- dr_gonzo
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Avatar (2009)
jebate a si se raspisao

- dr_gonzo
- boyko
Re:
savršen film za gledanje u kinu.i sad mi je žal kaj ga nisam išel glet.
u dva i pol sata mi nijednom nije bil odosadno tak da sam i više nego zadovoljan.
vizualno izgleda savršeno,čak i više od toga.Pandora stvarno odlično napravljena.gluma odlična.
al mi je priča ono,tipično američki...
ugl.ovo se bu još pogledalo više puta... 9.5/10
u dva i pol sata mi nijednom nije bil odosadno tak da sam i više nego zadovoljan.
vizualno izgleda savršeno,čak i više od toga.Pandora stvarno odlično napravljena.gluma odlična.
al mi je priča ono,tipično američki...
ugl.ovo se bu još pogledalo više puta... 9.5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
jel bude tko danas kupio knjigu? Nešto sam čak razmišljao, ali gledajući slike koje su mi loše, odgađalo me. A tek dio teksta i da sve djeluje dječje... a i odbila me ona glupost "ograničena naklada".
Michel puši karu.
-
Metalcamp
Nema sanse da dam 100kn za tu knjigu, da je 30, dao bi. Najvise mi smeta da je pisano kao da je istina, a sto je najtuznije od svega, ima pun kurac ljudi koji imaju bujnu mastu pa ce poluditi od toga, ubiti se, ozljediti. Sutra ili za koji dan vec vidim naslov u novinama... "mladi zaljubljenik u svijet Pandora se ubio citajuci knjigu Avatar"john_constantine wrote:jel bude tko danas kupio knjigu? Nešto sam čak razmišljao, ali gledajući slike koje su mi loše, odgađalo me. A tek dio teksta i da sve djeluje dječje... a i odbila me ona glupost "ograničena naklada".
"Good night boils and ghouls."
- Jandra
Metalcamp wrote:Nema sanse da dam 100kn za tu knjigu, da je 30, dao bi. Najvise mi smeta da je pisano kao da je istina, a sto je najtuznije od svega, ima pun kurac ljudi koji imaju bujnu mastu pa ce poluditi od toga, ubiti se, ozljediti. Sutra ili za koji dan vec vidim naslov u novinama... "mladi zaljubljenik u svijet Pandora se ubio citajuci knjigu Avatar"john_constantine wrote:jel bude tko danas kupio knjigu? Nešto sam čak razmišljao, ali gledajući slike koje su mi loše, odgađalo me. A tek dio teksta i da sve djeluje dječje... a i odbila me ona glupost "ograničena naklada".
- john_constantine
ha, dobraMetalcamp wrote:Nema sanse da dam 100kn za tu knjigu, da je 30, dao bi. Najvise mi smeta da je pisano kao da je istina, a sto je najtuznije od svega, ima pun kurac ljudi koji imaju bujnu mastu pa ce poluditi od toga, ubiti se, ozljediti. Sutra ili za koji dan vec vidim naslov u novinama... "mladi zaljubljenik u svijet Pandora se ubio citajuci knjigu Avatar"john_constantine wrote:jel bude tko danas kupio knjigu? Nešto sam čak razmišljao, ali gledajući slike koje su mi loše, odgađalo me. A tek dio teksta i da sve djeluje dječje... a i odbila me ona glupost "ograničena naklada".
A kvragu, sigurno ne bi htio biti plavi štrumfasti alien koji kenja u šumi i briše guzicu lišćem...
Michel puši karu.
- callac
Pogledala i ja ovo čudo. Doma, na kompu, loša sinhronizacija sa početkom i titlovima dok pričaju na onom njihovom jeziku na njemačkom
Čak sam i na par scena pustila suzu, kad su životinje umirale u borbi
Nije mi baš jasna masovna histerija, samoubojstva, depresije i tome sl.
Možda pogledam još jednom u nekoj boljoj kvaliteti na velikom TV ekranu....
8/10
Čak sam i na par scena pustila suzu, kad su životinje umirale u borbi
Nije mi baš jasna masovna histerija, samoubojstva, depresije i tome sl.
Možda pogledam još jednom u nekoj boljoj kvaliteti na velikom TV ekranu....
8/10
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
He, kako su odbili Borata jer se htio prerušiti u plavu izvanzemaljku iz Avatara, a Cameronu se ta ideja baš nije dopala 
Michel puši karu.
-
Metalcamp
Hahaha, nego, negdje sam jucer procitao da film "Hurt Locker" ipak nece biti nominiran za Oscara zbog nekakvog skandala. Nadam se da je Jeff i dalje nominiran i da ce napokon osvojiti taj zasluzeni Oscar jer se po meni radi o najpodcijenjenom glumcu danasnjice...
I nadam se da Avatar nece dobiti Oscara za najbolji film, ali kako to ide, dobit ce ga
I nadam se da Avatar nece dobiti Oscara za najbolji film, ali kako to ide, dobit ce ga
- john_constantine
je, ako dobije, to će zbilja biti sramota u vezi oscara... He, kako se još i bivši bračni par ove godine bori za oscara, he.Metalcamp wrote:Hahaha, nego, negdje sam jucer procitao da film "Hurt Locker" ipak nece biti nominiran za Oscara zbog nekakvog skandala. Nadam se da je Jeff i dalje nominiran i da ce napokon osvojiti taj zasluzeni Oscar jer se po meni radi o najpodcijenjenom glumcu danasnjice...
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Dobit će vjerojatno za najbolji film, ali ako Cameron dobije za najboljeg redatelja, e onda ću jebeno popizdit.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
Metalcamp
Ako ce osvojiti za najbolji film, onda je logicki da i Cameron osvoji za za najboljeg redatelja makar mu iz sveg srce zelim da NE osvoji, ne podnosim Camerona i uvijek kada gledam meni jako drage i odlicne filmove poput Terminatora, Aliense, i meni osobno njegov najbolji uradak Abyss sama pomisao da je Cameron to napravio, mi se bljuje, bas ga ne podnosim, ali opet ne umanjuje mi to njegove filmove.
Eh, da bar Tarantino osvoji ili District, e to bi bilo iznenadenje. Nedjelja: 1:55, gleda se.
Eh, da bar Tarantino osvoji ili District, e to bi bilo iznenadenje. Nedjelja: 1:55, gleda se.
- DrugsBunny
Meni to nije logično jer je Avatar poznat samo po tim uber efektima, a bojim se da Cameron nije to sam sve napravio, možda je to sve zamislio i ukomponirao, ali opet, smatram, da treba dobiti oscara za najbolje efekte zbog toga, a ne za najboljeg redatelja.Metalcamp wrote:Ako ce osvojiti za najbolji film, onda je logicki da i Cameron osvoji za za najboljeg redatelja
Dok na drugu ruku je Inglorious Basterds savršeno režisiran.
...I wrapped our love in all this foil,