dragonheart wrote:Meni je onaj s Dolphom bolji....
Thomas Jane i taj Hensleigh su Punishera napravili ko nekog alkosa,umjesto antijunaka koji je malo na svoj način poput Dolpha.Jedina mana starog je što nema lubanju na majici.
LOL...meni je Dolph bio tek obični razbijač obučen u crno koji se vozika na svom motoru i koka ekipu naokolo, te brije nešto gol sam sa sobom u kanalizaciji...gdje i živi(?!). Koliko god sam ja volio Dolpha kao klinac, i još i sad volim pogledati njegove filmove, jer imao i ponešto kvalitetnih akcića, Punisher, iako ok akcijski film, nije nikako dobra ekranizacija stripa...nit ima atmosferu, nit je taj lik dublje razrađen od običnog razbijača sa puškom. Istina, film je imao par dobrih fora, kao npr., kad Punisher uleti nekim kung fu maherima u sobu za trening, i taman kad pomisliš da će se šorat s njih 50-ak, on ih sve pokoka sa svojim M 60 kojeg je imao kod sebe, ali nije nudio ništa više od običnog razbijačkog akcića 80-ih.
Ovdje Punisher je nešto više, ima tu drame, humora, Punisher krvari, osjeća bol, on je sadista i ubojica, te ne preže ni pred čim da bi uhvatio, odnosno ubio kriminalce. I upravo zbog toga često u očima javnosti, ali i policije, ni on nije ništa više do li običan kriminalac...ubojica iliti antijunak. Tu je i mračna atmosfera, kakva je krasila i strip, i još mnogo sitnica koje neću sad nabrajati, ali ta dva filma se nikako ne mogu uspoređivati.