Dexter

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
horkolerbus

Re: Dexter

Post by horkolerbus » 27 Dec 2009, 09:18

da li u dexteru svi serijali idu kao prvi, poceo sam da gledam i izgubio volju posle 3,4 epizode gde se gotovo nista ne desava sve se prebacuje dalje i dalje,ako su takvi svi serijali da je batalim dok je vreme >>>>>
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Deimos

Post by Deimos » 27 Dec 2009, 22:43

horkolerbus wrote:da li u dexteru svi serijali idu kao prvi, poceo sam da gledam i izgubio volju posle 3,4 epizode gde se gotovo nista ne desava sve se prebacuje dalje i dalje,ako su takvi svi serijali da je batalim dok je vreme >>>>>
daj molim te pojasni ili prevedi. kak se ništa ne dešava? pa dal koka ekipu ili samo priča. a ovo "batalim" WTF :?:

callac

Post by callac » 27 Dec 2009, 22:52

Deimos wrote:
horkolerbus wrote:da li u dexteru svi serijali idu kao prvi, poceo sam da gledam i izgubio volju posle 3,4 epizode gde se gotovo nista ne desava sve se prebacuje dalje i dalje,ako su takvi svi serijali da je batalim dok je vreme >>>>>
daj molim te pojasni ili prevedi. kak se ništa ne dešava? pa dal koka ekipu ili samo priča. a ovo "batalim" WTF :?:
Evo ja ću ti prevesti- bataliti znači odustati u nekom mom slobodnom prijevodu. A da odgovorim horkolerbusu- nikako nemoj bataliti nego nastavi sa gledanjem, tako je i Wendigo imao loše mišljenje kada je počeo gledati pa je u mjesec dana progutao četiri sezone. Definitivna preporuka što se serija tiče općenito!!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Jan 2010, 15:37

A$H

Post by A$H » 15 Jan 2010, 15:41

vidjeh jucer taj info..ma bit ce ok..rano su otkrili..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Jan 2010, 16:47

čitao danas u jutarnjem... kažu da se 90 % osoba uspije izliječiti od te vrste raka tako da nije strašno...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 15 Jan 2010, 18:44

:cry: :cry:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 09 Apr 2010, 03:16

na polovici sam prve sezone, za sada super serija...dexter mi je postao jedan od najdražih likova u serijama ikada...najjače mi je kada priča o ljudskim osjećajima, tj nedostatku istih kod njega

također, nema antipatičnih likova koji "kradu" screen time svojom pojavom već je sve što se dešava napeto i zanimljivo...baš me zanima ko je ovaj luđak šta muči dextera

imam neke svoje teorije da se znaju iz prošlosti jer ne bi samo tako njega odabrao za tu igru mačke i miša

ocjena 5/5 za sada :rolleyes:
This is the Zodiac speaking.

Decadentor

Post by Decadentor » 09 Apr 2010, 03:33

filmophil wrote:na polovici sam prve sezone, za sada super serija...dexter mi je postao jedan od najdražih likova u serijama ikada...najjače mi je kada priča o ljudskim osjećajima, tj nedostatku istih kod njega

također, nema antipatičnih likova koji "kradu" screen time svojom pojavom već je sve što se dešava napeto i zanimljivo...baš me zanima ko je ovaj luđak šta muči dextera

imam neke svoje teorije da se znaju iz prošlosti jer ne bi samo tako njega odabrao za tu igru mačke i miša

ocjena 5/5 za sada :rolleyes:

bas i ja poceo gledat ovo, pogledo prve 2 ep i za sad je OK tj prva je bila odlicna, a druga onak...
Image

filmofil

Post by filmofil » 11 Apr 2010, 03:30

this just keeps getting better and better......

dexter je genijalan lik, samo me jedna stvar muči...ako on stvarno nema nikakvih osjećaja i ima toliku želju za ubijanjem kako mu je otac uspio usaditi osjećaj za pravdu? :| ako mu je to nekako u prirodi mislim da bi s vremenom postao samo sve gori i gori

znam da njegov slučaj ne postoji u stvarnom životu i da se zamaram bespotrebno, al volio bi napraviti dexterov psihološki profil i poznavat takvu osobu :mrgreen:

Scarface

Post by Scarface » 11 Apr 2010, 12:44

Filmofil, kasniš par godina s uživljenošću, zato sad i pričaš sam sa sobom. :finga:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 11 Apr 2010, 13:38

:lol: :lol: :lol: :lol:

stić ću ja vas, ima dosta vremena do 5. sezone

Truba

Post by Truba » 11 Apr 2010, 13:45

kakav osjećaj za pravdu?
to je kodeks za preživljavanje

nema on pravde... ništa ne osjeća kada je ubio nevinog nije ni trepnuo kasnije :mrgreen:
www.lasetta.net :axe:

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Apr 2010, 14:43

Truba wrote:kakav osjećaj za pravdu?
to je kodeks za preživljavanje

nema on pravde... ništa ne osjeća kada je ubio nevinog nije ni trepnuo kasnije :mrgreen:
SpoilerShow
jep, ali kada je prekršio kodeks ubivši nevinog čovjeka, onda ga je to mučilo duže vrijeme
Michel puši karu.

Truba

Post by Truba » 11 Apr 2010, 16:37

ja to nisam primijetio
on samo želi izgledati "normalno" da bi bio ono što jeste
zato se i oženio zato i radi u policiji zato održava prijateljstva...
www.lasetta.net :axe:

Post Reply