vas najbolji horor

Razgovori ugodni o horor temama
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 01 Nov 2006, 20:27

Unrated cut filma je u igri. Mislim da nije bilo (osim na nekim butleg vhsovima) ovaj cut još. Neke scene koje su ovdje dodane u famozna scena sa Joe Bob Briggsom :wink: i klanje u garaži... Uz unrated cut koji je već THE stvar, DVD ima komentar sa hooperom, ali i drugi sa bill mosleyem i tom savinijem (savinijevi komentari su inace jako dobri)... Dokumentarac od sat i po isto nije za bacit :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Nov 2006, 20:30

E, može li mi netko reći kako je završio treći nastavak Texas chainsaw massacre? Loše sam složio za snimanje, pa nije snimio završetak. Stao sam kada crnac dohvati djevojku, ubije Viga Mortensena i pobjegne. Pošaljite mi na pm ako vam smeta spoiler.
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 01 Nov 2006, 20:51

john_constantine wrote:E, može li mi netko reći kako je završio treći nastavak Texas chainsaw massacre? Loše sam složio za snimanje, pa nije snimio završetak. Stao sam kada crnac dohvati djevojku, ubije Viga Mortensena i pobjegne. Pošaljite mi na pm ako vam smeta spoiler.
Evo, pišem po sjećanju: Ona mršava, brkata dileja sa pumpe napadne trebu u nekom kamionetu i ona ga ustrijeli sačmaricom te ode. Mislim da još crnac s njom preživi. Dakle, sretan završetak.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Nov 2006, 20:55

Vorador wrote:
john_constantine wrote:E, može li mi netko reći kako je završio treći nastavak Texas chainsaw massacre? Loše sam složio za snimanje, pa nije snimio završetak. Stao sam kada crnac dohvati djevojku, ubije Viga Mortensena i pobjegne. Pošaljite mi na pm ako vam smeta spoiler.
Evo, pišem po sjećanju: Ona mršava, brkata dileja sa pumpe napadne trebu u nekom kamionetu i ona ga ustrijeli sačmaricom te ode. Mislim da još crnac s njom preživi. Dakle, sretan završetak.

Zahvaljujem. :D Imao sam priliku ga nabaviti na divixu, ali je bila nekakva loša kopija koju ne smiješ pauzirati, inače sve zajebeš, pa sve ispočetka...
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 01 Nov 2006, 20:58

john_constantine wrote:
Vorador wrote:

Zahvaljujem. :D Imao sam priliku ga nabaviti na divixu, ali je bila nekakva loša kopija koju ne smiješ pauzirati, inače sve zajebeš, pa sve ispočetka...
Imam ti ja odličan DVDrip pa ako ti treba javi.

Chop Top

Post by Chop Top » 01 Nov 2006, 22:17

john_constantine wrote:
Chop Top wrote: no jedan koji ja uvijek izdvajam je definitivno TEXAS CHAINSAW MASSACRE II, to je jedini film koji baš mogu izdvojiti kao fenomenalnu zabavu, jednostavno mix svega što ja volim i tražim u horror filmu.
Je, i meni odličan nastavak iako se mora priznati da je i nepotreban. Ali je bar vrijedilo, opičeni crni humor, zabavna atmosfera, seksi glumica u kratkim hlačicama i njezine noge, otkačeni Leatherface, cool obitelj, stari dobri djed, Dennis Hopper s motorkama, cameo uloga mrtvog invalida iz prvog dijela, prejebeni početak filma kada onu dvojicu napada Leatherface.... prezabavan film. :lol: :lol:
a tek onaj dijalog ili bolje da kažem monolog Billa Moseleya u radio stanici :D ludilo
WHEN THERE'S NO MORE ROOM IN HELL, THE DEAD WILL WALK THE EARTH

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 01 Nov 2006, 22:31

Chop Top wrote: a tek onaj dijalog ili bolje da kažem monolog Billa Moseleya u radio stanici :D ludilo
Bill Moseley...baš si me podsjetio na House of 1000 corpses i Devil rejects.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

Chop Top

Post by Chop Top » 01 Nov 2006, 23:12

Zombiemachine wrote:
Chop Top wrote: a tek onaj dijalog ili bolje da kažem monolog Billa Moseleya u radio stanici :D ludilo
Bill Moseley...baš si me podsjetio na House of 1000 corpses i Devil rejects.
fenomenalan lik! jednostavno ne mogu da vjerujem da onakav glumac nije bolje iskorišten, da nije imao više uloga, da je morao faktički čekati rob zombija da ga vrati u život. šteta. inače me inspirisao u odabiru nicka :D
WHEN THERE'S NO MORE ROOM IN HELL, THE DEAD WILL WALK THE EARTH

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 02 Nov 2006, 00:29

Chop Top wrote: fenomenalan lik! jednostavno ne mogu da vjerujem da onakav glumac nije bolje iskorišten, da nije imao više uloga, da je morao faktički čekati rob zombija da ga vrati u život. šteta. inače me inspirisao u odabiru nicka :D
Otis: Boy, I bet you'd stick your head in fire if I told ya you could see Hell. Meanwhile, you're too stupid to realize you got a demon stickin' out your ass singing, "Holy Miss Moley"!
:twisted: :twisted:
Otis je faca.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

undying

Post by undying » 04 Nov 2006, 21:53

prica mi drug da je na rtl telekstu citao kako su englezi birali 100 najboljih horora svih vremena i da je prvi bio hickokov psiho,2.exorcist a 3.halloween-mislim da je to realna ocjena ako cemo gledati kvalitetu filma,glume,ideje+price koja je u to vrijeme bila nova i koja je mnogima iza sebe utabala put,muzike pa ako hocete i popularnosti!+ja hickokove horore ne volim ali moram reci da je psiho ipak nesto posebno 8)

HorrorFanatic

Post by HorrorFanatic » 12 Nov 2006, 19:49

Hm, teško pitanje... Pa ako baš moram neke izdvojit, to bi vjerovatno bili Halloween, The Ring, Alien, Aliens, Black Christmas i A Tale of Two Sisters; ovaj zadnje navedeni me je apsolutno očarao...

undying

Post by undying » 22 Nov 2006, 20:08

Evo danas sam upravo pogledao zadnji horor od horora koje sam htio pogledati. a to su: Halloween, TCM, Hellraiser, Nightmare on Elm Street, pa samo da kazem svoje misljenje o njima posto sam ih poslije dugo, dugo vremena opet pogledao:

Za mene bi isao poredak bas onim redom kojim sam ih nabrojao! Zasto? Halloween je definitivno najozbiljniji film, a kad kazem najozbiljniji film, to vuce sve za sobom: najozbiljniji ubojica, najozbiljniji glumci, najozbiljnija rezija! TCM je pricom isto za 10! Pogotovo mi se svidja Leatherface obitelj, i gluma u filmu, ali ipak mi je za nijansu slabiji od Halloween-a, Hellraiser vec sam rekao da mi je film ok, ali kraj mi se nije svidio, kao sto sam rekao- ona neozbiljna borba na kraju izmedju one djevojke i "gospodara" stvarno nepotrebna i prenabudjena! Nightmare on elm street stavljam na kraj jel je definitivno imao scenario za bolji film! Sve se nekako odvija prebrzo u filmu, a nema mi film snagu, naprimjer prije bi volio da se nadjem oci u oci sa 10 Freddy-ja nego sa jednim Michaelom ili recimo Leatherface.. Mada je Freddy kao lik odradjen genijalno, i sa te strane ima od mene ogroman naklon, ali u to "lik" ne bi stavio njegovu glumu, jel ne ulijeva mi neko strahopostovanje- onaj njegov crveno-zeleni djemper ce ostace zapisan u anale horora isto kao i samo ime Freddy!

pojro

Post by pojro » 23 Nov 2006, 11:38

horrorfan wrote:evil dead je jedno od rijetkih dijela koje ima sva tri nastavka
:D :D :D :D :D :D :D :D

misliš - sva tri nastavka dobra?

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Nov 2006, 12:07

dead men walking je fenomenalan
I may be an idiot, but i am no fool.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 27 Nov 2006, 18:37

Bogme teško pitanje, ali sada bih rekao "The Thing" Johna Carpentera i to zbog atmosfere, klaustrofobije a i bogme vrlo smrtonosnog negativca kojeg je teško otkriti, a još teže ubiti.
No najbolje od svega jeste situacija koja se stvara među ljudima koji su dodnedavno bili vrlo prisni prijatelji, a kad Stvor uđe među njih brzo zavlada nepovjerenje i panika.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply