Eto sjetih se da to otvorim da malo popricamo o poslu i parama, ja trenutno nemogu nac poso ni da sam isus, di vi radite? ima li kakvih ponuda?
svaki dan gledam oglas,posao,mojposao...ostale agencije nisu normalne a burza uvjek bila i ostala sranje...
danas sam zvao jedan oglas za honorarni poso, nvm koji, ali uglavnom nazovem, i javi se automat i kaze nazovi i taj i taj broj za sudjelovanju u natjecaju posla, i ja ajde reko bas idem nazvat, i ono mi kaze jos 1 automat, "od zvucnog signala, poziv se naplacuje 8,65kn po minuti"....
mislim koja je to banda?!?! to treba prijaviti uskoku, takvih oglasa ima stotine, sad se misli koliko ljudi u danu nazove i koje oni pare deru, ides trazit posao a ono te dere jos vise -.-
moj buraz isto zvao neki drugi oglas, drugi broj! ali javio se isti automat!!
takodjer sam isao tamo sa nekom zenskom pricat za honorarni, uglavnom trebo bi bit neki statist u ratnom filmu koji ce se snimat, samo bi morao trcat medju stotinama ljudi u vojnom odjelu lol, bilo je zanimljivo, i nis ona mene uslika kao da postanem clan njihov za sudjelovanje u statistima: i na kraju na izlazu iz tog ureda, da mi racun i kaze 100kn!! Ja reko da neam kod sebe, i kao donjet cu sutra, i nisam vise ni iso nit cu otic...
Mislim jesu li oni normalni?!? Odes na razgovor da dobis i zaradis nesto kasnije, a ono jos nisi ni poceo vec te trazi 100kn, i brijem da uopce nebi zvali da dodjem statirat, samo deru novce, i opet razmislite koliko ljudi ode tamo, a koliko jos naivaca ima koji fakat daju 100kn....nemozes vjerovat kako je sve oslo u kurac u ovoj drzavi
I kupim plavi oglasnik 3x tjedno, svaki put samo 2 stranice o poslovima, i traze samo jebene diplomante, ekonomiste, prodavace po trg centrima, neke asistente ureda, managere, programere..... -.- di su stari poslovi? sve izumrlo...stvarno neznam kak ce bit ova godina, ako uopce bude ikakva