istina, nož je pravii za upoerabu u kuhinji, but still....boyko wrote:jep,malo preskupo
Last Post Wins !!!11one
- maddjuro
Re: Last Post Wins !!!11one
I may be an idiot, but i am no fool.
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
evo jedne zgodne opričke iluzije 

treba prepoznati u kojem se smjeru kreće figura (pa bi se onda mogla prepoznati dominantna hemisfera mozda itd itd).

treba prepoznati u kojem se smjeru kreće figura (pa bi se onda mogla prepoznati dominantna hemisfera mozda itd itd).
- Scarface
-
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
RTL, teletext, zanimljivosti (130-139 strana, ne znam točno koja)
Naš Luka pravi uzor
Davanje imena djeci prema celebrityjima
svakodnevnica je u svijetu, no ima iznimaka i kod nas u Hrvatskoj. Upravo se to dogodilo našem reporteru Luki Rukavini. Dok je bio na zadatku u Vinkovcima, našem reporteru prišao je bračni par te mu priznao kako je prema njemu svome sinu nadjenuo ime. Bračni par Rukavina bio je neoldučan oko imena i baš u tom trenutku televiziji se pojavio naš Luka i otklonio neodlučnost.

Naš Luka pravi uzor
Davanje imena djeci prema celebrityjima
Michel puši karu.
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
je li već jučer došao posljednji nastavak Freddy Krugera?
Michel puši karu.
- boyko
ak se kome da razmišljat nek mi odgovori ovo pod a i b,
ja trenutno nemrem uopče razmišljat.pojel me alkohol
Pretpostavimo da netko ustvrdi kako po njegovu mišljenu, postoji (ili bar može postojati) i treća vrsta električnog naboja (pored pozitivnoga i negativnog) bez obzira na to što do sada nije izveden pokus u kojem je to došlo do izražaja. Što biste mu odgovrili?
a) Koja bi svojstva morala imati ta hipotetička treća vrsta naboja?
b) Može li se logički dokazati da treća vrsta naboja nije moguća?
ja trenutno nemrem uopče razmišljat.pojel me alkohol
Pretpostavimo da netko ustvrdi kako po njegovu mišljenu, postoji (ili bar može postojati) i treća vrsta električnog naboja (pored pozitivnoga i negativnog) bez obzira na to što do sada nije izveden pokus u kojem je to došlo do izražaja. Što biste mu odgovrili?
a) Koja bi svojstva morala imati ta hipotetička treća vrsta naboja?
b) Može li se logički dokazati da treća vrsta naboja nije moguća?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
nejde mi bas to, al jel ne postoji vec neutralan elektricni naboj (kao treci) ? 
- boyko
nemam pojma 
- elrania
ja bih rekla sljedeće...
a) hipotetski govoreći, morala bi imati mogućnost oponašanja naboja suprotnog od onog s kojim se 'sastaje', dakle, mijenjati + i - ovisno o situaciji i ne imati to neko 'konstantno' pozitivno ili negativno stanje.
b) nije moguća jer pozitivan i negativan naboj zadovoljavaju jedno drugoga međusobno se privlačeći i sudjelujući u procesima prijenosa impulsa na dosta jednostavan i skladan način. treći nije moguć, jer nije ni potreban, niti bi imao svoj parnjak i ne bi se ni sa čime nadopunjavao. + i - predstavljaju dva pola i ne može se među to uvrštavati nešto 3., jer je čestica ili pozitivno ili negativno nabijena, ovisno o smještaju i situaciji, nije u nekom 'između' stanju.
i da, naravno da postoji neutralan, ali sumnjam da se na to misli kad se spominje ovaj 3., jer je neutralan 0 pa mi nekak nema smisla isticati ga.
je li ovo tražen odg, nemam pojma, al zaključujem da je dopušteno filozofiranje i ovo je prvo što mi pada na pamet.
a) hipotetski govoreći, morala bi imati mogućnost oponašanja naboja suprotnog od onog s kojim se 'sastaje', dakle, mijenjati + i - ovisno o situaciji i ne imati to neko 'konstantno' pozitivno ili negativno stanje.
b) nije moguća jer pozitivan i negativan naboj zadovoljavaju jedno drugoga međusobno se privlačeći i sudjelujući u procesima prijenosa impulsa na dosta jednostavan i skladan način. treći nije moguć, jer nije ni potreban, niti bi imao svoj parnjak i ne bi se ni sa čime nadopunjavao. + i - predstavljaju dva pola i ne može se među to uvrštavati nešto 3., jer je čestica ili pozitivno ili negativno nabijena, ovisno o smještaju i situaciji, nije u nekom 'između' stanju.
i da, naravno da postoji neutralan, ali sumnjam da se na to misli kad se spominje ovaj 3., jer je neutralan 0 pa mi nekak nema smisla isticati ga.
je li ovo tražen odg, nemam pojma, al zaključujem da je dopušteno filozofiranje i ovo je prvo što mi pada na pamet.
- boyko
ima ovo smisla.puno ti hvala na odgovoru 
- Scarface
Ma to ti je ka sve u prirodi. Imaš muškarce i žene i oni su si u teoriji dovoljni, međutim imaš i transvestite, hermafrodite, pa pedere, lezbe i sva ta divna čudesa. Tako da, vjerojatno postoji i koji plus koji bi samo bija s plusom, ili minus s minusom, pa postoji vjerojatno i neki minus koji ima crticu na samo jednoj strani, pa je kao neki shemale minus and so on and so on. Tako da, ne samo da ima i trećeg naboja, već ih brate ima kolko ti srce oće. To se danas ionako smatra normalnim.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
zanima me nešto... je li moguće jezikom isprobati da li je baterija prazna ili puna? Ono, kada vrhom jezika dotakneš metalni vrh baterije, pa bi se trebalo osjetiti nešto kao peckanje...
Michel puši karu.
- boyko
pa da,ak osjetiš to "peckanje" znači da je puna,a ak ne jbg prazna jejohn_constantine wrote:zanima me nešto... je li moguće jezikom isprobati da li je baterija prazna ili puna? Ono, kada vrhom jezika dotakneš metalni vrh baterije, pa bi se trebalo osjetiti nešto kao peckanje...