ahaha koja budala!john_constantine wrote:nije mašta, nego idiot. Mislim, kvragu, valjda svaki balavac danas može znati da se eksplozivni predmeti kao mine ne udaraju čekićem niti u ludilu. Kao onaj iz alfganistana koji je našao minu i htio od toga napraviti zdjelu, pa je išao čekićem udarati po tome...boyko wrote:mašta radi svašta.cactus wrote:Ima jutros vijest kako su negdje blizu Našica dva dečka od 16 godina našli metak od 9 mm i pokušali ga zagurati u zračnu pušku tako da je jedan udarao po metku čekićem a drugi stajao ispred cijevi. I metak je naravno opalio......
U svakom slučaju,ovakve postupke ne možeš objasniti logikom.
Last Post Wins !!!11one
- boyko
Re: Last Post Wins !!!11one
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
Metalcamp
je li gledao tko http://www.imdb.com/title/tt0930083/
Sniman kao i REC i Blairwitch, radnja je dosta spora ali kroz cijeli film se osjeća neka jeza da bi na kraju rezultiralo bolesnim krajem.
Ovo bih preporučio svima kojima je REC i Blairwitch dobar a toleriraju japanske horrore.
Sniman kao i REC i Blairwitch, radnja je dosta spora ali kroz cijeli film se osjeća neka jeza da bi na kraju rezultiralo bolesnim krajem.
Ovo bih preporučio svima kojima je REC i Blairwitch dobar a toleriraju japanske horrore.
"Good night boils and ghouls."
- Asfodel
Jel si tko od vas ovo radio: http://www.youtube.com/watch?v=88RUnc8AQFc
Kakav je to nastavak za špricu?
Kakav je to nastavak za špricu?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
JUUUUUUPIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! Uspija san nagovorit ekipu da večeras pogledamo Crows Zero 2, jer ni ja nisan gleda DVD Rip. Jedva čekan!!!!!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Metalcamp
Bit će vas 9 pošto si stavio 9 smajlića, jel tako?Ghostface wrote:JUUUUUUPIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! Uspija san nagovorit ekipu da večeras pogledamo Crows Zero 2, jer ni ja nisan gleda DVD Rip. Jedva čekan!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
GreenHornet
I ti si stavio 1 smiley,ali nemas 1 profil,vec 10ak,tako da... 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Metalcamp
A ti ne znaš pisati, stavljaš zarez, a ne stavljaš razmak, ti nisi književno obrazovan, tako daGreenHornet wrote:I ti si stavio 1 smiley,ali nemas 1 profil,vec 10ak,tako da...
-
GreenHornet
Ti to ne mozes skontat,samo oni koji su odrasli na ulici i dilali za stariju ekipu iz kvarta...Metalcamp wrote:A ti ne znaš pisati, stavljaš zarez, a ne stavljaš razmak, ti nisi književno obrazovan, tako daGreenHornet wrote:I ti si stavio 1 smiley,ali nemas 1 profil,vec 10ak,tako da...
-
Metalcamp
Majmune, daj me se okani, koji ti je kuracGreenHornet wrote:Ti to ne mozes skontat,samo oni koji su odrasli na ulici i dilali za stariju ekipu iz kvarta...Metalcamp wrote:A ti ne znaš pisati, stavljaš zarez, a ne stavljaš razmak, ti nisi književno obrazovan, tako daGreenHornet wrote:I ti si stavio 1 smiley,ali nemas 1 profil,vec 10ak,tako da...
-
GreenHornet
Majmune, daj me se okani, koji ti je kurac
[/quote]
Kad si vec spomenuo kurac...Najbolje je naci curu iz kvarta za brijati,poci negdje u kvart na cugu,pa poslije kod nje doma...Jos ako ti frend za kojeg si prije dilao da "nozdrvu" sex bude vrhunski...
Kad si vec spomenuo kurac...Najbolje je naci curu iz kvarta za brijati,poci negdje u kvart na cugu,pa poslije kod nje doma...Jos ako ti frend za kojeg si prije dilao da "nozdrvu" sex bude vrhunski...
-
Metalcamp
Kad si vec spomenuo kurac...Najbolje je naci curu iz kvarta za brijati,poci negdje u kvart na cugu,pa poslije kod nje doma...Jos ako ti frend za kojeg si prije dilao da "nozdrvu" sex bude vrhunski...[/quote]GreenHornet wrote:Majmune, daj me se okani, koji ti je kurac
A što si ti, neki klinac od 14 god., ako misliš razgovarat, onda piši da te razumijem...
Kakve sada ima veze ovo gore što si naveo, jesu ti sve na broju
- boyko
pelin je prokleto zlo! ja ga mrzim
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
nek me neko s ciglom zgodi...