Razgovori ugodni o horor temama
-
HorrorHR
- Site Admin
john_constantine wrote:Dobra akcija, loš izbor glumaca (nikako mi se ne dopada Kate Beckinsale),]
drop dead john_constantine

-
sikeone
Hellraiser 4.5/5-dugo ga nisam gledao pa sam morao malo osvježiti sječanje. Šta reći nego jedan od najboljih horrora ikada, uzevši u obzir buđet filma efekti su za to vrijeme odlično napravljeni, odlična muzika pridonosi atmosferi u filmu a i negativci su izvrsno zamišljeni. Niti nakon ovoliko godina nije izgubio na kvaliteti
J...š film u kojem nema tuče
-
john_constantine
sikeone wrote:Hellraiser 4.5/5-dugo ga nisam gledao pa sam morao malo osvježiti sječanje. Šta reći nego jedan od najboljih horrora ikada, uzevši u obzir buđet filma efekti su za to vrijeme odlično napravljeni, odlična muzika pridonosi atmosferi u filmu a i negativci su izvrsno zamišljeni. Niti nakon ovoliko godina nije izgubio na kvaliteti
samo mi nije jasan taj citat "Jesus wept."... koja je fora s time?
Michel puši karu.
-
maddjuro
paranormal activity (Original version)- 6,8/10- interesantan film, dobre atmosfere ali i malo "ower the top",kraj u ovoj org. verziji mi je još i nekako najbolji,iako ni onaj u kino verziji nije loš , film preporučam pogledati, gledanje u kinu bi moglo biti zanimljivo.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Metalcamp
john_constantine wrote:Underworld - solidan akcijski horor. Radnja je dobra s par originalnih ideja, makar jeftina. Vukodlaci više nalikuju na gargoylese. A kombinacija vukodlaka i vampira kao muška vrsta Mystique.

Dobra akcija, loš izbor glumaca (nikako mi se ne dopada Kate Beckinsale), soundtrack, akcijske sekvence kao lik koji barata remenjima protiv vukodlaka, završetak. I još par nastavaka koje ću pogledati. 3/5
Ali jbt... ono što me najviše zasmetalo.
Kakvi su to vampiri koji se utapljaju?

Ok, vidim da ti je dobar, ali zašto toliko ljudi pluju taj serijal, serijal je dobar, nikako loš, barem je zabavan ako ništa drugo.
"Good night boils and ghouls."
-
john_constantine
Metalcamp wrote:john_constantine wrote:Underworld - solidan akcijski horor. Radnja je dobra s par originalnih ideja, makar jeftina. Vukodlaci više nalikuju na gargoylese. A kombinacija vukodlaka i vampira kao muška vrsta Mystique.

Dobra akcija, loš izbor glumaca (nikako mi se ne dopada Kate Beckinsale), soundtrack, akcijske sekvence kao lik koji barata remenjima protiv vukodlaka, završetak. I još par nastavaka koje ću pogledati. 3/5

Ok, vidim da ti je dobar, ali zašto toliko ljudi pluju taj serijal, serijal je dobar, nikako loš, barem je zabavan ako ništa drugo.
ma više radi slabe priče koja se mogla bolje iskoristiti, a i Lucianova oštrica je pljunuta Kaliostrova iz Spawna...
Michel puši karu.
-
Damned_Thing
Happy birthday to me(1981)-Jedan od boljih slasera sa dosta bizarnim krajem..
Soririty Row(2009)-Nista specijalno bolje nego sto sam ocekivala..ali original je idalje mnogo bolji..
Slumber Party Massacre(1982)-Ukoliko predjete preko lose glume i filmskih gluposti dosta zabavan slasher..
-
DrugsBunny
-
Fido 8/10 - prejebeno dobra ideja za zombie film! Izrazito humorističan film koji nema baš određenih dijelova za umirat od smjeha, ali je generalni dojam izvrsno pogođen! Preporučam!

...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
Scarface
john_constantine wrote:Metalcamp wrote:john_constantine wrote:Underworld - solidan akcijski horor. Radnja je dobra s par originalnih ideja, makar jeftina. Vukodlaci više nalikuju na gargoylese. A kombinacija vukodlaka i vampira kao muška vrsta Mystique.

ma više radi slabe priče koja se mogla bolje iskoristiti, a i Lucianova oštrica je pljunuta Kaliostrova iz Spawna...
A jebote di si naša poveznicu. Je, sigurno su autori Underworlda pokrali Spawna.

Vidiš veze di ih uopće nema.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
cactus
Mimic Sentinel (III)-2003
Režija:J.T. Petty
Glume:Alexis Dziena,Lance Henriksen,Karl Geary
Imamo ovdje treći nastavak jednog od vrlo dobrih sf/horrora u zadnjih deset godina,simpatičnu poveznicu sa Rear window od Hitchcocka,glumca koji je odličan u Aliens,mladog glumca kojemu je ovo mogla biti uloga života a dobivamo prosječan filmić sa scenarijem kojem nešto fali,nedovoljno napetosti,zbunjujuće efekte i glumce koji variraju između jako dobrog i lošeg. Film je svakako gledljiv i povremeno zabavan ali na žalost nedostaje mu ono nešto da bude sjajan film za više gledanja.
7/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
-
HorrorHR
- Site Admin
Uf, ja mimic 3 sentinel mislim prestao gledati nakon 60 minuta. htio sam vhs kazetu zapaliti

-
cactus
HorrorHR wrote:Uf, ja mimic 3 sentinel mislim prestao gledati nakon 60 minuta. htio sam vhs kazetu zapaliti

Ma dobro,nije ovo ništa posebno ali do pred kraj filma nije ništa lošiji od nekih ostvarenja koje si gledao

, a ta naglašena veza sa Rear window (da ne kažem kopiranje) mi je zbilja bilo zabavno,kao i pojava Lancea Henriksena (a i pojava jedne od glavno-sporednih glumica a pritom ne mislim na ulogu majke da ne bi tko krivo shvatio

).
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
-
Sammy
The Haunting in Connecticut (2009) - solidno, bilo je i boljih haunting filmova, al moze i ovaj proc..neznam zasto su svi nabrijani nije strasno, nije strasno, kao da svaki film mora bit da se useremo od straha..uglavnom je zadovoljio moja ocekivanja..vrlo vjerojatno budem pogledao i dokumentarac, cini se kao zanimljivo stivo - 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
DrugsBunny
-
Silent Hill 4/10 - ne znam jel dobra ili loša stvar što nisam igrao igricu, ali me film i bez toga razočarao, dosadnjikav jer se većinu vremena ništa konkretno ne događa pa mi se činilo da je kraj sa objašnjavanjem bio prekomopliciran, prenatrpan i nekako pregusto napravljen. Tu su scene kada padne mrak, tu zamjeram što je sve stvarno prestrašno, ama baš ništa se ne vidi, stvarno su mogli napraviti malo svjetlije, tu je sad par plot holeova u koje neću dublje ulaziti. Te ima nekoliko iritantnih likova. S druge strane atmosfera kada je dan mi se stvarno svidjela te je generalna izvedba ok. Više od 4/10 teško da mu mogu dat.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
maddjuro
pandorum 7/10- ovaj mi je film odlično sjeo, super atmosfera, in teresantna priča, sviđa mi se twist na kraju, jedino je malo dizajn monstera mogao biti malčice drugačiji, sve u svemu dobar film
I may be an idiot, but i am no fool.