Ja sam ga isto neki dan opet pogledao, ma to je nešto fenomenalno.Wendigo wrote:the fearless vampire killers
4/5 - jebeno, ovo je bio negdje 5. ili 6. put da sam gledao.
Koji ste horror zadnji gledali?
-
- Wendigo
- boyko
- chatterer
- Sammy
Orphan (2009) - uznemirujuce odlican, bas sam ugodno iznenadjen, tako je brzo proslo tih 2 sata, odlican twist, mala Esther je predobra, sve pohvale glumici, nepredvidljiv do samog kraja, definitvno medju horrorima godine.. - 9.5/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Ako ti je tako visoka ocjena, onda ti je sigurno i među najboljim hororima??Sammy wrote:Orphan (2009) - uznemirujuce odlican, bas sam ugodno iznenadjen, tako je brzo proslo tih 2 sata, odlican twist, mala Esther je predobra, sve pohvale glumici, nepredvidljiv do samog kraja, definitvno medju horrorima godine.. - 9.5/10
- elrania
- Studeni
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
PONTYPOOL ---- 8/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- DrugsBunny
Battle Royale 10/10 - zanimljiva i originalna ideja, puno nasilja i krvi, stvarno me oduševio film
Zombieland 9/10 - kao što sam već rekao u topicu : dobro došlo osvježenje u horor svijetu
Zombie Flesh Eaters - 7/10 recimo, nisam posebno oduševljen jer scene koje su svima izvrsne u filmu su meni čiste budalaštine
hrvanje zombija i morskog psa mi je bilo bezveze te odnos žene i onog doktora koji mi je ličio na meksičku sapunicu, ali film se iskuplja određenom atmosferom i idejom, naravno kada zanemarimo logičke nebuloze u filmu
Mr. Vampire - 8/10 stavio sam tako veliku ocjenu jer je jedan zanimljiv pogled na vampire koji prvi puta vidim te ima i dosta akcije i komedije, film je stvarno za opustit mozak, ne mogu mu naći niti jednu manu očiglednu
Zombieland 9/10 - kao što sam već rekao u topicu : dobro došlo osvježenje u horor svijetu
Zombie Flesh Eaters - 7/10 recimo, nisam posebno oduševljen jer scene koje su svima izvrsne u filmu su meni čiste budalaštine

Mr. Vampire - 8/10 stavio sam tako veliku ocjenu jer je jedan zanimljiv pogled na vampire koji prvi puta vidim te ima i dosta akcije i komedije, film je stvarno za opustit mozak, ne mogu mu naći niti jednu manu očiglednu
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- maddjuro
christmass evil- 5/10- film je osrednji, nije ništa posebno, mogčlo je biti malo krvavije, a ni pokoje mrtvo djete nebi bilo naodmet. Istina film sam gledao u 5 ujutro pa možda bih ga trebao opet pogledati kad ne spavam napola
I may be an idiot, but i am no fool.
- bakero
Halloween II by Rob Zombie . 4/10 a jada i tuge.... neda mi se uopće pisat o ovome pokušaju nečega da se napravi nešto
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
Re:
slažem se, stvarno moćan!Sammy wrote:Orphan (2009) - uznemirujuce odlican, bas sam ugodno iznenadjen, tako je brzo proslo tih 2 sata, odlican twist, mala Esther je predobra, sve pohvale glumici, nepredvidljiv do samog kraja, definitvno medju horrorima godine.. - 9.5/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.