Last Post Wins !!!11one
- Sammy
Re: Last Post Wins !!!11one
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Boby
Koji debili; na HRT2 je upravo trebao biti Jackie Brown a oni pustili neko smeće; još na TTX-u piše da je Jackie. Za ovakve stvari bi trebalo letiti a ne zbog toga što je nečiji sin na nečijoj zabavi izvodio nečije stvari.
- elrania
Boby wrote:Koji debili; na HRT2 je upravo trebao biti Jackie Brown a oni pustili neko smeće; još na TTX-u piše da je Jackie. Za ovakve stvari bi trebalo letiti a ne zbog toga što je nečiji sin na nečijoj zabavi izvodio nečije stvari.
da, baš sam i sama naletila na tu nebulozu. pustili su onaj vodič kroz galaksiju za autostopere, poveći fail od filma. i time zaokružili jalavu nedjelju što se programa tiče.
baš sam danas konačno uživo vidjela (i izmazila
bila je ona neka izložba mačaka na velesajmu i načula sam usput da su za tog dotičnog mačka srebrne dlake uzgajivači mogli dobiti 6000 eura da su prihvatili ponudu nekog tipa koji je došao s njima pregovarati.
- john_constantine
he, već je i moja micika malo mirnija i maznija. Eh, radi štetu kao i uvijek, neki dan je srušila zelenu biljku i slično. No, jučer je baš došla u moju sobu, i smjestila se kraj moje noge, baš onako na tom mjestu, dok sam igrao metal gear solid 3 i zaspala. 
Michel puši karu.
- Wendigo
zato ja nikada ne palim TV.. gade mi se naši programi, a pogotovo RTL.Boby wrote:Koji debili; na HRT2 je upravo trebao biti Jackie Brown a oni pustili neko smeće; još na TTX-u piše da je Jackie. Za ovakve stvari bi trebalo letiti a ne zbog toga što je nečiji sin na nečijoj zabavi izvodio nečije stvari.
televizija = fail.
- Sammy
Sammy wrote:dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
moram ovo spomenuti, ali kvragu, znam da je ova država otišla u kurac i ide samo sve gore... Ali ovo danas je vrhunac. Inače sam ravnodušan na te vijesti o Čileu, i to kako se traže podaci koliko je Hrvata stradalo i sve to... No, vijest o onom 14 godišnjaku, to kako su ga doslovce izmrcvarili tako da je već i meni užasno bilo gledati sliku... I onda sva ta ravnodušnost grada i civila koji su bili u tom tramvaju ili busu. Mislim, koliko moraš biti bolestan da ideš 4 sata mučiti i mlatiti i pišati po 14 godišnjaku radi jednog jebenog mobitela? Dječaku je život do kraja uništen, imati će doživotnu traumu i pitanje je kako će izgledati uopće poslije.
A najžalosnije je to što će se ti mladi nasilnici izvući, bez ikakve kazne. Ma jbt, da je riječ o mom bratu ili nekom drugom krvnom srodniku, nabavio bi odmah palicu i sve bi im udove polomio tako da budem siguran da se nikada više neće stati na noge. I ne samo njih, već i njihove roditelje koji će štititi tu gamad i govoriti da oni nisu ništa krivi i što već. Takva gamad ne može ispasti normalno u društvu kada odrastu, štoviše, postati će još gori... Jer jbt, svaki čovjek mora imati u glavi nešto što bi trebalo zaustaviti ga, neki razum ili neki kurac, a ne da ga 4 sata muče i još pozove prijatelje da ga još bolje izmlate...
A najžalosnije je to što će se ti mladi nasilnici izvući, bez ikakve kazne. Ma jbt, da je riječ o mom bratu ili nekom drugom krvnom srodniku, nabavio bi odmah palicu i sve bi im udove polomio tako da budem siguran da se nikada više neće stati na noge. I ne samo njih, već i njihove roditelje koji će štititi tu gamad i govoriti da oni nisu ništa krivi i što već. Takva gamad ne može ispasti normalno u društvu kada odrastu, štoviše, postati će još gori... Jer jbt, svaki čovjek mora imati u glavi nešto što bi trebalo zaustaviti ga, neki razum ili neki kurac, a ne da ga 4 sata muče i još pozove prijatelje da ga još bolje izmlate...
Michel puši karu.
- Jandra
Slažem se sa svima, štoviše čak se i meni dogodilo da su me dvojica napala dok sam išao na ponoćku ove godine. Lijepo su mi došli iza leđa i svaki šakom. Sva sreća nije bilo ništa više. Da mi je znati što se mota po tim pede*skim glavicama... Da neko ide tuć iz čistog mira!! Još osveta može proć (i sam sam bio u iskušenju) ali nikakvo nasilje od kojeg ostaju doživotne traume.john_constantine wrote:moram ovo spomenuti, ali kvragu, znam da je ova država otišla u kurac i ide samo sve gore... Ali ovo danas je vrhunac. Inače sam ravnodušan na te vijesti o Čileu, i to kako se traže podaci koliko je Hrvata stradalo i sve to... No, vijest o onom 14 godišnjaku, to kako su ga doslovce izmrcvarili tako da je već i meni užasno bilo gledati sliku... I onda sva ta ravnodušnost grada i civila koji su bili u tom tramvaju ili busu. Mislim, koliko moraš biti bolestan da ideš 4 sata mučiti i mlatiti i pišati po 14 godišnjaku radi jednog jebenog mobitela? Dječaku je život do kraja uništen, imati će doživotnu traumu i pitanje je kako će izgledati uopće poslije.
- Scarface
Šta im se mota po glavi? Pa vjerojatno činjenica da niko od njih nema kurac veći od 10 cm, ili su impotentni, ili jedno i drugo. Ja stvarno ne mogu zamislit kolike komplekse moraš imat za tako nešto. Ma, da je napravit jedan ogroman kamenolom i sve takve ljude tamo na doživotni rad, tako ih eliminiraš iz društva, ne rade štetu, već korist, i još usmjeravaju frustraciju i energiju na mlaćenje kamena, a ne ljudskih glava.Jandra wrote:Slažem se sa svima, štoviše čak se i meni dogodilo da su me dvojica napala dok sam išao na ponoćku ove godine. Lijepo su mi došli iza leđa i svaki šakom. Sva sreća nije bilo ništa više. Da mi je znati što se mota po tim pede*skim glavicama... Da neko ide tuć iz čistog mira!! Još osveta može proć (i sam sam bio u iskušenju) ali nikakvo nasilje od kojeg ostaju doživotne traume.john_constantine wrote:moram ovo spomenuti, ali kvragu, znam da je ova država otišla u kurac i ide samo sve gore... Ali ovo danas je vrhunac. Inače sam ravnodušan na te vijesti o Čileu, i to kako se traže podaci koliko je Hrvata stradalo i sve to... No, vijest o onom 14 godišnjaku, to kako su ga doslovce izmrcvarili tako da je već i meni užasno bilo gledati sliku... I onda sva ta ravnodušnost grada i civila koji su bili u tom tramvaju ili busu. Mislim, koliko moraš biti bolestan da ideš 4 sata mučiti i mlatiti i pišati po 14 godišnjaku radi jednog jebenog mobitela? Dječaku je život do kraja uništen, imati će doživotnu traumu i pitanje je kako će izgledati uopće poslije.
A najžalosnije je to što će se ti mladi nasilnici izvući, bez ikakve kazne. Ma jbt, da je riječ o mom bratu ili nekom drugom krvnom srodniku, nabavio bi odmah palicu i sve bi im udove polomio tako da budem siguran da se nikada više neće stati na noge. I ne samo njih, već i njihove roditelje koji će štititi tu gamad i govoriti da oni nisu ništa krivi i što već. Takva gamad ne može ispasti normalno u društvu kada odrastu, štoviše, postati će još gori... Jer jbt, svaki čovjek mora imati u glavi nešto što bi trebalo zaustaviti ga, neki razum ili neki kurac, a ne da ga 4 sata muče i još pozove prijatelje da ga još bolje izmlate...![]()
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Jandra
Takva je i moja "politika." Ja bih lijepo uveo puno strože kazne, doživotni dobrotvorni rad, ono kao kad su zatvorenici gradili prugu. Previše je maloljetnih delikvenata (glupo je što sad ovo ja govorim jer sam i sam maloljetan ali tako je) koji maltretiraju koga i gdje god stignu. Previše im se popušta.Ghostface wrote:Šta im se mota po glavi? Pa vjerojatno činjenica da niko od njih nema kurac veći od 10 cm, ili su impotentni, ili jedno i drugo. Ja stvarno ne mogu zamislit kolike komplekse moraš imat za tako nešto. Ma, da je napravit jedan ogroman kamenolom i sve takve ljude tamo na doživotni rad, tako ih eliminiraš iz društva, ne rade štetu, već korist, i još usmjeravaju frustraciju i energiju na mlaćenje kamena, a ne ljudskih glava.Jandra wrote:Slažem se sa svima, štoviše čak se i meni dogodilo da su me dvojica napala dok sam išao na ponoćku ove godine. Lijepo su mi došli iza leđa i svaki šakom. Sva sreća nije bilo ništa više. Da mi je znati što se mota po tim pede*skim glavicama... Da neko ide tuć iz čistog mira!! Još osveta može proć (i sam sam bio u iskušenju) ali nikakvo nasilje od kojeg ostaju doživotne traume.john_constantine wrote:moram ovo spomenuti, ali kvragu, znam da je ova država otišla u kurac i ide samo sve gore... Ali ovo danas je vrhunac. Inače sam ravnodušan na te vijesti o Čileu, i to kako se traže podaci koliko je Hrvata stradalo i sve to... No, vijest o onom 14 godišnjaku, to kako su ga doslovce izmrcvarili tako da je već i meni užasno bilo gledati sliku... I onda sva ta ravnodušnost grada i civila koji su bili u tom tramvaju ili busu. Mislim, koliko moraš biti bolestan da ideš 4 sata mučiti i mlatiti i pišati po 14 godišnjaku radi jednog jebenog mobitela? Dječaku je život do kraja uništen, imati će doživotnu traumu i pitanje je kako će izgledati uopće poslije.
A najžalosnije je to što će se ti mladi nasilnici izvući, bez ikakve kazne. Ma jbt, da je riječ o mom bratu ili nekom drugom krvnom srodniku, nabavio bi odmah palicu i sve bi im udove polomio tako da budem siguran da se nikada više neće stati na noge. I ne samo njih, već i njihove roditelje koji će štititi tu gamad i govoriti da oni nisu ništa krivi i što već. Takva gamad ne može ispasti normalno u društvu kada odrastu, štoviše, postati će još gori... Jer jbt, svaki čovjek mora imati u glavi nešto što bi trebalo zaustaviti ga, neki razum ili neki kurac, a ne da ga 4 sata muče i još pozove prijatelje da ga još bolje izmlate...![]()
- Sammy
vecer
- Wendigo
ja bi takvima prvo polomio sve udove i zglobove da iz prve ruke osjete kako boli kad te netko polomi, i nakon oporavka ih poslao u doživotni zatvor/nešto.. na prisilni društveno korisni rad. pa sijeci drva, tuci kamen ili gradi ceste/pruge... i tako do smrti, bez obzira na starost, bolest itd.
- Sammy
drugs, sretan 18-ti

- Boby
Oho, od danas je Drugs legalan za cure
Sretan roćkas!
Sretan roćkas!
-
GreenHornet
Takoder,smrtna kazna je preblaga za takve izrode...Wendigo wrote:ja bi takvima prvo polomio sve udove i zglobove da iz prve ruke osjete kako boli kad te netko polomi, i nakon oporavka ih poslao u doživotni zatvor/nešto.. na prisilni društveno korisni rad. pa sijeci drva, tuci kamen ili gradi ceste/pruge... i tako do smrti, bez obzira na starost, bolest itd.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!