sranja.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
- boyko
i frend je išel s curom glet prvi dio(jbg moral jeJohn_Ryder wrote:hahaha išo sam s curom gledat al nisam moraoGhostface wrote:Meni je film skroz ok, ono, ka i prvi dio. A vi glavni pljuvači najveći licemjeri- i onda je opravdanje tipa "a mora san s curon ić gledat" i ta sranja.![]()
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Scarface
Wendigo wrote:ja nisam licemjer. pogledao sam prvi dio tog govna, doduše samo prvih sat i 20tak minuta jer moj mozak nije imao snage za dalje, i sada mogu argumentirano pljuvati po tom jel... "filmu".
Jesi ako unatoč tome ideš gledat i drugi dio.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
ne namjeravam gledati dvojku.. jedinica je bila čisto dosta i previše.Ghostface wrote:Wendigo wrote:ja nisam licemjer. pogledao sam prvi dio tog govna, doduše samo prvih sat i 20tak minuta jer moj mozak nije imao snage za dalje, i sada mogu argumentirano pljuvati po tom jel... "filmu".
- A$H
a ovo je topic za drugi dio po kojem ne smijes pljuvat dok ne pogledas sat i 20min i ovog nastavka..stoga..nazad u topic o jedinici i udri..Wendigo wrote:ne namjeravam gledati dvojku.. jedinica je bila čisto dosta i previše.Ghostface wrote:Wendigo wrote:ja nisam licemjer. pogledao sam prvi dio tog govna, doduše samo prvih sat i 20tak minuta jer moj mozak nije imao snage za dalje, i sada mogu argumentirano pljuvati po tom jel... "filmu".
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Samhain
moja cura mrzi taj film više od meneGhostface wrote:Meni je film skroz ok, ono, ka i prvi dio. A vi glavni pljuvači najveći licemjeri- i onda je opravdanje tipa "a mora san s curon ić gledat" i ta sranja.![]()
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- john_constantine
Re: The Twilight Saga: New Moon (2009)
he, čitam danas u jutarnjem tekst o posljednjem nastavku, lista koja bi htjela režirati, jbt... Gus Vas Sant - dozlaboga, da on režira, film bi bio tako dosadan da bi čak i fanovima dopizdio.
Ali Sofia Coppola, jbt... Ok, pomislim, zašto ne, nije tako loš izbor s iskustvom na takve filmove. ali jbt, pročitam ideju četvrtog nastavka gdje taj glavni ženski lik trudna i ima dijete s oba dva oca, vampira i vukodlaka i roditi će mješanca "polutana".
Da krepaš... Sada moram pogledati prva dva filma

Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:he, čitam danas u jutarnjem tekst o posljednjem nastavku, lista koja bi htjela režirati, jbt... Gus Vas Sant - dozlaboga, da on režira, film bi bio tako dosadan da bi čak i fanovima dopizdio.Ali Sofia Coppola, jbt... Ok, pomislim, zašto ne, nije tako loš izbor s iskustvom na takve filmove. ali jbt, pročitam ideju četvrtog nastavka gdje taj glavni ženski lik trudna i ima dijete s oba dva oca, vampira i vukodlaka i roditi će mješanca "polutana".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nažalost, morat ću te razočarat, jer iman informacije iz prve ruke (točnije, sestre) koja je kao vatreni fan ovog serijala, i ženska ne rodi nikakvog poluvampira - poluvukodlaka, već jednostavno poluvampira - polučovjeka, nikad nije ni spavala s vukodlakom. Ovo je po običaju neki dezinformirani debil pisa članak. Sorry.
- john_constantine
ah, normalna stvar kod jutarnjeg kada su u pitanju filmovi...Ghostface wrote:john_constantine wrote:he, čitam danas u jutarnjem tekst o posljednjem nastavku, lista koja bi htjela režirati, jbt... Gus Vas Sant - dozlaboga, da on režira, film bi bio tako dosadan da bi čak i fanovima dopizdio.Ali Sofia Coppola, jbt... Ok, pomislim, zašto ne, nije tako loš izbor s iskustvom na takve filmove. ali jbt, pročitam ideju četvrtog nastavka gdje taj glavni ženski lik trudna i ima dijete s oba dva oca, vampira i vukodlaka i roditi će mješanca "polutana".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nažalost, morat ću te razočarat, jer iman informacije iz prve ruke (točnije, sestre) koja je kao vatreni fan ovog serijala, i ženska ne rodi nikakvog poluvampira - poluvukodlaka, već jednostavno poluvampira - polučovjeka, nikad nije ni spavala s vukodlakom. Ovo je po običaju neki dezinformirani debil pisa članak. Sorry.![]()
Michel puši karu.
- callac
Definitivno odmak od prvog dijela, ali to pripisujem činjenici da više od polovice filma je Edward free, tako da onih glupih dijaloga i zurenja jedno u drugo ima minimalno, al opet ne dovoljno malo... Bella je glupa ko ona stvar, vukodlaci su puno bolji
Čudi me kako nitko još nije povukao paralelu sa True Blood, po meni ima previše iskopiranih stvari- npr, Bella-Sookie: obadvije imaju tu osobinu da im se ne može čitati misli što je vampirima osobito privlačno, razapete su između ljubavi prema vampiru i vuku ( Sam u true blood-u je pas, al isti k....), pojavljivanje male Dakote mi je ravno kraljici sa kraja druge sezone TB-a Ima još par stvari koje sam primjetila al se sad baš ne mogu točno sjetiti, možda pogledam još jednom-NOT
Čudi me kako nitko još nije povukao paralelu sa True Blood, po meni ima previše iskopiranih stvari- npr, Bella-Sookie: obadvije imaju tu osobinu da im se ne može čitati misli što je vampirima osobito privlačno, razapete su između ljubavi prema vampiru i vuku ( Sam u true blood-u je pas, al isti k....), pojavljivanje male Dakote mi je ravno kraljici sa kraja druge sezone TB-a Ima još par stvari koje sam primjetila al se sad baš ne mogu točno sjetiti, možda pogledam još jednom-NOT
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.