# Scanners<remake> - original je bio prejeben film, iako iskreno, očekivao sam drukčiji film. Remake će sigurno biti više akcijski orijentiran, s CGI efektima razaranja glava, telepatskih moći i vjerojatnog kopiranja scena iz originala. Hm, ne vjerujem da će baš slijediti Cronebergov scenarij, vjerojatno će taj pretvoriti u akcijski film...
# Shutter <remake> isti film, samo s američkim glumcima.
# Terror Train<remake> hm, nisam niti čuo za film, a ideja zvuči blesavo. Kako je riječ o slasheru, uobičajeno, puno krvi i nasilje nego u originalu.
# Wolf Man, The<remake> hm, ovo je nešto što smatram glupošću. Među tolikim filmovima o vukodlacima, oni idu napraviti remake klasika gdje je vukodlak u hlačama, za nešto dlakavog tijela. Ako misle danas impresionirati u današnje filmove nakrcanim CGI efektima vukodlaka za lažnim krznom kao big bad wolf, teško da će to nekoga zanimati među dog soldiers i slične werewolf filmove. Vjerojatno će ostaviti traperice i dodati malo bolju šminku, i više kreativnog izgleda. no, ideja mi je svejedno glupa.
# One Missed Call <remake> hm, ovaj film se smatra jedan od najslabijih i mlakih Kitanovih filmova, pa me briga za ovaj remake. A i da nije njegov, svejedno me ne interesiraju ta prokletstva za tehnologijom.
# Prom Night <remake> hm, uobičajeno, slasher. Samo što ovoga puta neće biti lesliea nielsena i jamie curtis.
# Hellraiser<remake> pa čim je clive barker povezan, onda ne može biti loše. Najvažnije je da bude cenobita, i puno krvi i nasilja.
# Creepshow <remake> hm, nisam baš previše oduševljen, ali ako bude riječ o novim pričama, a ne kopijama starih, onda može proći...
# Last House on the Left, The <remake> hm, u današnje vrijeme kada glupu ameriku sve šokira, čak i scene s cigaretama, ovaj film bi mogao prodavati radi kontroveze. Istina, original je bio prilično dosadan i glup na kraju filma, ali i perverzan. Baš me zanima koliko će daleko ovdje ići.
# Halloween <remake> sto posto će biti sranje pošto michael myers izgleda kao leatherface. I rob zombie se smatra fanom hallowena. Ma daj, molio bi te da zadržiš svoju maštu u sebi, a ne da ideš raditi svoj film kako se tebi dopada.
Eye, The <remake> američki glumci, uobičajeno - ali boli me kurac za te zvijezde, mislim, nije mi baš neki užitak gledati neki film radi zvijezda kao brad pitt ili tko već drugi, više mi se dopadaju nepoznati glumci koji znaju obaviti svoj posao.
# Day of the Dead <remake> original mi je bio prejeben, remake će biti totalno sranje. A zombi će biti vegetarijanac.