Last Post Wins !!!11one
-
filmofil
Re: Last Post Wins !!!11one
jel mogu nekak označit sve podforume pročitanima?
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
neće to biti velika štetaGreenHornet wrote:Odkad je novi izgled foruma nekako nemam volju pisat...
Jeste čuli? Sanader je izbačen iz stranke.
Michel puši karu.
- Boby
Mislim da to još nije službeno ali kako je krenulo čini se da nas čekaju drastične promjene u čitavoj zemlji. Na političkoj razini, naravno.john_constantine wrote:neće to biti velika štetaGreenHornet wrote:Odkad je novi izgled foruma nekako nemam volju pisat...![]()
Jeste čuli? Sanader je izbačen iz stranke.![]()
![]()
Još da izbace "izdajicu" Bebića i onu ljubiteljicu tepiha
![]()
![]()
- john_constantine
ma morati će ga izbaciti... Ovako im je stvarno preveliki trn u oku, i više ne mogu tolerirati njegove ispade, a ako se uopće vrati na vlast, HDZ će propasti, previše je postao omražena ličnost čak i kod nepismene nacije... A više je žalosno što će baš zbog toga i HDZ biti ovako lagano na propasti i zanemariti će se gospodarstvo i sve drugo što je važnije od politike...Boby wrote:Mislim da to još nije službeno ali kako je krenulo čini se da nas čekaju drastične promjene u čitavoj zemlji. Na političkoj razini, naravno.john_constantine wrote:neće to biti velika štetaGreenHornet wrote:Odkad je novi izgled foruma nekako nemam volju pisat...![]()
Jeste čuli? Sanader je izbačen iz stranke.![]()
![]()
Još da izbace "izdajicu" Bebića i onu ljubiteljicu tepiha
![]()
![]()
Michel puši karu.
- Wendigo
treba njega izbaciti iz egzistencije.. 
- Boby
Upravo saznah da je Sanader izletio.
Cons, ovak ti ja vidim situaciju. Sanader je iziritirao gotovo sve javne osobe bilo desne ili lijeve orjentacije (popljuvao ga je i Ivkošić) i dobro da su ga se riješili; protiv sam da se raspisuju novi parlamentarni izbori već da Kosorica nastavi tamo gdje je započela i da Josipović dobije izbore.
Nisam glasao za njega u prvom krugu ali sada ukoliko dobije mislim da bi, po uzoru i na Kosoricu, pokazao drugo lice i povukao neke poteze koji bi nas sve ugodno iznenadili. Josipovića i Kosoricu vidim skupa kao jednu novu nadu. Treba se eliminirati ološ poput Bandića, Ljuštine i Pančića (tko zna tko je još tu s njima) i mislim da će nam zemlja krenuti u mnogo bolju budućnost.
Cons, ovak ti ja vidim situaciju. Sanader je iziritirao gotovo sve javne osobe bilo desne ili lijeve orjentacije (popljuvao ga je i Ivkošić) i dobro da su ga se riješili; protiv sam da se raspisuju novi parlamentarni izbori već da Kosorica nastavi tamo gdje je započela i da Josipović dobije izbore.
Nisam glasao za njega u prvom krugu ali sada ukoliko dobije mislim da bi, po uzoru i na Kosoricu, pokazao drugo lice i povukao neke poteze koji bi nas sve ugodno iznenadili. Josipovića i Kosoricu vidim skupa kao jednu novu nadu. Treba se eliminirati ološ poput Bandića, Ljuštine i Pančića (tko zna tko je još tu s njima) i mislim da će nam zemlja krenuti u mnogo bolju budućnost.
-
filmofil
anybody?filmophil wrote:jel mogu nekak označit sve podforume pročitanima?
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
baš tako. A ne samo ove navedene, već još i Šukera i Milinovića, naročito Kalmetu. Sve se više povećava broj zeljezničkih nesreća (valjda su istekli rokovi trajanja vlakovimaBoby wrote:Upravo saznah da je Sanader izletio.
Michel puši karu.
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
- Asfodel
Ispod potunog oftopica imaš na sredini sitnijim slovima --> mark forums readfilmophil wrote:jel mogu nekak označit sve podforume pročitanima?
(al to si zasigurno sad već skužio)
Last edited by Asfodel on 06 Jan 2010, 00:03, edited 1 time in total.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
filmofil
- Sammy
mogu si zamislit kak dec pazljivo gleda moj broj postova dok ne dodje do 2666 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
GreenHornet
Sjeca li se netko kako je tocno pocela spika o lez frendicama sa faxa?!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Asfodel