Remakeovi horror filmova
- bakero
Re: O Remakeu
kakav je remake hitchera sa sean beanom?
- A$H
i više nego gledljiv..bakero wrote:kakav je remake hitchera sa sean beanom?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
po kritikama sajtova koje pratim nije baš neštobakero wrote:kakav je remake hitchera sa sean beanom?
- john_constantine
- bakero
trknio sam do obližnje trafike i kupio hitchera za 29kn, slika s originala prijevod ok, brat mi jučer reče da je u nekim novinama izaša jeepers creepers, jel čuo ko za to?
EDIT (HorrorHR): ovo je topic o rimejkovima, ovo oko DVDa na kioscima pitaj ovdje:
viewtopic.php?t=590
EDIT (HorrorHR): ovo je topic o rimejkovima, ovo oko DVDa na kioscima pitaj ovdje:
viewtopic.php?t=590
- bakero
ok sorry!bakero wrote:trknio sam do obližnje trafike i kupio hitchera za 29kn, slika s originala prijevod ok, brat mi jučer reče da je u nekim novinama izaša jeepers creepers, jel čuo ko za to?
viewtopic.php?t=590
usput pogleda sam hitchera, izvrstan film, oni sean bean je stvarno luđak teški, odlično je odglumio!
sve u svemu vrlo sam zadovoljan !
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- A$H
reko sam tibakero wrote:ok sorry!bakero wrote:trknio sam do obližnje trafike i kupio hitchera za 29kn, slika s originala prijevod ok, brat mi jučer reče da je u nekim novinama izaša jeepers creepers, jel čuo ko za to?
viewtopic.php?t=590
usput pogleda sam hitchera, izvrstan film, oni sean bean je stvarno luđak teški, odlično je odglumio!
sve u svemu vrlo sam zadovoljan !
- john_constantine
- A$H
kako čovijek pamtijohn_constantine wrote:je, zna se. A$H je gledao taj nastavak.jigsaw wrote:Je, Hitcher je dobar film...ali meni više vuče na triler...
jel netko zna da postoji nastavak iz 2003.
Nastavak je za pogledat i samo to...da mi je netko pustio taj film bez da sam znao naziv nebi nikad pogodio da je to nastavak ili je bar probao bit...a i nekeko me glumačka postava isto živcirala..ona glupa muška plavuša iz Starship Troopers..sve u svemu jadno..
- bakero
ma čuo sam za nastavak zove se čini mi se hitcher II: i ve been waiting, čini mi se da je to neko smeće!jigsaw wrote:Je, Hitcher je dobar film...ali meni više vuče na triler...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- A$H
ili The Hitcher 2: The Preybakero wrote:ma čuo sam za nastavak zove se čini mi se hitcher II: i ve been waiting, čini mi se da je to neko smeće!jigsaw wrote:Je, Hitcher je dobar film...ali meni više vuče na triler...