Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
boyko

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by boyko » 28 Jan 2010, 15:15

Shrooms (2007) - čist oke i zabavan film,s dobrim ali i predvidljivim završetkom.baš dobro prikaže kak izgleda loše tripanje.i baš te navede na razmišljanje,-kak bi to bilo da briješ takve stvari... bilo bi zanimljivo.treba to isprobat :D 6,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Joga

Post by Joga » 28 Jan 2010, 15:40

triangle - na pocetku jako dosadan, i od trenutka dolaska na onaj brod, film je krenuo u potpuno drugom smjeru :arrow:
jako tesko pohvatati sve konce, ali sasvim solidan paranormalni horror, 7/10
god is a spurs fan

Ghrall

Post by Ghrall » 28 Jan 2010, 16:45

Creepozoids - Čim sam vidio ocjenu 2.3 na imdb-u morao sam skinuti. Jednu od glavnih uloga ima Linnea Quigley poznata po ulozi The return of the living dead a i jedna od glavnih glumica u b- filmovima. Gluma je od svih glumaca naravno loša ali nema veze, ima i mnogo gorih. Radnja je standardna stoga ne nudi ništa novoga. 4/10

jeba

Post by jeba » 28 Jan 2010, 17:26

Cat's eye - zanimljivo, pogotovo prve dvije priče. Preporučuje se onima koji pokušavaju prestat pušit. :D

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Jan 2010, 18:35

jeba wrote:Cat's eye - zanimljivo, pogotovo prve dvije priče. Preporučuje se onima koji pokušavaju prestat pušit. :D
ja sam krepavao od smijeha za vrijeme prve priče, isprepadani james woods... :lol: :lol: :mrgreen:

ot: uhvatila me želja za j-horrorom pa sam maraton započeo sa: uzumaki (2000)
3/5 - zanimljivo neobična i bizarna priča o "prokletstvu spirala".

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jan 2010, 18:52

Wendigo wrote:
jeba wrote:Cat's eye - zanimljivo, pogotovo prve dvije priče. Preporučuje se onima koji pokušavaju prestat pušit. :D
ja sam krepavao od smijeha za vrijeme prve priče, isprepadani james woods... :lol: :lol: :mrgreen:

pročitaj mangu, sto puta je bolja od filma makar dobro slijedi mangu s par izbačenih scena i "izrezanim" krajem...
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 28 Jan 2010, 23:03

Exorcism of Emily Rose

8/10
"Six strings to cover fear..."

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 Jan 2010, 00:30

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:

pročitaj mangu, sto puta je bolja od filma makar dobro slijedi mangu s par izbačenih scena i "izrezanim" krajem...
Manga je baš genijalna, filmić još nisam ni odpakirao.

boyko

Post by boyko » 29 Jan 2010, 01:28

Carriers (2009) - skinul ga frendu,odlučil ga pogledat i ostal ugodno iznenađen.
super su ga napravili.kroz cjeli film je neka tužna atmosfera.u nekim djelovima suosječaš s likovima čija je gluma odlična.
a i totalno vleče na Stalker. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Metalcamp

Post by Metalcamp » 29 Jan 2010, 02:11

Tales from the Crypt 3. sezona

Ne mogu vjerovat da mi ide tako brzo gledanje...

Najbolje epizode iz trece sezone su mi Abra Cadaver, Yellow, Easel Kill Ya, Carrion Death, Loved to Death. Atmosfera opet na vrhuncu, 2 i 3. sezona su odlicne i izjednacene makar u trecoj ima vise crnog humora sto je naravno plus. Ako bih trebao izabrati najbolju epizodu iz trece sezone, to bi bila Easel Kill Ya, glumi Tim Roth i Yellow gdje glumi Kirk Douglas, Dan Aykroyd...

Od poznatih glumaca se jos pojavljuje glumacka zvijezda Whoopi Goldberg :D , Malcolm McDowell, Vincent Schiavelli...

Prebacujem se na 4. sezonu...
"Good night boils and ghouls."

Studeni

Post by Studeni » 29 Jan 2010, 12:50

VERTIGE ---- 4/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

bluedreamer

Post by bluedreamer » 29 Jan 2010, 12:59

Ghostface wrote:Stepfather (2009)- 7/10- pa jedan jako dobar remake, moran priznat. Baš brzo proleti vrime i nije mi bija problem uživit se u likove. Dyaln Walsh rastura u ulozi, baš kako san i očekiva. 8)
Pogleda san ga jučer, i potpuno se slažem, 7/10

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Jan 2010, 18:44

Metalcamp wrote:Tales from the Crypt 3. sezona

Najbolje epizode iz trece sezone su mi Abra Cadaver, Yellow, Easel Kill Ya, Carrion Death, Loved to Death. Atmosfera opet na vrhuncu, 2 i 3. sezona su odlicne i izjednacene makar u trecoj ima vise crnog humora sto je naravno plus. Ako bih trebao izabrati najbolju epizodu iz trece sezone, to bi bila Easel Kill Ya, glumi Tim Roth i Yellow gdje glumi Kirk Douglas, Dan Aykroyd...

Od poznatih glumaca se jos pojavljuje glumacka zvijezda Whoopi Goldberg :D , Malcolm McDowell, Vincent Schiavelli...

e kako stoje s nasilnim scenama? Gledao sam davno samo trailer za tu seriju, ne znam je li bila na OTV ili na Novi tv... ali u glavi mi je zauvijek ostala ona scena u traileru kada neki zombi ili što već zgrabi šakom mozak na tanjuru, i neka ženska mu probode grudi šiljkom...
Michel puši karu.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 29 Jan 2010, 18:51

john_constantine wrote:
Metalcamp wrote:Tales from the Crypt 3. sezona

e kako stoje s nasilnim scenama? Gledao sam davno samo trailer za tu seriju, ne znam je li bila na OTV ili na Novi tv... ali u glavi mi je zauvijek ostala ona scena u traileru kada neki zombi ili što već zgrabi šakom mozak na tanjuru, i neka ženska mu probode grudi šiljkom...
Ma ima nasilnih scena, kada se sve zbroji, ima ih...

Recimo 1. sezona, kada ženska ubije svog muža sa pajserom ili zadnji nastavak te sezone kada ženska isto ubije svog muža sa ogromnom sjekirom... Uglavnom ti ide napetost, napetost, i tek onda zadnjih 6, 7 minuta pocinju ubojstva makar ima i epizoda gdje odmah od pocetka se krece sa ubojstvima...
"Good night boils and ghouls."

Jandra

Post by Jandra » 29 Jan 2010, 23:26

Upravo sam završio s Final Destination (2000) i dosta mi se svidio. Ima dosta zanimljivih scena a tijekom filma nisam čak nijednom zijevnuo :D . Radnja, priča sve pet al mi je malo navučeno to kak su ubijeni. Uskoro nastavljam sa 2, 3 i 4.
SpoilerShow
Kraj mi malo nije jasan. Ko je na kraju trebao bit ubijen a kog je preskočilo? Na samom kraju neka metalna stvar pobere Cartera. Nije li Alex bio na redu?

Post Reply