Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- sikeone
10 to midnight 3/5-Charles Bronson u lovu na serijskog ubojicu koji svoje žrtve ubija gol. Tko voli Cannon desničarsku produkciju osamdesetih (poput mene) sasvim ok za ubiti sat i pol vremena.
Last edited by sikeone on 19 Dec 2009, 19:13, edited 1 time in total.
J...š film u kojem nema tuče
-
Lupin III: Dragon of Doom- baš loš nastavak sa dosadnom radnjom,previše nerealnim scenama i animacijom koja se previše reciklira. Jedino je akcija na trenutke odlična,pa zato nije baš shit nad shitovima. Ocjena 2/5
Lupin III: The Secret of Twilight Gemini- e ovo je baš zabavan nastavak sa boljim humorom i radnjom. Malo mi smeta to što su pokušali uhvatiti karakteristike Miyazakijevog Cagliostroa(radnja je čak preslična na trenutke) i to im baš nije uspjelu uvijek,ali ajde čak film ima taj šarm u stilu indiana jonesa. 4/5
Lupin III: The Pursuit of Harimao's Treasure-još jedan dobar nastavak sa malo povećanim blesavim humorom,koj mi čak i ne smeta toliko unatoč djetinariji
.
Ne sviđa mi se način režiranja nekih scena,no svejedno je film dobra zabava. 4/5
Jbt baš me zarazio ovaj serijal
Lupin III: The Secret of Twilight Gemini- e ovo je baš zabavan nastavak sa boljim humorom i radnjom. Malo mi smeta to što su pokušali uhvatiti karakteristike Miyazakijevog Cagliostroa(radnja je čak preslična na trenutke) i to im baš nije uspjelu uvijek,ali ajde čak film ima taj šarm u stilu indiana jonesa. 4/5
Lupin III: The Pursuit of Harimao's Treasure-još jedan dobar nastavak sa malo povećanim blesavim humorom,koj mi čak i ne smeta toliko unatoč djetinariji

Ne sviđa mi se način režiranja nekih scena,no svejedno je film dobra zabava. 4/5
Jbt baš me zarazio ovaj serijal

- john_constantine
- john_constantine
Showdown in Little Tokyo - solidna radnja, odličan filmski par, zabavni dijalozi, neprekidna akcija, tučnjave i pucnjave, odličan glavni negativac, humor, najbolje rješavanje glavnih negativaca, borba u javnom kupalištu i borbe katanama. Kultno ostvarenje. 4/5
Johnny Murata: Kenner, just incase we get killed, I wanted to tell you that you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Chris Kenner: [nods] Thank you.
Odreže bikeru ruku katanom:
Yoshida: Now you only have one hand with which to wipe your ass with,do you want to keep the other one?.
Johnny Murata: Kenner, just incase we get killed, I wanted to tell you that you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Chris Kenner: [nods] Thank you.
Odreže bikeru ruku katanom:
Yoshida: Now you only have one hand with which to wipe your ass with,do you want to keep the other one?.
Michel puši karu.
- sikeone
Pineapple Express 4/5-odlična zabava sa dosta duhovitih dijaloga, situacija i pred kraj filma poprilično akcije
Perfect Weapon 4/5-klasičan primjer martial art akcije sa početka devedesetih sa prežvakanom pričom o osvečivanju svoga učitelja ali svejedno izvrsna zabava sa dobrim fajtovima i mlačenjem štapovima i uvijek rado viđenim flashbackovima treninga iz mladosti i ritualno naoružavanje pred završni fajt
Perfect Weapon 4/5-klasičan primjer martial art akcije sa početka devedesetih sa prežvakanom pričom o osvečivanju svoga učitelja ali svejedno izvrsna zabava sa dobrim fajtovima i mlačenjem štapovima i uvijek rado viđenim flashbackovima treninga iz mladosti i ritualno naoružavanje pred završni fajt
J...š film u kojem nema tuče
- Scarface
- dr mladjo
Keeping the Faith (2000)-jednostavno ne mogu odoljeti a da ne pogledam ovaj film.toliko gledanja a nisam primjetio ''tuca'' kao rabina
8/10

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Decadentor
- Asfodel
Joyeux Noël - dirljiva ratna drama o istinitom događaju koji se zbio na Badnjak 1914. kada su vojnici na prvoj crti bojišta izašli iz rovova i družili se. Iako su mogli pretjerati s patetikom i eksplozijama, sve je ostalo sasvim suptilno. Lijep prikaz trenutka kad maleni vojnik shvati da je samo topovsko meso, baš kao i onaj maleni vojnik na suprotnoj strani, i da glavešine na toplome koji vode ratove ne znaju za bol i strahote.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Final Fantasy: The Spirits Within - loša i slaba priča, odlična animacija, dosadan animirani sf, s bezveznim likovima. Ali u par scenama sam bio uvjeren da su glumci pravi. A priča je ionako uvijek problem kod tih animiranih filmova. I još nema nikakve veze ili reference s igrama... 2/5
Michel puši karu.
- dr mladjo
to je meni bio največi problem.ali eto morali su ubacit FF zbog ugleda.veče su šanse da će ljudi pogledat kad nešto poznaju(kao QT i hostel,P jackson i district 9)john_constantine wrote:Final Fantasy: The Spirits Within - loša i slaba priča, odlična animacija, dosadan animirani sf, s bezveznim likovima. Ali u par scenama sam bio uvjeren da su glumci pravi. A priča je ionako uvijek problem kod tih animiranih filmova. I još nema nikakve veze ili reference s igrama... 2/5
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
istina... a i morali su zbog velikog budžeta kada su išli raditi taj film.dr mladjo wrote:to je meni bio največi problem.ali eto morali su ubacit FF zbog ugleda.veče su šanse da će ljudi pogledat kad nešto poznaju(kao QT i hostel,P jackson i district 9)john_constantine wrote:Final Fantasy: The Spirits Within - loša i slaba priča, odlična animacija, dosadan animirani sf, s bezveznim likovima. Ali u par scenama sam bio uvjeren da su glumci pravi. A priča je ionako uvijek problem kod tih animiranih filmova. I još nema nikakve veze ili reference s igrama... 2/5
Michel puši karu.