The Twilight Saga: New Moon (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
John_Ryder

Post by John_Ryder » 17 Dec 2009, 00:23

EPIC FAIL
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 17 Dec 2009, 00:30

A gleda si ga? :lol: :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 17 Dec 2009, 00:44

Ghostface wrote:A gleda si ga? :lol: :lol:
da :oops:

Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 17 Dec 2009, 01:14

Meni je film skroz ok, ono, ka i prvi dio. A vi glavni pljuvači najveći licemjeri- i onda je opravdanje tipa "a mora san s curon ić gledat" i ta sranja. :lol: :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 17 Dec 2009, 01:47

Ghostface wrote:Meni je film skroz ok, ono, ka i prvi dio. A vi glavni pljuvači najveći licemjeri- i onda je opravdanje tipa "a mora san s curon ić gledat" i ta sranja. :lol: :lol:
hahaha išo sam s curom gledat al nisam morao :lol:

Image
Image

boyko

Post by boyko » 17 Dec 2009, 02:30

John_Ryder wrote:
Ghostface wrote:Meni je film skroz ok, ono, ka i prvi dio. A vi glavni pljuvači najveći licemjeri- i onda je opravdanje tipa "a mora san s curon ić gledat" i ta sranja. :lol: :lol:
hahaha išo sam s curom gledat al nisam morao :lol:
i frend je išel s curom glet prvi dio(jbg moral je :D ) i veli da mu je najzanimljiviji i najzabavniji trenutak bil dok se neki klinac sa strane zgađal s kokicama :lol:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Dec 2009, 09:50

ja nisam licemjer. pogledao sam prvi dio tog govna, doduše samo prvih sat i 20tak minuta jer moj mozak nije imao snage za dalje, i sada mogu argumentirano pljuvati po tom jel... "filmu". 8)

Scarface

Post by Scarface » 17 Dec 2009, 11:07

Wendigo wrote:ja nisam licemjer. pogledao sam prvi dio tog govna, doduše samo prvih sat i 20tak minuta jer moj mozak nije imao snage za dalje, i sada mogu argumentirano pljuvati po tom jel... "filmu". 8)

Jesi ako unatoč tome ideš gledat i drugi dio. :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Dec 2009, 14:44

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:ja nisam licemjer. pogledao sam prvi dio tog govna, doduše samo prvih sat i 20tak minuta jer moj mozak nije imao snage za dalje, i sada mogu argumentirano pljuvati po tom jel... "filmu". 8)

ne namjeravam gledati dvojku.. jedinica je bila čisto dosta i previše. :lol:

A$H

Post by A$H » 17 Dec 2009, 14:52

Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

ne namjeravam gledati dvojku.. jedinica je bila čisto dosta i previše. :lol:
a ovo je topic za drugi dio po kojem ne smijes pljuvat dok ne pogledas sat i 20min i ovog nastavka..stoga..nazad u topic o jedinici i udri.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Samhain

Post by Samhain » 17 Dec 2009, 18:56

moja cura mrzi taj film više od mene ;)
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

john_constantine

Re: The Twilight Saga: New Moon (2009)

Post by john_constantine » 24 Mar 2010, 21:00

he, čitam danas u jutarnjem tekst o posljednjem nastavku, lista koja bi htjela režirati, jbt... Gus Vas Sant - dozlaboga, da on režira, film bi bio tako dosadan da bi čak i fanovima dopizdio. :mrgreen: Ali Sofia Coppola, jbt... Ok, pomislim, zašto ne, nije tako loš izbor s iskustvom na takve filmove. ali jbt, pročitam ideju četvrtog nastavka gdje taj glavni ženski lik trudna i ima dijete s oba dva oca, vampira i vukodlaka i roditi će mješanca "polutana". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Da krepaš... Sada moram pogledati prva dva filma :mrgreen: :rock:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 24 Mar 2010, 21:06

john_constantine wrote:he, čitam danas u jutarnjem tekst o posljednjem nastavku, lista koja bi htjela režirati, jbt... Gus Vas Sant - dozlaboga, da on režira, film bi bio tako dosadan da bi čak i fanovima dopizdio. :mrgreen: Ali Sofia Coppola, jbt... Ok, pomislim, zašto ne, nije tako loš izbor s iskustvom na takve filmove. ali jbt, pročitam ideju četvrtog nastavka gdje taj glavni ženski lik trudna i ima dijete s oba dva oca, vampira i vukodlaka i roditi će mješanca "polutana". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Da krepaš... Sada moram pogledati prva dva filma :mrgreen: :rock:

Nažalost, morat ću te razočarat, jer iman informacije iz prve ruke (točnije, sestre) koja je kao vatreni fan ovog serijala, i ženska ne rodi nikakvog poluvampira - poluvukodlaka, već jednostavno poluvampira - polučovjeka, nikad nije ni spavala s vukodlakom. Ovo je po običaju neki dezinformirani debil pisa članak. Sorry. :lol: :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Mar 2010, 21:21

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:he, čitam danas u jutarnjem tekst o posljednjem nastavku, lista koja bi htjela režirati, jbt... Gus Vas Sant - dozlaboga, da on režira, film bi bio tako dosadan da bi čak i fanovima dopizdio. :mrgreen: Ali Sofia Coppola, jbt... Ok, pomislim, zašto ne, nije tako loš izbor s iskustvom na takve filmove. ali jbt, pročitam ideju četvrtog nastavka gdje taj glavni ženski lik trudna i ima dijete s oba dva oca, vampira i vukodlaka i roditi će mješanca "polutana". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Da krepaš... Sada moram pogledati prva dva filma :mrgreen: :rock:

Nažalost, morat ću te razočarat, jer iman informacije iz prve ruke (točnije, sestre) koja je kao vatreni fan ovog serijala, i ženska ne rodi nikakvog poluvampira - poluvukodlaka, već jednostavno poluvampira - polučovjeka, nikad nije ni spavala s vukodlakom. Ovo je po običaju neki dezinformirani debil pisa članak. Sorry. :lol: :lol:
ah, normalna stvar kod jutarnjeg kada su u pitanju filmovi... :lol:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 17 Apr 2010, 23:47

Definitivno odmak od prvog dijela, ali to pripisujem činjenici da više od polovice filma je Edward free, tako da onih glupih dijaloga i zurenja jedno u drugo ima minimalno, al opet ne dovoljno malo... Bella je glupa ko ona stvar, vukodlaci su puno bolji :P
Čudi me kako nitko još nije povukao paralelu sa True Blood, po meni ima previše iskopiranih stvari- npr, Bella-Sookie: obadvije imaju tu osobinu da im se ne može čitati misli što je vampirima osobito privlačno, razapete su između ljubavi prema vampiru i vuku ( Sam u true blood-u je pas, al isti k....), pojavljivanje male Dakote mi je ravno kraljici sa kraja druge sezone TB-a Ima još par stvari koje sam primjetila al se sad baš ne mogu točno sjetiti, možda pogledam još jednom-NOT :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Post Reply