Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
chatterer

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by chatterer » 24 Dec 2009, 16:02

They Live (1988) - Ideja je dosta dobra ali slaba izvedba, ako je to trebao biti nekakav horor onda je težak fail, kao akcija može proći uz teško probavljivu glumu. Carpenter varira od vrhunskih ostvarenja do trasheva. 5/10

A$H

Post by A$H » 24 Dec 2009, 16:52

to mu je jedan od najboljih.. 8) bas akcijski sf osamdesetih..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Metalcamp

Post by Metalcamp » 24 Dec 2009, 22:12

chatterer wrote:They Live (1988) - Ideja je dosta dobra ali slaba izvedba, ako je to trebao biti nekakav horor onda je težak fail, kao akcija može proći uz teško probavljivu glumu. Carpenter varira od vrhunskih ostvarenja do trasheva. 5/10
Istina, Carpenter mi nikada nije legao, volim njegov rad, pogotovo The Thing, Halloween koji su mi najbolji od njega pa onda tek Fog, Vampires i ostalo mi je onak dok zbilja ima i loših... neznam zašto ga zovu najboljim horor redateljem - možda i je, ali daleko mi je bolji Romero
"Good night boils and ghouls."

Sammy

Post by Sammy » 25 Dec 2009, 01:40

Drag Me to Hell (2009) - pa...moglo je to i bolje, mozda sam ocekivao malo vise nego sto sam dobio, ali ok..audio mi je cijeli film isao na zivce, iz obicne tisine nastane takva buka da je to strasno :lol: ..u nekim scenama me zacimao na sekundu dvije, al onda se jednostavno opalis smijat kad skuzis koliko je to zapravo glupo i smjesno..po meni je najveci fail bilo ono sazivanje koje je trebalo dic atmosferu, a sve je bilo nekako opusteno..da nije bilo (predvidljivog) dobrog kraja bila bi i manja ocjena - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

chatterer

Post by chatterer » 25 Dec 2009, 15:22

Metalcamp wrote:
chatterer wrote:They Live (1988) - Ideja je dosta dobra ali slaba izvedba, ako je to trebao biti nekakav horor onda je težak fail, kao akcija može proći uz teško probavljivu glumu. Carpenter varira od vrhunskih ostvarenja do trasheva. 5/10
Istina, Carpenter mi nikada nije legao, volim njegov rad, pogotovo The Thing, Halloween koji su mi najbolji od njega pa onda tek Fog, Vampires i ostalo mi je onak dok zbilja ima i loših... neznam zašto ga zovu najboljim horor redateljem - možda i je, ali daleko mi je bolji Romero
od ovih što sam gledao, The Thing, Halloween i Starman su mi super filmovi, poslije tih filmova i nije imao bogzna kakve radove iako su svi imali dobru ideju, svaki film nešto prepoznatljivo ali sama izvedba je trebala biti puno bolja. Ali svejedno ga i ja držim među najjačim horor redateljima jer i nema neku veliku konkurenciju

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Dec 2009, 15:37

Pandorum - 4/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 25 Dec 2009, 18:37

chatterer wrote:
Metalcamp wrote:
od ovih što sam gledao, The Thing, Halloween i Starman su mi super filmovi, poslije tih filmova i nije imao bogzna kakve radove iako su svi imali dobru ideju, svaki film nešto prepoznatljivo ali sama izvedba je trebala biti puno bolja. Ali svejedno ga i ja držim među najjačim horor redateljima jer i nema neku veliku konkurenciju
Ja bih među te njegove najbolje filmove uvrstio i In The Mouth Of Madness i Prince Of Darkness koji su mi poprilično sjeli, Carpenter je, po meni, genije.
Ontopic:
Day Of The Dead 6/10, a šta ja znam, nije mi bogzna kako sjeo , bio sam pun očekivanja nakon night of the living dead i dawn of the dead, a dobio sam nešto drugačije i rekao bih eksperimentalnije, a to mi nije leglo
Na trenutke film izgleda kao neka sapunica i nema konkretne radnje te se prava akcija dogodi tek pred sam kraj filma, može to i bolje
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

sikeone

Post by sikeone » 25 Dec 2009, 23:52

Starship Troopers 2 3.5/5-s obzirom da je direct to dvd film je i sasvim pristojan za pogledati sa dosta dobrim killovima i efektima uzevši u obzir buđet filma. Gluma je osrednja s tim da mi je glavni lik dobro sjeo kao opaka vojničina. puno jeftiniji i hororastičniji nastavak.
J...š film u kojem nema tuče

sikeone

Post by sikeone » 25 Dec 2009, 23:55

Među njegovim najboljim ostvarenjima, jedan od klasika osamdesetih godina ali naravno svatko ima pravo na svoje mišljenje
J...š film u kojem nema tuče

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 26 Dec 2009, 00:38

Land Of The Dead 5/10, previše gluposti, premalo tog rečeno, glup završetak, radnje bez imalo smisla i wtf situcije, bezveze, jedino što mi se svidjelo je nekakav prikaz života u gradu poslije zombie apokalipse koji nije bio dovoljno razrađen :/

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 26 Dec 2009, 03:06

Alien vs Predator 4/10, a mislim da sam bio i velikodušan, film se po ničem ne ističe, naivan i nerealan, dosadan, blah, jedino dobro u filmu su efekti aliena dok su mi je kod predatora i to loše :/

kraykulla

Post by kraykulla » 26 Dec 2009, 03:12

rest stop 2:dont look back.nastavak jedinice u revijalnom tonu,malo lošiji od prvog ali
svejedno dobar,neke stvari više saznajemo o činjenicama iz jedinice.
volim ovakve uvrnute filmove 3,5/5. :rock:

chatterer

Post by chatterer » 26 Dec 2009, 03:16

Vertige - pogledao samo zbog Risnjaka, očekivanja nisu bila velika. Ugodno me iznenadilo prvih 35-40 minuta snimanja prirode, rekao bih jedino vrijedno gledanja. Poslije toga ništa posebno, film ala Wrong Turn, The Hills Have Eyes.. Ono što bi trebali biti najzanimljiviji dijelovi se gotovo ni ne vidi, srećom dosta kratko traje. 5/10

sikeone wrote:
Među njegovim najboljim ostvarenjima, jedan od klasika osamdesetih godina ali naravno svatko ima pravo na svoje mišljenje
da naravno, to je samo moje mišljenje, inače me film cijelo vrijeme podsjećao na Demone, neka slična glazba i akcijske scene

jigsaw

Post by jigsaw » 26 Dec 2009, 16:39

olio

Post by olio » 26 Dec 2009, 17:29

SAW VI
4.5/10

standardno, jedino kraj mi se svidia

Post Reply