Posto ide ljeto a veliki broj nas je nakupio sala preko zime

evo vam neki savjeti od mene kako da smrsate:
Posto vecina ljudi ima problema sa stomakom dokazano je da je ishrana najbitniji faktor za skidanje masnoce sa 78%,onda aerobno vjezbanje (trcanje,vozenje bicikla itd..) sa 20% i trbusnjaci i slicne vjezbe sa 2%...E sada posto ja idem poprilicno dugo u teretanu kada sam kretao takodje sam imao malo vise kilograma posebno na stomaku i ova ishrana mi je pomogla:dorucak je najvazniji obrok u toku dana i ja sam obicno ujutro jeo:
Prvi dan: 2 ili 3 tunjevine
Drugi dan:Mlijeko,plazma i banana sve pomjesano
Treci dan:300 grama sira,jogurt i jaja
Cetvrti dan:Ovsene pahuljice sa mlijekom ili jogurtom (preporucujem jogurt zbog manje masnoce)
Bilo je tu jos nekih obroka ali uglavnom sam ovo preferirao...Naravno ja ovo sto sam napisao jeste samo primjer svako moze da sebi poveca ili smanji kolicinu u zavisnosti od toga koliko moze da pojede...U pocetku sam i ja imao neke sumlje sto se tice ove ishrane jer je ovo ogromna kolicina proteina i ugljeno hidrata koji ulaze u tijelo ali veoma brzo sam shvatio da je ovo najzdraviji zivot sto mozete voditi,ja sam za mjesec dana skinuo oko 8 kilograma a nabio misicnu masu...Takodje treba napomenuti da dorucak nije sve znaci tijelo ima 2 perioda u toku dana kada najvise vari hranu:to je ujutro i popodne oko 17h tako da se preporucuje da se do tada ruca i zavrsi sa obrokom za taj dan,ako osjetite glad navece pojedite vocku ili mozete nesto iz dorucka mada je najbolje da popijete vise vode da zavarate glad....Izbjegavajte alkohol

,gazirane sokove (ako vec volite sok pijte Ledeni caj),masno,tjesteninu....
Sto se tice samih nekih vjezbi u teretani to necu nista pisati jer svako ima svoj neki rezim rada tako da necu da pametujem...
Evo ovo su vam neki dobronamjerni savjeti od mene kako da se lepo osjecate i jos bolje izgledate