john_constantine wrote:a tko je taj lik?boyko wrote:jep,vani jeSammy wrote:
ja mislim da je izaso prosle godine..
...Vicevi...
- Jandra
Re: ...Vicevi...
- Scarface
Varg Vikernes, black metal debilčina koja je palila crkve i ubila člana svog black metal benda.john_constantine wrote:a tko je taj lik?boyko wrote:jep,vani jeSammy wrote:
ja mislim da je izaso prosle godine..
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
GreenHornet
- Asfodel
Da, da...guglajte piplovi 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Ne, Burzum je one man band (samo Vargov), ode se radilo o Mayhemu. I da, fuckin guglajte, jebote.GreenHornet wrote:Burzum?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
- Scarface
Decadentor wrote:Ako se ne varam Varg nije bio clan mayhema??
Bija je jedno vrime, kad se incident i dogodija.
- Decadentor
Eo sad sam bas nasoGhostface wrote:Decadentor wrote:Ako se ne varam Varg nije bio clan mayhema??
Bija je jedno vrime, kad se incident i dogodija.
Ako nekog zanima
http://www.blog.hr/print/id/1624684923/ ... ernes.html

- Wendigo
brijem da autorica ovog bloga ima kojih 10tak godina..Decadentor wrote:Eo sad sam bas nasoGhostface wrote:Decadentor wrote:Ako se ne varam Varg nije bio clan mayhema??
Bija je jedno vrime, kad se incident i dogodija.![]()
Ako nekog zanima
http://www.blog.hr/print/id/1624684923/ ... ernes.html
ako te baš zanima cijela priča: http://www.burzum.org/eng/library/a_bur ... ry02.shtml
sry za offtopic.
- Decadentor
Ma nisam ni onu cijelu procito
al ovu budem
OT Pametni ljudi - pametni zakoni
Prema muslimanskoj tradiciji, ukoliko se muškarac želli razvesti od supruge, dovoljno je da tri puta naglas kaže: "Razvodim se od tebe"
U Bahreinu doktor muskog pola po zakonu moze pregledati zenske genitalije, ali mu je zabranjeno da tokom pregleda gleda direktno u njih. Moze samo gledati odraz u ogledalu.
Muslimanima je zabranjeno gledati u genitalije lesa. To pravilo se odnosi i na pogrebnike. Organi preminulog moraju biti stalno pokriveni ciglom ili komadom drveta.
U Indoneziji je kazna za masturbaciju odsjecanje glave.
U Guamu postoje muskarci kojima je posao da putuju zemljom i vrse defloraciju mladih djevica, koje placaju za privilegiju da prvi put imaju seks... Razlog: Po zakonima Guama djevicama je striktno zabranjeno da se udaju.
U Hong Kongu, prevarena zena po zakonu moze ubiti svog nevjernog muza, ali samo ukoliko to ucini golim rukama. S druge strane, muzevljeva ljubavnica moze biti ubijena na bilo koji zeljeni nacin.
U Liverpulu, engleski zakon dozvoljava prodavacicama da budu u toplesu, ali samo u prodavaonicama tropskih ribica.
U Kaliju, Kolumbija, zena moze imati seks iskljucivo sa svojim muzem, a u toku prvog puta njena majka mora biti u sobi kako bi prisustvovala cinu.
U Santa Cruzu, Bolivija, muskarcima je zakonom zabranjeno da u isto vrijeme imaju seks sa zenom i njenom kcerkom.
OT Pametni ljudi - pametni zakoni
Prema muslimanskoj tradiciji, ukoliko se muškarac želli razvesti od supruge, dovoljno je da tri puta naglas kaže: "Razvodim se od tebe"
U Bahreinu doktor muskog pola po zakonu moze pregledati zenske genitalije, ali mu je zabranjeno da tokom pregleda gleda direktno u njih. Moze samo gledati odraz u ogledalu.
Muslimanima je zabranjeno gledati u genitalije lesa. To pravilo se odnosi i na pogrebnike. Organi preminulog moraju biti stalno pokriveni ciglom ili komadom drveta.
U Indoneziji je kazna za masturbaciju odsjecanje glave.
U Guamu postoje muskarci kojima je posao da putuju zemljom i vrse defloraciju mladih djevica, koje placaju za privilegiju da prvi put imaju seks... Razlog: Po zakonima Guama djevicama je striktno zabranjeno da se udaju.
U Hong Kongu, prevarena zena po zakonu moze ubiti svog nevjernog muza, ali samo ukoliko to ucini golim rukama. S druge strane, muzevljeva ljubavnica moze biti ubijena na bilo koji zeljeni nacin.
U Liverpulu, engleski zakon dozvoljava prodavacicama da budu u toplesu, ali samo u prodavaonicama tropskih ribica.
U Kaliju, Kolumbija, zena moze imati seks iskljucivo sa svojim muzem, a u toku prvog puta njena majka mora biti u sobi kako bi prisustvovala cinu.
U Santa Cruzu, Bolivija, muskarcima je zakonom zabranjeno da u isto vrijeme imaju seks sa zenom i njenom kcerkom.

-
GreenHornet
- DEXTER
Decadentor wrote:U Santa Cruzu, Bolivija, muskarcima je zakonom zabranjeno da u isto vrijeme imaju seks sa zenom i njenom kcerkom.
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- A$H
-
GreenHornet
Konacno mi je jasno zasto Karabatica toliko vole zene;ima zvucno prezime-KARA I BATINA...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!