Feast 3: The Happy Finish (2009)
- DeadDispatcher90
-
filmofil
- sandi
ma pogledao sam sva 3 i uopce mi nije zao!toliko dobrih scena poslije kojih ce vam usta ostati sirom otvorena...toliko 'iznenadenja' kada bih bilo sto spomenuo bio bi spojler...a tek kraj...kraj ce vas natjerati da ga u nevjerici premotavate i gledate opet i opet i opet...strava!
stvarno dobar film!...sva 3!premda je dvojka meni nekako najslabija ali svejedno vrijedna gledanja!....jos ako se odlucite na feast maraton s ekipom-zabavi nikad kraja!
i jos da se nadovezem na vase komentare...ovo je serijal kojeg ili volite ili mrzite,sredine nema...kraj 3. nekima je genijalan dok je drugima cista glupost-a to je takav film:)
stvarno dobar film!...sva 3!premda je dvojka meni nekako najslabija ali svejedno vrijedna gledanja!....jos ako se odlucite na feast maraton s ekipom-zabavi nikad kraja!
i jos da se nadovezem na vase komentare...ovo je serijal kojeg ili volite ili mrzite,sredine nema...kraj 3. nekima je genijalan dok je drugima cista glupost-a to je takav film:)
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- A$H
ma ima..prvi je odlican..ostalo sranje sa par ok fora..sandi wrote:ma pogledao sam sva 3 i uopce mi nije zao!toliko dobrih scena poslije kojih ce vam usta ostati sirom otvorena...toliko 'iznenadenja' kada bih bilo sto spomenuo bio bi spojler...a tek kraj...kraj ce vas natjerati da ga u nevjerici premotavate i gledate opet i opet i opet...strava!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- sandi
A$H wrote:..ostalo sranje sa par ok fora..sandi wrote:ma pogledao sam sva 3 i uopce mi nije zao!toliko dobrih scena poslije kojih ce vam usta ostati sirom otvorena...toliko 'iznenadenja' kada bih bilo sto spomenuo bio bi spojler...a tek kraj...kraj ce vas natjerati da ga u nevjerici premotavate i gledate opet i opet i opet...strava!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- horkolerbus
- kraykulla
Re: Feast 3: The Happy Finish (2009)
meni odlična zabava,cijela trilogija,film koji se sprda sa svim pravilima omiljenog nam žanra.svaki ima nekoliko scena koje sam prevrtavao natrag par puta kako bi se uvjerio dal sam dobro vidio .feast trilogija 
-
filmofil
ma ja sam okidao od smijeha na svaku drugu scenu u trojci...rambo

This is the Zodiac speaking.
- juriel
Happy Finish je totalni zakon... pogotovo kraj filma
Ne razumijem toliko pljuvanje po ovome dok se diže u nebo hrpa novih debilnih slashera, toliko plagijatiziranih scena da ti dođe zlo. Feast je bar ostao dosljedan i koliko toliko originalan. Šta fali toj gore zabavi... film mi je proletio...
Ne razumijem toliko pljuvanje po ovome dok se diže u nebo hrpa novih debilnih slashera, toliko plagijatiziranih scena da ti dođe zlo. Feast je bar ostao dosljedan i koliko toliko originalan. Šta fali toj gore zabavi... film mi je proletio...
[url=http://www.phpbb.com/][img]http://i236.photobucket.com/albums/ff109/zombigrrl/SHEKicksA.gif[/img][/url].
- HorrorHR
- Site Admin
Jel ta trojka bolja od dvojke u globalu?
- A$H
yup..HorrorHR wrote:Jel ta trojka bolja od dvojke u globalu?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Studeni
HorrorHR wrote:Jel ta trojka bolja od dvojke u globalu?
puno tečnija i zabavnija
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off