ne mogu da se setim filma /??
- horkolerbus
ne mogu da se setim filma /??
da li mozda neko zna koji je ovo film????,slabo se secam detalja,ali radi se o nekom koga ubiju i sahrane ga,odnosno zakopaju u neku pustinju ili negde gde je pesak,,on se zatim povampiri i pocinje da se krece kao pesak,na kraju filma ga ubijaju tako sto se kretao kao pesak u ventilaciji i oni ukljuce neku vatru koja ga sprzi i pretvori u staklo ,,posle ga verovatno pocepali na delove
?????
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- horkolerbus
- A$H
- HorrorHR
- Site Admin
- horkolerbus
- horkolerbus
evo jos jednog filma sto ne mogu da se setim :
momak i devojka ili covek i zena su kupili kucu,ogromnu kucu i pozvali su prijatelje da im pomognu da je sredjuju,a u podrumu je prolaz zapecacen sa nekim krstom ili slicno,,oni otvaraju tu pecinu ili podrum ispod podruma ,gde se kao nalazi djavo,zver sta ja znam,,i kuca ih zatvori unutra da ne mogu da izadju,,posle nekih radnji jednom se otvore vrata i on istrci napolje ali upadne u neko blato gde propadne,,,nadam se da sam dovoljno objasnio ja mislim da su neke 70 godine ,,,,,help ???
momak i devojka ili covek i zena su kupili kucu,ogromnu kucu i pozvali su prijatelje da im pomognu da je sredjuju,a u podrumu je prolaz zapecacen sa nekim krstom ili slicno,,oni otvaraju tu pecinu ili podrum ispod podruma ,gde se kao nalazi djavo,zver sta ja znam,,i kuca ih zatvori unutra da ne mogu da izadju,,posle nekih radnji jednom se otvore vrata i on istrci napolje ali upadne u neko blato gde propadne,,,nadam se da sam dovoljno objasnio ja mislim da su neke 70 godine ,,,,,help ???
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- horkolerbus
- Aryx