Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Scarface

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Scarface » 19 Feb 2010, 17:03

Boby wrote:Naravno da je to moja stvar. Ali uzmi si u obzir da je i tebe jebalo to što te Dark Knight nije oduševio pri prvom gledanju :wink:

Pa naravno, i ja san čovik jebemu, al bar znan da je takav stav jednostavno negativan, i pokušavan šta manje tako gledat na stvari. :wink:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Boby

Post by Boby » 19 Feb 2010, 17:07

Ghostface wrote:
Boby wrote:Naravno da je to moja stvar. Ali uzmi si u obzir da je i tebe jebalo to što te Dark Knight nije oduševio pri prvom gledanju :wink:

Pa naravno, i ja san čovik jebemu, al bar znan da je takav stav jednostavno negativan, i pokušavan šta manje tako gledat na stvari. :wink:
Sretno :mrgreen:

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 19 Feb 2010, 17:45

Boby wrote:@Ghostface
Ako su filmofili nadljudi, onda sam i ja jedan od njih :lol:
Ne znam, ja imam osjećaj da ti ovo shvaćaš preozbiljno. Nekome je draže kada je u opreci s nečijim mišljenjem dok drugome kada im se mišljenja slažu. Meni osobno je puno veći gušt raspravljati s nekim o filmu koji oboje volimo i iznositi svoja shvaćanja vezano za njegov smisao i našu oduševljenost nego nabacivati se argumentima i protuargumentima oko toga zašto nešto valja ili ne valja.
Ne želim da se stekne dojam da sam ja jedan od takvih ljudi jer više uživam kada se slažem s nekim (doduše sve ovisi od situacije do situacije), ali ak mi se film nije svidio, stvarno ne mogu protiv vlastitog mišljenja.

Ontopic:
The Collector (2009) - 7/10, film me podosta iznenadio posebno sa soundtrackom koji je izvrsno pogođen kada sam čuo Bauhaus - Bela Lugosi's Dead bio sam :prayer: , ostatak filma je također dobar sa par scena sa super atmosferom, osvjetljenje mi je bilo super na nekim dijelovima, a kao najveći problem filma bi naveo par glupih nebuloza koje nisam mogao progutat tako lako
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Boby

Post by Boby » 19 Feb 2010, 18:02

DrugsBunny wrote:
Boby wrote:@Ghostface
Ako su filmofili nadljudi, onda sam i ja jedan od njih :lol:
Ne znam, ja imam osjećaj da ti ovo shvaćaš preozbiljno. Nekome je draže kada je u opreci s nečijim mišljenjem dok drugome kada im se mišljenja slažu. Meni osobno je puno veći gušt raspravljati s nekim o filmu koji oboje volimo i iznositi svoja shvaćanja vezano za njegov smisao i našu oduševljenost nego nabacivati se argumentima i protuargumentima oko toga zašto nešto valja ili ne valja.
Ne želim da se stekne dojam da sam ja jedan od takvih ljudi jer više uživam kada se slažem s nekim (doduše sve ovisi od situacije do situacije), ali ak mi se film nije svidio, stvarno ne mogu protiv vlastitog mišljenja.
Nije se ovo odnosilo na tebe niti partikularno na ikog drugog.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 19 Feb 2010, 18:03

Uredu, ali sam stekao takav dojam da takvo što misliš o meni.

Boby

Post by Boby » 19 Feb 2010, 18:04

DrugsBunny wrote:Uredu, ali sam stekao takav dojam da takvo što misliš o meni.
Slatko :lol:
Ne, ne mislim.

Ghrall

Post by Ghrall » 19 Feb 2010, 18:31

Pandorum - Ne volim filmove gdje se pola radnje dešava u mraku pa me je tokom gledanja to malo nerviralo. U filmu mi idu na živce stvari kad se sve događa zadnji tren, okej razumijem da se stvara napetost na taj način ali su postali stvarno zamorni s tim. Može se to riješiti na drugi način. Oni mutanti su relativno ok napravljeni a likovi u filmu mi baš nisu pretjerano zanimljivi. Fali definitivno neki zanimljiviji lik. Sve u svemu solidno djelo koje vjerojatno više neću pogledati. 6/10

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Feb 2010, 18:38

Ghrall wrote:Pandorum - Ne volim filmove gdje se pola radnje dešava u mraku pa me je tokom gledanja to malo nerviralo. U filmu mi idu na živce stvari kad se sve događa zadnji tren, okej razumijem da se stvara napetost na taj način ali su postali stvarno zamorni s tim. Može se to riješiti na drugi način. Oni mutanti su relativno ok napravljeni a likovi u filmu mi baš nisu pretjerano zanimljivi. Fali definitivno neki zanimljiviji lik. Sve u svemu solidno djelo koje vjerojatno više neću pogledati. 6/10
tako nekako sam i ja doživio film. pogledao jednom i doviđenja..

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Feb 2010, 18:46

Pontypool - solidno atmosferično djelce. Ne znam kako da ga ocjenim, uglavnom prolaz..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

chatterer

Post by chatterer » 20 Feb 2010, 02:29

drugs stvarno si se bezveze naljutio, osobno me zanimalo ta neka tvoja lista najboljih horora na što si stavio imdb listu, ništa drugo

cactus

Post by cactus » 20 Feb 2010, 07:47

Species III-Ovaj film treba gledati samo kad je dosadno ili onda kad ne razmišljate o priči filma,glumi ili što već. Ali zbog glavne glumice dižem ocjenu na neku sredinu.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 20 Feb 2010, 10:50

chatterer wrote:drugs stvarno si se bezveze naljutio, osobno me zanimalo ta neka tvoja lista najboljih horora na što si stavio imdb listu, ništa drugo
Uredu, znam da sam malo impulzivan, a još sam bio za kurac taj dan pa sam krivo protumačio. Ispričavam se.

jigsaw

Post by jigsaw » 20 Feb 2010, 11:01

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 20 Feb 2010, 12:51

The Beyond - a nek mu bude 7/10, dosta dobar film sa hrpetinom gluposti, ok za provest malo manje od sat i po vremena

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 20 Feb 2010, 15:43

Spalovač Mrtvol - 6/10 generalno dosadan film sa par dobrih i jezivih trenutaka i tu i tamo dobrom atmosferom, svidjela mi se fora prebacivanja scena, ali dakako film nije niš posebno

Post Reply