Funny Videos
- A$H
Re: Funny Videos
bili su tu vec njegovi linkovi..odlican je u vezi nekih tema..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
olio
baš sam gledao ponovno zeitgeista i u početku filma je baš taj stand up
-
Metalcamp
Ma Zeitgeist je "red carpet" antiglobalizma i aktivizma...."in magazin" teorija zavjere, pa je ocito i usmjeren takvoj publici. Steta sto tek takvo smece kod nekih ljudi izazove reakciju i aktivnost jer je onda ona u potpunosti promasena. Chomskog se ljudima valjda ne cita jer je suhoparan i argumentiran, skoro pa dosadan, ne trebas se s njime sloziti, ali on bar barata iskljucivo argumentiranim izvorima i dokazima, a ne treba pribjegavati soku i senzaciji kao ekipa koja je napravila Zeitgeist i onaj zaista debilni i uvredljivi Loose Change.olio wrote:baš sam gledao ponovno zeitgeista i u početku filma je baš taj stand up
"Good night boils and ghouls."
- Asfodel
A Chomski je bolji od raznih Zeitgeistova i Loose Chanegeova? Lik koji od sebe želi stvoriti brand tako što ima kontroverzne stavove/ispade, koji mu nisu tako potrebni da proda više knjiga, jer se iskazao kao istinski intelektualac i znanstvenik. Pitam se koji su mu "argumentirani izvori i dokazi" kako kažeš, za nepostojanje Srebrenice...Metalcamp wrote:Ma Zeitgeist je "red carpet" antiglobalizma i aktivizma...."in magazin" teorija zavjere, pa je ocito i usmjeren takvoj publici. Steta sto tek takvo smece kod nekih ljudi izazove reakciju i aktivnost jer je onda ona u potpunosti promasena. Chomskog se ljudima valjda ne cita jer je suhoparan i argumentiran, skoro pa dosadan, ne trebas se s njime sloziti, ali on bar barata iskljucivo argumentiranim izvorima i dokazima, a ne treba pribjegavati soku i senzaciji kao ekipa koja je napravila Zeitgeist i onaj zaista debilni i uvredljivi Loose Change.olio wrote:baš sam gledao ponovno zeitgeista i u početku filma je baš taj stand up
Al šta ja uopće pričam, offtopic da ...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Metalcamp
to za nepostojanje srebrenice je podvala i on je sam to demantirao masu puta..to je Guardian objavio lazni interview ili izjavu samog Chomskog.Asfodel wrote:A Chomski je bolji od raznih Zeitgeistova i Loose Chanegeova? Lik koji od sebe želi stvoriti brand tako što ima kontroverzne stavove/ispade, koji mu nisu tako potrebni da proda više knjiga, jer se iskazao kao istinski intelektualac i znanstvenik. Pitam se koji su mu "argumentirani izvori i dokazi" kako kažeš, za nepostojanje Srebrenice...Metalcamp wrote:Ma Zeitgeist je "red carpet" antiglobalizma i aktivizma...."in magazin" teorija zavjere, pa je ocito i usmjeren takvoj publici. Steta sto tek takvo smece kod nekih ljudi izazove reakciju i aktivnost jer je onda ona u potpunosti promasena. Chomskog se ljudima valjda ne cita jer je suhoparan i argumentiran, skoro pa dosadan, ne trebas se s njime sloziti, ali on bar barata iskljucivo argumentiranim izvorima i dokazima, a ne treba pribjegavati soku i senzaciji kao ekipa koja je napravila Zeitgeist i onaj zaista debilni i uvredljivi Loose Change.olio wrote:baš sam gledao ponovno zeitgeista i u početku filma je baš taj stand up
Al šta ja uopće pričam, offtopic da ...
Ma kod njega nije toliko stvar dali se slazes ili ne, fora je u tome da sve temelji na argumentima kad se razgovara o nekim problemima. Konacni stavovi, ideologija i misljenje na kraju krajeva nije toliko bitno - slazes se s njime ili ne, ali on svoju ideju ne temelji na lazima. Ja se sa masu stvari kod njega ne slazem, cesto ispada naivan itd, posebno kad se vidi cega je svjestan, a cemu onda unatoc svemu tome stremi. Ali stavovi i cinjenice koje iznosi su mu potpuno argumentirani.
Ovo za Srebrenicu je cista podvala koju on nikad nije rekao, malo progooglaj, vidjet ces...
Sd je zbilja offtopic...
- Asfodel
Oky doky, al svejedno se ne slažem oko mišljenja o tim dokumentarcima (o tome da nemaju nikakvu podlogu)
...i moj bed za ono lažno
Nećemo više off
Isprike svima
...i moj bed za ono lažno
Nećemo više off
Isprike svima
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Jandra
Sammy wrote:omg![]()
-
Metalcamp
- Jandra
?!?!?! To je neka mješavina Super-mana, Chucka Norrisa i spider-mana? Lik sa konjem i lisicama na rukama pobjegne ljudima na konjima i u autu. Al zapravo junak je taj njegov konj. Kad su auti eksplodirali konj samo šiba naprije. Boli njega kaj je iza njega "apokalipsa"
- A$H
- maddjuro
- john_constantine