Kako je vidjeti muškarca u pregači za štednjakom i s kuhačom u ruci sve manje čudna pojava, samo je bilo pitanje dana kada ćemo početi pričati o gastroseksualcima.
Jer, ako postoje metroseksualci, muškarci koji se zanimaju za 'ženske stvari' poput kozmetike i odjeće, onda, prema principu emancipacije muškaraca, moraju postojati i gastroseksualci – muškarci koji vole kuhati. Oduvijek su postojali muškarci koji sjajno kuhaju, ali to su obično oni kojima je to zanimanje.
Gastroseksualci
- HorrorHR
- Site Admin
Gastroseksualci
http://www.finapapizza.com/hr/gastro_in ... fault.aspx
gastoseksići JUNAJT ! 
- elrania
- Ašow
- elrania
Re: Gastroseksualci
ovisi volis li kuhati i kako jela na kraju ispadnu.
nije to isto
nije to isto
- Ašow
Da znas pozadinu ne bi ti morao nista govoriti.
Volim kuhati ono sto volim jesti.
A jela meni ispadnu dobro.
Volim kuhati ono sto volim jesti.
A jela meni ispadnu dobro.
- elrania
ajde, super
ja sam ovo konkretno zamislila ko osobu koja ce rado kuhati bilo sto i uzivati u tome. znam upravo neke takve i savrseno se uklapaju u gore ponudeni opis
ja sam ovo konkretno zamislila ko osobu koja ce rado kuhati bilo sto i uzivati u tome. znam upravo neke takve i savrseno se uklapaju u gore ponudeni opis
- A$H
- Ašow
Al pojam gastrosexualac je jednostavno preglupelrania wrote:ajde, super![]()
- elrania
pa pojam je glup, slazem se, al muskarac koji kuha je nesto divno 
- DeadDispatcher90
Ovo gastrosexualac mi je stvarno debilno i pomalo uvredljivo... Završio sam školu za kuhara, volim kuhati i sada to zvuči kao metrosexualac. Što je sa tipovima samcima? Kaj oni samo naručuju? Mislim to što kuham bi trebalo biti normalno, jednako kao i drugi poslovi oko kuće, ne?
Revenge solves everything
- Ašow
elrania wrote:pa pojam je glup, slazem se, al muskarac koji kuha je nesto divno
- Asfodel
Čemu se frnjiti... pojam kao pojam, neologizam kao i svi drugi, koristit će ga novinari kad žele začiniti tekst, i bok.DeadDispatcher90 wrote:Ovo gastrosexualac mi je stvarno debilno i pomalo uvredljivo... Završio sam školu za kuhara, volim kuhati i sada to zvuči kao metrosexualac. Što je sa tipovima samcima? Kaj oni samo naručuju? Mislim to što kuham bi trebalo biti normalno, jednako kao i drugi poslovi oko kuće, ne?
Muškarcima koji kuhaju jaako često, s puno ljubavi - bi trebao odgovarati taj naziv, a ne da sad svatko tko zna napraviti par stvari se odmah umisli..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- Scarface
Eno, sad san još i gastroseksualac. Glupi termini, ništa novo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.