Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- metallicat
vjerovatno previše pivejohn_constantine wrote:previše sushija?Aryx wrote:bio bih sretan da recimo dobim neku crijevnu virozu koja bi trajala tjedan dana tako da omrsavim malo prije ljeta, skupilo se malo preko zime hehejohn_constantine wrote: Hm, izgleda da će ti ovo biti zadnji post. Kod svake žrtve je tako prije nego iskoči alien.![]()

- Aryx
- horkolerbus
- Aryx
hmm to watch or not to watchHorrorHR wrote:glup za popizdit film, par ok scena sa makljanjem pasa i to je to...Rodman wrote:E da, The Breed, neces pozaliti...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- HorrorHR
- Site Admin
Ja stvarno gledam sve pa nisam referentan za ovakva pitanja 
po nekima je prosječan, ali većina kaže da je sranje.
ako voliš animal attack filmove gledaj
ako voliš par teen trebica + michelle rodriguez gledaj
baš sam našao da sam na mobitelu pisao osvrt na film, moram ga stavit uskoro zaboravih total. evo ti sneak preview:
po nekima je prosječan, ali većina kaže da je sranje.
ako voliš animal attack filmove gledaj
ako voliš par teen trebica + michelle rodriguez gledaj
baš sam našao da sam na mobitelu pisao osvrt na film, moram ga stavit uskoro zaboravih total. evo ti sneak preview:
Kiks je sto se u nekim kao fol adrenalinom nabijenim trenucima vidi da su psi zapravo veseli, a kao zlocu im daje samo rezanje dodano u postprodukciji.
U globalu, sve osim psece akcije je za bacit u vodu, a kad malo bolje pomislis ni ti psi nisu previse strasni. Mozda su bili u doba filmova "The Pack" i "Cujo", ali horror zanr je u medjuvremenu prilicno evoluirao.
- Rodman
E ali ta veselost dzukela moze biti i pozitivno, ono vide kera i misle o vidi ljepog kuceta i on samo odjednom sprint za njima...HorrorHR wrote:Kiks je sto se u nekim kao fol adrenalinom nabijenim trenucima vidi da su psi zapravo veseli, a kao zlocu im daje samo rezanje dodano u postprodukciji.U globalu, sve osim psece akcije je za bacit u vodu, a kad malo bolje pomislis ni ti psi nisu previse strasni. Mozda su bili u doba filmova "The Pack" i "Cujo", ali horror zanr je u medjuvremenu prilicno evoluirao.
Psi kao psi nisu strasni, tako ako oces neki film di ces se usrat od straha ne gledaj ovaj, ali ako oces napet to je to.
A meni se dosta svidjeo predeo, tj. taj otok, ljepo izgleda...
+ volim filmove kad se neko zatvori u neku kucu ili utvrdu pa onda mozgaju sta i kako da pobjegnum koje su im opcije... ima li neko neki prijedlog takvih filmova, ne mora biti horror ( Rio Bravo, Assault on... sam gledao )...
- Wendigo
za mršavljenje ti je dobra mononukleozaAryx wrote:bio bih sretan da recimo dobim neku crijevnu virozu koja bi trajala tjedan dana tako da omrsavim malo prije ljeta, skupilo se malo preko zime hehejohn_constantine wrote:Hm, izgleda da će ti ovo biti zadnji post. Kod svake žrtve je tako prije nego iskoči alien.Aryx wrote:ajd hvala bogu prosla mi je bol u trbuhu![]()
ako hočeš crijevnu virozu, odi kupit par kremšnita, stavi ih na sunce neko vrijeme i navali.. ili gucni malo vode iz save
- Aryx
uff good ideasWendigo wrote:za mršavljenje ti je dobra mononukleozaAryx wrote:bio bih sretan da recimo dobim neku crijevnu virozu koja bi trajala tjedan dana tako da omrsavim malo prije ljeta, skupilo se malo preko zime hehejohn_constantine wrote: Hm, izgleda da će ti ovo biti zadnji post. Kod svake žrtve je tako prije nego iskoči alien.![]()
frend se u 2 mjeseca osušio ko mumija..
ako hočeš crijevnu virozu, odi kupit par kremšnita, stavi ih na sunce neko vrijeme i navali.. ili gucni malo vode iz save![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.