Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
DrugsBunny

Re: Supernatural

Post by DrugsBunny » 22 Feb 2010, 22:34

Rekao bih da je vrijeme da i ja počnem ovo gledati.
Zna li tko neki dobar torrent za sve epizode?
Nisam imao puno sreće u potražnji.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Metalcamp

Post by Metalcamp » 22 Feb 2010, 22:45

Ja koristim program Vuze i kada ga instaliras, napises film ili seriju, i odmah ti nade po razlicitim torrentima, skinulo mi se za 6, 7 sati citava sezona, dosta brzo.
"Good night boils and ghouls."

Decadentor

Post by Decadentor » 23 Feb 2010, 01:31

btjunkie imas sve sezone
Image

A$H

Post by A$H » 23 Feb 2010, 09:24

iako je originalno trebalo bit 5 sezona..potvrdjena je i sesta..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Feb 2010, 17:08

A$H wrote:iako je originalno trebalo bit 5 sezona..potvrdjena je i sesta..
hm...
SpoilerShow
A s obzirom kako se završila svaka sezona, na kraju će sigurno sve propasti kao i obično, he.
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 24 Feb 2010, 03:40

s02e15 haha koja carska epizoda
Image

elrania

Post by elrania » 24 Feb 2010, 04:03

Decadentor wrote:s02e15 haha koja carska epizoda

trickster :heart: 8)

Scarface

Post by Scarface » 24 Feb 2010, 16:11

john_constantine wrote:
A$H wrote:iako je originalno trebalo bit 5 sezona..potvrdjena je i sesta..
hm...
SpoilerShow
A s obzirom kako se završila svaka sezona, na kraju će sigurno sve propasti kao i obično, he.

SpoilerShow
Nope, izgleda da će Apokalipsu progurat do kraja u ovoj sezoni, jer se Kripke kao tvorac povlači nakon finala i u 6. sezoni na čelo dolazi dosadašnja scenaristica i producentica Sera Gamble koja je napisala par epizoda, ali Kripke ima svoj 5-godišnji plan koji će se valjda završit s njegovim povlačenjem. A onda šta iza, odnosno šta može bit veći neprijatelj od samog vraga, i još važnije, ako je Lucifer razlog njihovog cilog života kao takvog onda je njegov poraz i konačni cilj same serije. Stoga mi 6. sezona nema smisla osim ako se Apokalipsa ne produlji s nekim cliffhangerom ala "jedan od braće će reći DA" il slično, no nagađa se povratak staroj šabloni MOTW, šta je opet bezveze. Na kraju, zaključak je da potvrda 6. sezone i nije baš tako sjajna vijest.

Btw, Supernatural je s potvrdom 6. sezone uspoređen u jednom članku sa serijama koje nisu znale stat kad je bilo potrebno, odnosno kad su bile na vrhuncu, te su postale ono "šta je preslano ni mački nije drago", a to su: SCRUBS, X-FILES, BUFFY, THAT '70S SHOW I ALIAS.

Evo članka:

http://www.ugo.com/tv/supernatural-and- ... n-too-long
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Feb 2010, 17:16

jep... da, X files... nakon pete sezone je postala sve lošija, mislim, ok to što su uveli čudovišta i to, ali postalo je previše blesavo kao ona epizoda s vampirima ili umjetnom inteligencijom...
SpoilerShow
u šestoj sezoni uvijek mogu izmisliti nešto novo, neku novu čudovišnu prijetnju ili će biti kao prva sezona, slučajevi i slično...
Michel puši karu.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 24 Feb 2010, 18:23

Poceo gledati i zasad zanimljivo, dobro, Pilot mi je najbolja bila...

A ove usporedbe X-filesa i ostalih sa Supernatural, meni je zalosno kada vidim takve usporedbe, mislim, daleko sam ja da pricam nesto o Supernatural, ali X-files je bio pravi fenomen tada, a i jos je i tesko da ce se ikada dostici, istina da nakon 5. sezone sve losije, ali i dalje su dobre, neke odlicne, no tem je supernatural...

Cini mi se zanimljiva epizoda Scarecrow.

Scarface

Post by Scarface » 24 Feb 2010, 19:16

john_constantine wrote:jep... da, X files... nakon pete sezone je postala sve lošija, mislim, ok to što su uveli čudovišta i to, ali postalo je previše blesavo kao ona epizoda s vampirima ili umjetnom inteligencijom...
SpoilerShow
u šestoj sezoni uvijek mogu izmisliti nešto novo, neku novu čudovišnu prijetnju ili će biti kao prva sezona, slučajevi i slično...

I to ne bi imalo smisla. Ja iman neku ideju šta bi se moglo napravit u 6. sezoni, al neću još ništa nagađat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Feb 2010, 19:28

john_constantine wrote:jep... da, X files... nakon pete sezone je postala sve lošija, mislim, ok to što su uveli čudovišta i to, ali postalo je previše blesavo kao ona epizoda s vampirima ili umjetnom inteligencijom...
SpoilerShow
u 6. sezoni ce ih oteti vanzemaljci da na nekom xy planetu ubiju neko čudovište
I may be an idiot, but i am no fool.

callac

Post by callac » 24 Feb 2010, 20:47

No krasno, još jedna serija koju će zasrati.....mislim da bi jedino još veći fail bio da promjene glumce kao što su neke serije koje su mi bile naj naj napravile
(Stargate bez ONeilla, X-files bez Muldera neko vrijeme...)
Da se razumijemo, ja bih Deana gledala zauvijek, ali zato postoje reprize, a ne pretvaranje u "Days of our lives"....
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Feb 2010, 20:58

callac wrote:No krasno, još jedna serija koju će zasrati.....mislim da bi jedino još veći fail bio da promjene glumce kao što su neke serije koje su mi bile naj naj napravile
(Stargate bez ONeilla, X-files bez Muldera neko vrijeme...)
Da se razumijemo, ja bih Deana gledala zauvijek, ali zato postoje reprize, a ne pretvaranje u "Days of our lives"....
potpis. Ma pričekajmo trenutno s takvim komentarima dok ne vidimo kako će završiti šestu sezonu...
Michel puši karu.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 24 Feb 2010, 21:32

Pogledao jos 4 epizode i zasad vrlo dobro...

Minusi su mi jednostavna radnja, kopiranje iz filmova, mrtva gluma pojedinih likova, ne mislim tu na Deana i Sama jer oni su odlicni u ovom poslu i nekako mi prebrzo sve otkriju...

Plusevi su mi njihov humor, dobra atmosfera, muzika, dobri duhovi, cudovista makar ima kopiranja iz pojedinih filmova...

Necu rreci da serija nije kvalitetna jer je, ali nesto fali, barem je zabavna i citajuci vase komentare od pocetka ove teme vidim da vecina vas govori da kako serija odmice, to je bolja, druga sezona je bolja od prve, treca od druge...

Nadam se da ce biti tako

Post Reply