a i trailer tek danas pogledao, izgleda prezabavno, još jedan na popisu najočekivanijih filmova.
Kick-Ass (2009)
- john_constantine
Re: Kick-Ass (2009)
već sam počeo čitati strip, krvavo koliko zabavno, dobra ideja. 
a i trailer tek danas pogledao, izgleda prezabavno, još jedan na popisu najočekivanijih filmova.
Michel puši karu.
- Scarface
Misliš "tek".john_constantine wrote:već sam počeo čitati strip, krvavo koliko zabavno, dobra ideja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
- Dragonrage
Još jedna "propagandski" plakat...ovaj put namjenjen ženama hehe

E da...evo i jedna recenzija na koju naletih...jako pozitivna...
Review of KICK ASS

E da...evo i jedna recenzija na koju naletih...jako pozitivna...
Review of KICK ASS
So does "Kick-Ass" deserve the massive (and steadily rising) hype-love it's been getting since the first screenings last winter? I'd say yeah, pretty much. Despite its flaws, most of which show up in the Hollywoodized slam-bang ending, this is the gateway movie for the next wave of comic adaptations. If it makes money (and I'm betting it'll be at least a modest hit), it will prove to studio execs and bean-counters something the rest of us have known for a long, long time, namely that there's plenty of room in the movies for slightly dangerous and even subversive cinema. Hollywood is doing just fine these days; the industry can clearly afford to open its coffers to the next potential generation of upstarts, and I for one hope that "Kick-Ass" is just the latest of many more to come.
Rating: 8 out of 10
- john_constantine
baš razmišljam kako bi ga htio gledati u kinima s obzirom da izgleda zabavno. Ali jbt, kakva sramota, u jutarnjem izjave da je taj film "dječja razbribriga"
Seks, nasilje, humor za odrasle, a čujem da ima i krvavih scena, i strip je ionako dosta krvav i nasilan. I neka budala izjavi dječja razbribriga. 
Michel puši karu.
- Boby
-
John_Ryder
kako zakon film,epic
10/10 oduševljen sam količinom kolinja i krvi
- chatterer
namjeravam u kinu pogledati, malo iznenađuje tolika ocjena na IMDb
- Asfodel
Gledala sam trailer negdje i zasad me ne privlači 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Mene baš ne, strip je bija pravo osvježenje pa nije ni čudo da je film instant hit, pogotovo anti stripofilima, kojima je pomalo puna kapa ispraznih superherojština na platnu. U konačnici, u svima nama krije se jedan Dave Lizewski, ne samo comic book geekovima.chatterer wrote:namjeravam u kinu pogledati, malo iznenađuje tolika ocjena na IMDb
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Ja neću ponavljati istu grešku koju sam učinio s Watchmenima i pogledati ću ovo u kinu.
- boyko
ma predobar je!
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
filmofil
kakvo ludilo od filma...nakon svih ovih postera i trailera očekivao sam sprdanciju, a dobio jedno od boljih filmskih iskustava u zadnje vrijeme...čak bi se usudio reći da je ovo jedan od kompleksnijih superhero filmova koje sam gledao (a gledao sam ih doslovno sve
)...neka vas trailer ne zavara kao mene, nije ovo samo još jedna komedija u nizu
a likovi, ne znaš koji je bolji i originalniji...od hit girl (pravo osvježenje u filmskoj umjetnosti) do red mista na čije scene sam se kidao od smijeha
preporuka svakome, ovo se jednostavno ne smije propustiti
a likovi, ne znaš koji je bolji i originalniji...od hit girl (pravo osvježenje u filmskoj umjetnosti) do red mista na čije scene sam se kidao od smijeha
This is the Zodiac speaking.
- boyko
debeli potpisfilmophil wrote:kakvo ludilo od filma...nakon svih ovih postera i trailera očekivao sam sprdanciju, a dobio jedno od boljih filmskih iskustava u zadnje vrijeme...čak bi se usudio reći da je ovo jedan od kompleksnijih superhero filmova koje sam gledao (a gledao sam ih doslovno sve)...neka vas trailer ne zavara kao mene, nije ovo samo još jedna komedija u nizu
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- callac
Kako prezakon film! Glazbena podloga super ukomponirana, kraj smrdi na nastavak i ja kažem bring it on!

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.