Lesbian Vampire Killers (2009)
- Seneschal
Meh. Ja sam zaspao na pola. Gledalo ga je nas 8 i oni koji su ostali budni (dvoje) su svejedno svjedočili da je bio osrednji.
Naslov je super, trailer je još bolji i početna naracija je za pišanje (pet minuta u ye olde englishu i onda "and then he lopped her fucking head off"), ali nakon toga je postao jako normalan. Očekivao sam Evil Aliens, a pretvarao se polako u generic horror.
Ovi preživjeli su mi kasnije rekli da je, s obzirom na tako suludu premisu, imao jako malo smiješnih scena, minus par bisera kao Dildo sword. Šteta. Ideja je bajna.
Naslov je super, trailer je još bolji i početna naracija je za pišanje (pet minuta u ye olde englishu i onda "and then he lopped her fucking head off"), ali nakon toga je postao jako normalan. Očekivao sam Evil Aliens, a pretvarao se polako u generic horror.
Ovi preživjeli su mi kasnije rekli da je, s obzirom na tako suludu premisu, imao jako malo smiješnih scena, minus par bisera kao Dildo sword. Šteta. Ideja je bajna.
[img]http://farm3.static.flickr.com/2659/3754178032_b9b6d6185c_o.jpg[/img]
- elrania
i premjestiti topic u europske... zas je uopce otvarano tu kad se u traileru kuzi da je uk?
i evo jedna ok recenzija
Lesbian Vampire Killers - It's what it sounds like - Review
i evo jedna ok recenzija
Lesbian Vampire Killers - It's what it sounds like - Review
- HorrorHR
- Site Admin
"domaći" trailer i 5x2 kino karata za Cinestar:
http://www.horrorhr.com/ubojice-lezbijs ... -ulaznica/
http://www.horrorhr.com/ubojice-lezbijs ... -ulaznica/
- dr_gonzo
- elrania
pogledala ga i na osnovu stanja u kakvom sam bila tokom gledanja, najrade bih mu dala 0/10, no ipak nije toliko lose.
al zbilja, ne sjecam se kad me neki film toliko iscrpio... krcat je dosadnim, isfuranim humorom i likovima, a jedna djevojka sa svojim germanskim naglaskom i postapalicom je taman sredena da se nekome okrene zeludac od otrcanosti.
prica je nekako blesava, no ocekivana za ovakvo sto pa nije bas neki promasaj.
iskreno ne mogu bas izdvojiti nesto previse posebno dobro sto se ovog filma tice... steta jer je uzimajuci u obzir najave i postere izgledao zanimljivo i zajebantski dobro, a ispao je plitko razocaranje.
preporuka svima koji se mogu zabaviti uz prosjecno i predvidljovo ostvarenje...a nikako nije za one koji su bili odusevljeni odlicnim shaun of the dead i ocekuju nesto slicne kvalitete, jer ovo ostvarenje nije ni blizu tome.
4,5/10
al zbilja, ne sjecam se kad me neki film toliko iscrpio... krcat je dosadnim, isfuranim humorom i likovima, a jedna djevojka sa svojim germanskim naglaskom i postapalicom je taman sredena da se nekome okrene zeludac od otrcanosti.
prica je nekako blesava, no ocekivana za ovakvo sto pa nije bas neki promasaj.
iskreno ne mogu bas izdvojiti nesto previse posebno dobro sto se ovog filma tice... steta jer je uzimajuci u obzir najave i postere izgledao zanimljivo i zajebantski dobro, a ispao je plitko razocaranje.
preporuka svima koji se mogu zabaviti uz prosjecno i predvidljovo ostvarenje...a nikako nije za one koji su bili odusevljeni odlicnim shaun of the dead i ocekuju nesto slicne kvalitete, jer ovo ostvarenje nije ni blizu tome.
4,5/10
- sandi
Re: Lesbian Vampire Killers (2009)
GENIJALNO!!...prvoklasni trash po mom ukusu!...hrpa stupidnog humora i mač svetog dilde!!uh!! 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- metallicat
meni je super zabavan. mislila sam da će puno lošije ispast ali eto. nasmijah se do suza

- A$H
napokon netko normalan..metallicat wrote:meni je super zabavan. mislila sam da će puno lošije ispast ali eto. nasmijah se do suza![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
tko čeka, taj i dočeka
film je stvarno legendaran, moram ga ubrzo opet pogledat.

- HorrorHR
- Site Admin
gledao ga u kinu kada je bio sa sikeoneom, baš dobra zabava od filma. opušteno bez razmišljanja , vampiri, chicks, zajebancija - taman...
- metallicat
bio je vrlo kratko u kinu, možda smo bili skupa u dvoraniHorrorHR wrote:gledao ga u kinu kada je bio sa sikeoneom, baš dobra zabava od filma. opušteno bez razmišljanja , vampiri, chicks, zajebancija - taman...