meni je baš dobro legao, glazba je isto fina, ma hebe mi se za masku, dobra je atmosfera!jeba wrote:U pravu si što se tiče početka, bio je skroz dobar, i bilo je zanimljivo za gledat, ali što dalje to je kvaliteta opadala. Ipak mi je film ostao dobrom sjećanju. A što se tiče maske, kvalitetom se može usporediti s onima iz SleepwalkersWendigo wrote:meni je samo početak ok bio (prvi kill)... ostalo zaista nema nikakvog smisla (hrpa scena za koje nemam pojma zašto su ubačene, valjda da se napuca minutaža??) i ono objašnjenje na kraju je pre "deja vu" klišej i teški lol.jeba wrote: meni je Kingov Night flier čisto zabavan film (ako izbacimo kraj...)
masku radije neću komentirati.
Koji ste horror zadnji gledali?
- bakero
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
Salem's lot (1979) - sve u svemu dobar film iako traje dugo, nije dosadan, ima dobru glazbenu podlogu, vampiri mi se sviđaju, tobe hoper je napravio dobar posao... 7/10 jbga doveza sam se Kingovih filmova pa eto...
R.I.P.
R.I.P.
-
- Wendigo
super film, samo traje sat i pol predugo.. i vampiri su fakin jezivi, tako treba...bakero wrote:Salem's lot (1979) - sve u svemu dobar film iako traje dugo, nije dosadan, ima dobru glazbenu podlogu, vampiri mi se sviđaju, tobe hoper je napravio dobar posao... 7/10 jbga doveza sam se Kingovih filmova pa eto...

- cactus
Dark lurking /2008
Australski sf/horror o grupaciji ljudi negdje u svemiru u borbi protiv monsterića,što bi rekli ništa novo. Može biti zabavno ako se uživite u film što meni nije uspjelo. I zašto dovraga sok od jagode koriste umjesto krvi
4/10
Australski sf/horror o grupaciji ljudi negdje u svemiru u borbi protiv monsterića,što bi rekli ništa novo. Može biti zabavno ako se uživite u film što meni nije uspjelo. I zašto dovraga sok od jagode koriste umjesto krvi

4/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- bluedreamer
- Asfodel
- bakero
točno to!Wendigo wrote:super film, samo traje sat i pol predugo.. i vampiri su fakin jezivi, tako treba...bakero wrote:Salem's lot (1979) - sve u svemu dobar film iako traje dugo, nije dosadan, ima dobru glazbenu podlogu, vampiri mi se sviđaju, tobe hoper je napravio dobar posao... 7/10 jbga doveza sam se Kingovih filmova pa eto...
R.I.P.
R.I.P.
- elrania
doghouse [2009]
e, pa bas je ok film. malo su me uplasile negativne kritike i ocekivala sam sranje i ispalo skroz zabavno! ima dobrog humora i fino me naglas nasmijao 2-3 puta. rado bih ga i opet pogledala i nadam se da dojmovi nece biti nista manji.
7/10
saw VI [2009]
ja ne znam zas sam ja ovo uopce isla gledati... zbilja dosadan film izuzev prve pocetne krvave scene koja mi je dosta brutalna (konkretno, zbog onoga sto zena napravi jer imam neku novootkrivenu averziju prema tome) i jedne scene pred kraj filma s malo vise mrtvih koja je pokazala kak i ovakav film moze imati dobre i komicne fore. i vjerujem da cu do sutra zaboraviti skoro sve videno, jer se ni sad prakticki pola filma ne sjecam.
3,5/10
e, pa bas je ok film. malo su me uplasile negativne kritike i ocekivala sam sranje i ispalo skroz zabavno! ima dobrog humora i fino me naglas nasmijao 2-3 puta. rado bih ga i opet pogledala i nadam se da dojmovi nece biti nista manji.
7/10
saw VI [2009]
ja ne znam zas sam ja ovo uopce isla gledati... zbilja dosadan film izuzev prve pocetne krvave scene koja mi je dosta brutalna (konkretno, zbog onoga sto zena napravi jer imam neku novootkrivenu averziju prema tome) i jedne scene pred kraj filma s malo vise mrtvih koja je pokazala kak i ovakav film moze imati dobre i komicne fore. i vjerujem da cu do sutra zaboraviti skoro sve videno, jer se ni sad prakticki pola filma ne sjecam.

3,5/10
Last edited by elrania on 19 Dec 2009, 02:45, edited 1 time in total.