Supernatural (2005-)
- Decadentor
-
Mors
Re: Supernatural
Hehe, ja bogami uplatio rapid i sve skinuo na vreme zajedno sa onim dodacima...Sad samo skidam petkom epizode 5 sezoneDecadentor wrote:waaaaaaaaa imam jos 3 epizode, a druga sezona mi se skida brzinom od 0.2 kbs![]()
- elrania
konacno pogledana 14. epizoda i skroz sam zadovoljna!
usudim se rec da je ovo jedna od najboljih iz svih sezona - tema kojom se bavi je zbilja izopacena i neugodna i prezentirana je na izuzetno dobar nacin! svida mi se jako sto je upravo takve emocije izazvala u meni i jedva se ceka sljedeca epizoda!
usudim se rec da je ovo jedna od najboljih iz svih sezona - tema kojom se bavi je zbilja izopacena i neugodna i prezentirana je na izuzetno dobar nacin! svida mi se jako sto je upravo takve emocije izazvala u meni i jedva se ceka sljedeca epizoda!
- Decadentor
- A$H
-
Metalcamp
Krecem i ja uskoro na gledanje, nikad nisam gledao tako da krecem od pocetka, cuo sam lose i dobre (ovdje) kritike pa me zanima, sto bih mogao ocekivati od prve sezone...
"Good night boils and ghouls."
- A$H
osim EYB(koji ima kompleks ljepote) nisam cuo da je itko popljuvao seriju..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Metalcamp
Ma nisam ovdje cuo, ovdje samo hvalite, ali po ostalim forumima ima pljuvanja, nego, reci mi sto mogu ocekivati od prve sezone...
- A$H
sto manje ocekujes to ce ti serija bit bolja..lol..prva sezona mi je bila skoro pa najbolja..svaku epku nove nemani protiv kojih se bore i to stvarno svih vrsta..humor..mjuza..jos nema tu kompleksne price i previse likova tak da ju je stvarno lako sa pogledat i uzivat u njoj..ne kazem da je serija sad losija..ali je otisla u totoalno drugom pravcu nego kakva je bila na pocetku..nekad mi bas fali da opet nanizu par epizoda di bi opet smao lovili poznatije nemani iz mitova, filmova, knjiga, stripova itd..uglavnom jedna od rijetkih serija(uz dextera) koja ide na bolje svakom sezonom..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Metalcamp
Znaci svidjet ce mi se, vazno mi je da ima dosta cudovista, demona i slicnoga...
- Scarface
Stvar ti je u tome da u 1. sezoni serija slijedi koncept MONSTER OF THE WEEK šablone, šta se polako nastavlja i u 2. ali se tu već jači naglasak stavlja na main arc same serije. Svaka sezona ti je donekle drukčija od ostalih, pa budi spreman za raznolikost.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Metalcamp
E to volim kod serija, nadam se da je malo i komplicirana, odnosi, radnja i slicno...
- Scarface
Pa ono, i nije nešto komplicirana, ipak se zna koja joj je ciljana publika, ali ima svojih trenutaka u kompleksnosti odnosa i sl.Metalcamp wrote:E to volim kod serija, nadam se da je malo i komplicirana, odnosi, radnja i slicno...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Metalcamp
Ma nema veze, jos 10 minuta pa ce se skinut i na przenje i gledanje.
- C2V3N777
odlicna peta sezona
kolko se sad ceka do 15te epizode, mjesec dana?
kolko se sad ceka do 15te epizode, mjesec dana?