Koji ste horror zadnji gledali?
- Jandra
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Gotov i Final Destination 2. Definitivno lošiji od prvog dijela. Uopće se niš nije ni događalo, a opet, naravno, nisam pol toga shvatio. Scene umorstava su zakon (pogotovo kad onog presiječe bodljikava žica), a definitvno najbolja scena je završna scena (lijepo sam se nasmijao
). Slažem se s ocijenom na imdb-u 6.4/10.

- bakero
The stepfather remake - jako dobar, onaj negativac iz 'reži me' je solidno odradio ulogu, sve u svemu pošto sam na friško gleda originalni film, ovaj remake mi je sasvim dobro legao... 7/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
-
Dead of winter (1987) - jako zanil+mljivo, malo poigravanja sa psihom, definitivno za pogledat
-
"The lair of the white worm"
7/10
7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Morrigan
Rose Red po ne znam ni ja koji put! Jel potrebno da ocjenjujem? 

- Decadentor
The girl next door - Dosta dobra horror drama, al popizdio sam dok sam gledo, ona baba mi stalno dizala zivce
7/10

- Re-Animator
Old Dracula aka Vampira iz 1974. Comedy/Horror. Glup film,ali ima jakih scena totalno.
http://www.imdb.com/title/tt0071938/

http://www.imdb.com/title/tt0071938/
-
Odradjujem Wishmaster serijal, prva dva su solidna, Divoff ih dize na visu razinu, trojka mi je bila dosadna tak da sam je "brzinao" i pogledao u 15min.
Jos cetvorka ostaje.
Jos cetvorka ostaje.
- Wendigo
ghost story of yotsuya (1959)
4,5/5 - wow! jako pozitivno sam iznenađen.
super film s tematikom klasičnog japanskog ghost storya i kabuki drame yotsuya kaidan napisane 1825.g.
kao i većina j-horrora je malkice spor ispočetka, al zato je kasnije i pred kraj jeza i pol.
preporuka svim ljubiteljima azijskih nemirnih duhova.
eh da, u boji je i efekti i šminka su odlični za to doba.
4,5/5 - wow! jako pozitivno sam iznenađen.

super film s tematikom klasičnog japanskog ghost storya i kabuki drame yotsuya kaidan napisane 1825.g.
kao i većina j-horrora je malkice spor ispočetka, al zato je kasnije i pred kraj jeza i pol.

preporuka svim ljubiteljima azijskih nemirnih duhova.
eh da, u boji je i efekti i šminka su odlični za to doba.
- boyko
Sleepy Hollow (1999) - a kaj reč.. još jedno odlično djelo Tima Burtona. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Boby
Meni se je za ocjenu-dvije spustio. Sve mi se više čini da neki od njegovih filmova, jednom kada se čovjek navikne na vizualne ljepote, počinju gubiti na kvaliteti.boyko wrote:Sleepy Hollow (1999) - a kaj reč.. još jedno odlično djelo Tima Burtona. 8/10
-
ja sam odavno "prokucao" tog burtona...više mi nije tako zanimljiv...sve filmove radi na isti kalup, ko da svakim filmom radi varijaciju na istu temuBoby wrote:Meni se je za ocjenu-dvije spustio. Sve mi se više čini da neki od njegovih filmova, jednom kada se čovjek navikne na vizualne ljepote, počinju gubiti na kvaliteti.boyko wrote:Sleepy Hollow (1999) - a kaj reč.. još jedno odlično djelo Tima Burtona. 8/10
bio mi je prije jeben, ali svakim novim filmom je ljubav između mene i njega padala

This is the Zodiac speaking.
- Wendigo
prije bih rekao da koristi sličan "uvrnuti" i mračan stil u svojim filmovima.filmophil wrote:ja sam odavno "prokucao" tog burtona...više mi nije tako zanimljiv...sve filmove radi na isti kalup, ko da svakim filmom radi varijaciju na istu temuBoby wrote:Meni se je za ocjenu-dvije spustio. Sve mi se više čini da neki od njegovih filmova, jednom kada se čovjek navikne na vizualne ljepote, počinju gubiti na kvaliteti.boyko wrote:Sleepy Hollow (1999) - a kaj reč.. još jedno odlično djelo Tima Burtona. 8/10
bio mi je prije jeben, ali svakim novim filmom je ljubav između mene i njega padaladanas ga ne fermam ni pol posto niti se trudim gledat njegove filmove jer jednostavno više nema šta ponuditi
ali da, i meni je već pomalo postao zamoran. pogotovo kad slušam i gledam crne gotičare kako svršavaju na sam spomen njegovog lika ili djela..

inače, sleepy hollow mi je najbolji njegov film poslije batmana.
-
- Scarface
Ja nisan neki crni gotičar, al opet se otisne tu i tamo koji precum.prije bih rekao da koristi sličan "uvrnuti" i mračan stil u svojim filmovima.
ali da, i meni je već pomalo postao zamoran. pogotovo kad slušam i gledam crne gotičare kako svršavaju na sam spomen njegovog lika ili djela..

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.