Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by john_constantine » 19 Mar 2010, 22:39

callac wrote:Doctor Who- The End of time part 1 i 2

Dvosatni užitak za sve ljubitelje Doktora i prilika da se oprosti od starog i upozna sa novim. :cry: jao, kako mi ne sjeda novi glumac..... :( :(
http://www.youtube.com/watch?v=S-R2-ywcwYw

je, upravo sam pogledao trailer za petu sezonu i serija je otišla kvragu... :| Stvarno užasno loš izbor glumca za Who - a.
Michel puši karu.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 19 Mar 2010, 22:48

john_constantine wrote:

Dvosatni užitak za sve ljubitelje Doktora i prilika da se oprosti od starog i upozna sa novim. :cry: jao, kako mi ne sjeda novi glumac..... :( :(

je, upravo sam pogledao trailer za petu sezonu i serija je otišla kvragu... :| Stvarno užasno loš izbor glumca za Who - a.
Serija je od pocetka otisla kvragu
"Good night boils and ghouls."

GreenHornet

Post by GreenHornet » 19 Mar 2010, 22:50

"Niciji sin"
Po meni nas najbolji film u zadnjih 20 godina! :prayer: :prayer:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Mar 2010, 09:00

Metalcamp wrote:
john_constantine wrote:

Serija je od pocetka otisla kvragu
nitko te nije tjerao da ju gledaš :P
Michel puši karu.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 20 Mar 2010, 14:23

Gledam samo zbog zabave :)

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Mar 2010, 14:32

Wallander - nešto a ala Midsomer na švedski način. Spora serija + glavni glumac je bezličan i ima života u sebi koliko i krepana biljka u mojoj sobi. Suma sumarum: nja.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Boby

Post by Boby » 20 Mar 2010, 15:27

"Run Fatboy Run" (2007)
Iza bedastog naslova i DVD ovitka skriva se jedna sasvim solidna komedija s premisama sportske drame. David Schwimmer se je kao redatelj iskazao s par epizoda Prijatelja te mu se ovdje mora priznati da se je sasvim dobro snašao u kreiranju tipičnog britanskog filma i njemu karakterističnog humora. Najveći doprinos ovdje je dao Simon Pegg kojeg se svi dobro sjećaju kao glavnog glumca u "Shaun of Dead". I ovaj puta se on pojavljuje u ulozi scenarista i glavnog glumca te uvelike ono što je viđeno u Shaunu ovdje se ponavlja ali sam način na koji Pegg to prezentira toliko mi je dobar i topao da mi u niti jednom djelu filma nije zasmetalo. Reklama kako je film kombinacija "Rockya" i "There's Something About Mary" vrlo je blizu istini iako je konačni rezultat i nešto bolji; vjerojatno zbog britanskog nazivnika.
7/10

"Lars and the Real Girl"(2007)
Humorna drama s većim naglaskom na drami. Na komičan i pomalo bajkovit način film nastoji ilustrirati anksioznost mladog čovjeka čiji korijeni sežu još iz ranog djetinjstva. Ryan Gosling se je i ovdje pokazao kao jedan od najtalentiranijih glumaca svoje generacija ali osoba koja ukrade gotovo svaku scenu jest Emily Mortimer u ulozi požrtvovne Goslinogve šogorice i svojevrsne majčinske figure koja mu toliko nedostaje.
8/10

Jandra

Post by Jandra » 20 Mar 2010, 22:30

Iron Man - 10/10
Jedan od najboljih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme. Cijelo vrijeme se nešto događalo, dosadnih dijelova nije bilo , o specijalnim efektima da i ne govorim. Jedva čekam dvojku!

elrania

Post by elrania » 21 Mar 2010, 03:35

iron man [2008] - konačno da sam i ovo pogledala. dosta sam zadovoljna, iako ne volim baš ovakve filmove. robert je super u svojoj ulozi i zbilja imam dojam da mi teško neki film s njim neće valjati. kraj filma mi je jedino dosta zamoran zbog onog obračuna i malo je tu previše mašinerije za moj ukus, al bilo je dobro. veselim se 2. dijelu. :) - 7,5/10

shutter island [2009] - 7,5/10

hulk [2003] - jako loše. nisam ga mogla do kraja pogledati i sve se pitam na osnovu čega su neki dijelili pozitivne komentare. za ono viđeno ide 3/10.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Mar 2010, 09:22

Iron man - ma vrhunsko ostvarenje, uživao sam u svakoj minuti od impresivnog početka do odlične spektakularne završnice (to je pravi primjer borbi gorostasa, a ne glupost od borbe između Abominationa i Hulka u Incredible Hulk). Robert Downeyu odlično leže takve uloge, a tek Planet terror i Sherlock Holmes. Odlično duhovite scene kada isprobava odijelo, ili akcijske scene s Iron Man - om. Jedan od najboljih filmova na temu superheroja zadnjih godina. 5/5
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 21 Mar 2010, 12:41

the road - u zadnje vrijeme ima previše postapokaliptičnih filmova. i u ovom filmu ima lik zvan Eli :lol: solidan, 6/10.
Image

chatterer

Post by chatterer » 21 Mar 2010, 12:58

Iron Man - 2/5

dao sam mu opet priliku ali jednostavno not my cup of tea

Hulk 2,5/5

ajd malo je bolje sjelo ali svejedno loše

ne znam koji film o superjunacima mi se svidio uopće poslije Supermana 8)

Metalcamp

Post by Metalcamp » 21 Mar 2010, 14:02

Iron Man - zabavno, dobro napravljeno, ali nista vise od toga 6.5/10

Hulk - takoder zabavno i mogli su i morali su puno bolje od toga napraviti 6.5/10

Scarface

Post by Scarface » 21 Mar 2010, 15:47

D-Tox- 8/10- fenomenalan film, jako, jako podcijenjen. Stalloneova gluma je dosta dobra, atmosfera obiluje misterijom i napetošću, a ni ubojica nije tako očit kako neki govore.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Jandra

Post by Jandra » 21 Mar 2010, 18:27

Sherlock Holmes - 9/10

Kako rula ovaj Downey jr. Volim njega, Juda Lawa i pogotovo Rachel McAdams. :D
Radnja, gluma, sve super al malo me smetaju neke nerealistične scene al definitivno vrijedi pogledat. Ko nije, odma! :lol:

Post Reply