Koji ste horror zadnji gledali?
- boyko
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Shrooms (2007) - čist oke i zabavan film,s dobrim ali i predvidljivim završetkom.baš dobro prikaže kak izgleda loše tripanje.i baš te navede na razmišljanje,-kak bi to bilo da briješ takve stvari... bilo bi zanimljivo.treba to isprobat
6,5/10

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Joga
triangle - na pocetku jako dosadan, i od trenutka dolaska na onaj brod, film je krenuo u potpuno drugom smjeru
jako tesko pohvatati sve konce, ali sasvim solidan paranormalni horror, 7/10

jako tesko pohvatati sve konce, ali sasvim solidan paranormalni horror, 7/10
god is a spurs fan
-
Creepozoids - Čim sam vidio ocjenu 2.3 na imdb-u morao sam skinuti. Jednu od glavnih uloga ima Linnea Quigley poznata po ulozi The return of the living dead a i jedna od glavnih glumica u b- filmovima. Gluma je od svih glumaca naravno loša ali nema veze, ima i mnogo gorih. Radnja je standardna stoga ne nudi ništa novoga. 4/10
-
Cat's eye - zanimljivo, pogotovo prve dvije priče. Preporučuje se onima koji pokušavaju prestat pušit. 

- Wendigo
ja sam krepavao od smijeha za vrijeme prve priče, isprepadani james woods...jeba wrote:Cat's eye - zanimljivo, pogotovo prve dvije priče. Preporučuje se onima koji pokušavaju prestat pušit.

ot: uhvatila me želja za j-horrorom pa sam maraton započeo sa: uzumaki (2000)
3/5 - zanimljivo neobična i bizarna priča o "prokletstvu spirala".
- john_constantine
pročitaj mangu, sto puta je bolja od filma makar dobro slijedi mangu s par izbačenih scena i "izrezanim" krajem...Wendigo wrote:ja sam krepavao od smijeha za vrijeme prve priče, isprepadani james woods...jeba wrote:Cat's eye - zanimljivo, pogotovo prve dvije priče. Preporučuje se onima koji pokušavaju prestat pušit.![]()
![]()
![]()
Michel puši karu.
-
- HorrorHR
- Site Admin
Manga je baš genijalna, filmić još nisam ni odpakirao.john_constantine wrote:pročitaj mangu, sto puta je bolja od filma makar dobro slijedi mangu s par izbačenih scena i "izrezanim" krajem...Wendigo wrote:ja sam krepavao od smijeha za vrijeme prve priče, isprepadani james woods...jeba wrote:Cat's eye - zanimljivo, pogotovo prve dvije priče. Preporučuje se onima koji pokušavaju prestat pušit.![]()
![]()
![]()
- boyko
Carriers (2009) - skinul ga frendu,odlučil ga pogledat i ostal ugodno iznenađen.
super su ga napravili.kroz cjeli film je neka tužna atmosfera.u nekim djelovima suosječaš s likovima čija je gluma odlična.
a i totalno vleče na Stalker. 8/10
super su ga napravili.kroz cjeli film je neka tužna atmosfera.u nekim djelovima suosječaš s likovima čija je gluma odlična.
a i totalno vleče na Stalker. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
Tales from the Crypt 3. sezona
Ne mogu vjerovat da mi ide tako brzo gledanje...
Najbolje epizode iz trece sezone su mi Abra Cadaver, Yellow, Easel Kill Ya, Carrion Death, Loved to Death. Atmosfera opet na vrhuncu, 2 i 3. sezona su odlicne i izjednacene makar u trecoj ima vise crnog humora sto je naravno plus. Ako bih trebao izabrati najbolju epizodu iz trece sezone, to bi bila Easel Kill Ya, glumi Tim Roth i Yellow gdje glumi Kirk Douglas, Dan Aykroyd...
Od poznatih glumaca se jos pojavljuje glumacka zvijezda Whoopi Goldberg
, Malcolm McDowell, Vincent Schiavelli...
Prebacujem se na 4. sezonu...
Najbolje epizode iz trece sezone su mi Abra Cadaver, Yellow, Easel Kill Ya, Carrion Death, Loved to Death. Atmosfera opet na vrhuncu, 2 i 3. sezona su odlicne i izjednacene makar u trecoj ima vise crnog humora sto je naravno plus. Ako bih trebao izabrati najbolju epizodu iz trece sezone, to bi bila Easel Kill Ya, glumi Tim Roth i Yellow gdje glumi Kirk Douglas, Dan Aykroyd...
Od poznatih glumaca se jos pojavljuje glumacka zvijezda Whoopi Goldberg

"Good night boils and ghouls."
- Studeni
VERTIGE ---- 4/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- bluedreamer
Pogleda san ga jučer, i potpuno se slažem, 7/10Ghostface wrote:Stepfather (2009)- 7/10- pa jedan jako dobar remake, moran priznat. Baš brzo proleti vrime i nije mi bija problem uživit se u likove. Dyaln Walsh rastura u ulozi, baš kako san i očekiva.
- john_constantine
e kako stoje s nasilnim scenama? Gledao sam davno samo trailer za tu seriju, ne znam je li bila na OTV ili na Novi tv... ali u glavi mi je zauvijek ostala ona scena u traileru kada neki zombi ili što već zgrabi šakom mozak na tanjuru, i neka ženska mu probode grudi šiljkom...Metalcamp wrote:Tales from the Crypt 3. sezona
Od poznatih glumaca se jos pojavljuje glumacka zvijezda Whoopi Goldberg, Malcolm McDowell, Vincent Schiavelli...
Michel puši karu.
-
Ma ima nasilnih scena, kada se sve zbroji, ima ih...john_constantine wrote:e kako stoje s nasilnim scenama? Gledao sam davno samo trailer za tu seriju, ne znam je li bila na OTV ili na Novi tv... ali u glavi mi je zauvijek ostala ona scena u traileru kada neki zombi ili što već zgrabi šakom mozak na tanjuru, i neka ženska mu probode grudi šiljkom...Metalcamp wrote:Tales from the Crypt 3. sezona
Od poznatih glumaca se jos pojavljuje glumacka zvijezda Whoopi Goldberg, Malcolm McDowell, Vincent Schiavelli...
Recimo 1. sezona, kada ženska ubije svog muža sa pajserom ili zadnji nastavak te sezone kada ženska isto ubije svog muža sa ogromnom sjekirom... Uglavnom ti ide napetost, napetost, i tek onda zadnjih 6, 7 minuta pocinju ubojstva makar ima i epizoda gdje odmah od pocetka se krece sa ubojstvima...
"Good night boils and ghouls."
- Jandra
Upravo sam završio s Final Destination (2000) i dosta mi se svidio. Ima dosta zanimljivih scena a tijekom filma nisam čak nijednom zijevnuo
. Radnja, priča sve pet al mi je malo navučeno to kak su ubijeni. Uskoro nastavljam sa 2, 3 i 4.

SpoilerShow
Kraj mi malo nije jasan. Ko je na kraju trebao bit ubijen a kog je preskočilo? Na samom kraju neka metalna stvar pobere Cartera. Nije li Alex bio na redu?