Supernatural (2005-)
- john_constantine
Re: Supernatural
vrhunska 11 epizoda s sjajnom idejom, a i ona medicinska sestra mi je baš slatka. 
Michel puši karu.
- john_constantine
zabavna 12 epizoda, makar nisam baš tako zadovoljan tom epizodom. Sada samo čekam idućeg jahača apokalipse ili da se vrati Castiel.
Michel puši karu.
- Scarface
E da, zaboravija san jučer bacit komentar. Ma ja san preoduševljen s ovom epizodom, puna humora, ali i ozbiljne priče. Umira san od smija na onu scenu: "It's in reverse!!!".
SpoilerShow
Samo, ja san dosad mislija da Lucifer triba Sama u njegovom tijelu, dakle i dušu i tijelo, jer Sam posjeduje tu sudbinu, a po ovome ispada da je Luciferu potrebno samo suho tijelo, šta nema baš smisla. Valjda će se ovo još s vrimenom pojasnit, ionako se još ne zna ni pravi razlog zašto je Nick rezervni vessel za Lucifera (osim običnog očajavanja), pa će bit još riči o tome.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro
krenuo sam i ja napokon gledati petu sezonu.
osmi nastavak "Changing Channels" je super, trgao sam se od smjeha na to kako su ljepo ismijali horatio canea iz CSI-a
osmi nastavak "Changing Channels" je super, trgao sam se od smjeha na to kako su ljepo ismijali horatio canea iz CSI-a
I may be an idiot, but i am no fool.
- Sammy
12. mi nije nis posebno, podosta je onako neozbiljna i vise cilja na humor, al ok, nemoze cijelo vrijeme bit rokacina s andelima.. 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
Uff, kako dobra 13. epizoda, pogotovo me iznenadila pojava jednog lika pri kraju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Sammy
slazem se..Ghostface wrote:Uff, kako dobra 13. epizoda, pogotovo me iznenadila pojava jednog lika pri kraju.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
olio
+1Sammy wrote:slazem se..Ghostface wrote:Uff, kako dobra 13. epizoda, pogotovo me iznenadila pojava jednog lika pri kraju.
- Decadentor
- maddjuro
sve su sezone odlične, kreni gledati od prve, jer je sve povezanoDecadentor wrote:kakva je prva sezona????
(prisiljen sam gledat)![]()
istina svaka sezona ima koji dosadan nastavak, ali svakako kreni od početka s supernaturalom
I may be an idiot, but i am no fool.
- Decadentor
budem budemmaddjuro wrote:sve su sezone odlične, kreni gledati od prve, jer je sve povezanoDecadentor wrote:kakva je prva sezona????
(prisiljen sam gledat)![]()
istina svaka sezona ima koji dosadan nastavak, ali svakako kreni od početka s supernaturalom

- DEXTER
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- Scarface
Šupčine, šta je najgore ne virujen im niti da neće bit još pauza.
- Decadentor
pogledo prvu epizodu i dost je dobra (al sam ju vec gledo na tv-u)
sad se bacam na drugu polako
sad se bacam na drugu polako

- Decadentor
pogledo 2. i 3. epku, druga je dost dobra (wendigo) a treca onak nja (Dead in the water)