Ili su to bili nekakve pičkice ili je film zbilja strašan.
Saw III diskusije
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
(cough)marketing stunt(cough)john_constantine wrote:Troje ljudi je za vrijeme gledanja SAW 3 u kinima palo u nesvijest. Jedna je žena završila u bolnici.![]()
A dvojici je pružena pomoć. I još jedan takav slučaj u drugom kinu.
Ili su to bili nekakve pičkice ili je film zbilja strašan.![]()
![]()
ili
(cough)bullshit(cough)
ili
(cough)psihički nestabilni ljudi ne bi smijeli u kino dvorane(cough)
- Vorador
Ahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.......john_constantine wrote:Troje ljudi je za vrijeme gledanja SAW 3 u kinima palo u nesvijest. Jedna je žena završila u bolnici.![]()
A dvojici je pružena pomoć. I još jedan takav slučaj u drugom kinu.
Ili su to bili nekakve pičkice ili je film zbilja strašan.![]()
![]()
- Zombiemachine
- HorrorHR
- Site Admin
Naprotiv, gledam na Saw serijal kao na Final Destination - kopi pejstanje ideje iz nastavka u nastavak, ali jebeno kvalitetna zabava uz ingeniozne smrti...Zombiemachine wrote:Znači niko ovdje ne misli da bi film mogao biti dobar?
Nije mi gušt gledati loše ili osrednje telecamove, pa čekam kino ili dvdrip što bude prije...
- Zombiemachine
Copy-pastanje?
Za FD se slažem, treći dio mi je čak bio smeće, ali Saw ne bacam u taj koš. Saw dva je pratio ideju prvog ali je imao skroz drugi setting, ubojica je cijelo vrijeme bio prisutan, scene smrti su bile super a čak i završni obrat nije ostavio deja-vu feeling. Koliko mi frend govori, treći je dosta grd.
Za FD se slažem, treći dio mi je čak bio smeće, ali Saw ne bacam u taj koš. Saw dva je pratio ideju prvog ali je imao skroz drugi setting, ubojica je cijelo vrijeme bio prisutan, scene smrti su bile super a čak i završni obrat nije ostavio deja-vu feeling. Koliko mi frend govori, treći je dosta grd.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- HorrorHR
- Site Admin
Kako se ono kaže "isti kurac, drugo pakovanje". Saw će izgenerirati XXX filmova koji će svi biti bazirani na istom tipu (samo)ubojstava. Twistovi i celfon u koji će biti zapakirani će se mijenjati, ali baza svega ostaje potpuno ista...Zombiemachine wrote:Za FD se slažem, treći dio mi je čak bio smeće, ali Saw ne bacam u taj koš. Saw dva je pratio ideju prvog ali je imao skroz drugi setting, ubojica je cijelo vrijeme bio prisutan, scene smrti su bile super a čak i završni obrat nije ostavio deja-vu feeling.
Meni je dvojka bila sasvim dobra, ono što očekujem od Saw filmova to i dobijem...
- Zombiemachine
- HorrorHR
- Site Admin
Ma sve OK, ali been there done that u horrorima (i bilo kojem drugom žanru) je malo ipak drugačije od copy paste mehanizma u serijalu filmova istoga imena od istih producenata, skrinvrajtera etc...Zombiemachine wrote:Pa, većina horrora upada u tu been-there-done-that masu..
Slažem se u potpunosti, remakeovi su rijetko rijetko bolji, a neki sequeli i ako nisu bolji od originalu su zabavni i nekada i potrebni (radi neke franšize ili žanra u globalu)Zombiemachine wrote:Ja nemam ništa protiv sequela, bolji su mi od remake-ova. Dok god je egzekucija na visini, ja se žalim.
- Zombiemachine
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
- A$H
- john_constantine
- Zombiemachine