HorrorHR vs kuhinja
- A$H
Re: HorrorHR vs kuhinja
nice..ja bih samo vise sira stavio.. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
nije potrebno, jer je većina parmezana već unutra ubačena zadnjih 5 minuta da se topi u zatvorenoj posudiA$H wrote:nice..ja bih samo vise sira stavio..
- A$H
- Scarface
HorrorHr, šta se ne prijaviš za večeru za 5? Al ozbiljno, još bi moga lipo izreklamirat sajt. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
LOL to sam mu ja mislio predlozitGhostface wrote:HorrorHr, šta se ne prijaviš za večeru za 5? Al ozbiljno, još bi moga lipo izreklamirat sajt.
Btw sobije se bon od 1000kn

- HorrorHR
- Site Admin
Ma ne bi mogao nikada, oni socijalni razgovori za večerama - fuj
Nekada me sram samo gledati kakve debilane ljudi pričaju 
- elrania
HorrorHR wrote:Ma ne bi mogao nikada, oni socijalni razgovori za večerama - fujNekada me sram samo gledati kakve debilane ljudi pričaju
pocni ti pricati onda fino o horrorima i scenama u nekom gore trashu dok svi veceraju
- HorrorHR
- Site Admin
Prepičavati scene obiteljskog ručka iz Jackonovog Braindead, mislim da bi cuttali odmahelrania wrote:Pocni ti pricati onda fino o horrorima i scenama u nekom gore trashu dok svi veceraju
- Wendigo
eto, savršena tema za stolom u slučaju da netko od natjecatelja pripremi puding od vanilije... 
- HorrorHR
- Site Admin
#012 - 17.02.2010
Rižoto za povrćem

Sastojci: riža, luk, češnjak, paprika, pomidor, koncentrat pomidora, tikvica, celer, korijen peršina, mrkva, začini (sol, papar, vlasac, bosiljak), malo samo vrhnja
Rižoto za povrćem

Sastojci: riža, luk, češnjak, paprika, pomidor, koncentrat pomidora, tikvica, celer, korijen peršina, mrkva, začini (sol, papar, vlasac, bosiljak), malo samo vrhnja
- elrania
ovo bi bilo savrseno za prigristi sada 
- HorrorHR
- Site Admin
ja već planirao neku mesinu danas, ali kaže bolja polovica da je neki post, pa ajde riješio se povrća koje sam imao u frižideruelrania wrote:ovo bi bilo savrseno za prigristi sada
- elrania
HorrorHR wrote:ja već planirao neku mesinu danas, ali kaže bolja polovica da je neki post, pa ajde riješio se povrća koje sam imao u frižideruelrania wrote:ovo bi bilo savrseno za prigristi sada
ma pepelnica je, al bez obzira na to bih rado ovu rizu bez mesa
- HorrorHR
- Site Admin
Makar sam pasionirani mesojed, dođe mi gušt povremeno se opustiti od mesa. Odličan mi je i rižoto samo od tikvica, ali imao sam samo jednu pa sam skombinirao nešto ovako.