vas najbolji horor

Razgovori ugodni o horor temama
Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 31 Oct 2006, 20:39

Brutalno pitanje.

Ako moram birati jedan koji smatram "mojim" onda je to bez rasprave "Dagon".

Najbolji mi je vjerovatno Hellraiser: hellbound (iako bi se Barker naljutio da ovo pročita).

Inače sam veliki fan Romera, Tobe Hoopera iz ranijih dana i starog Carpentera (ok, i Cigarette burns od novijih) i Cravena koji su sad komercijala.

ALL WORSHIP DAGON!
Krv je moje svjetlo i moja tama.

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Oct 2006, 21:23

Zombiemachine wrote:Brutalno pitanje.

Ako moram birati jedan koji smatram "mojim" onda je to bez rasprave "Dagon".

Najbolji mi je vjerovatno Hellraiser: hellbound (iako bi se Barker naljutio da ovo pročita).

Inače sam veliki fan Romera, Tobe Hoopera iz ranijih dana i starog Carpentera (ok, i Cigarette burns od novijih) i Cravena koji su sad komercijala.

ALL WORSHIP DAGON!
Čitao sam Dagon i ova djela Lovecrafta koja su prevedena kod nas + izvrsnu horor igru Call of Chulthu, pa tako znam dosta o toj priči o ljudi ribama, tajanstvenom kultu, preobražajima i to... A kakav je zapravo film Dagon?
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 31 Oct 2006, 23:43

Meni je Dagon bio u prvom gledanju prolazan, imao je nekih dobrih trenutaka o zanimljivu priču. Drugi put sam gledao do pola nisam imao volje. Ljudi su ga većinom u horror krugovima posrali, makar je po nekima bio jedan od boljih horrora 2001. Imam to na DVDu i znam da je dobio dosta dobar tretman, ako se ne varam da ima 2-3 audio komentara na disku...

A$H

Post by A$H » 01 Nov 2006, 00:17

Gledah ga tokom jedne nočne na poslu i film mi je super sijeo...baš po mom ukusu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 01 Nov 2006, 00:40

Dagon je majka. Općenito volim Lovecraftove ekranizacije jer su mu knjige fora. Iako neki filmovi ispadnu patetični, ima onih koji čovjeka vesele (The ressurrected, Reanimator, Call of Cthulhu, Beyond the wall of sleep...)
Krv je moje svjetlo i moja tama.

A$H

Post by A$H » 01 Nov 2006, 13:16

Zombiemachine wrote:Dagon je majka. Općenito volim Lovecraftove ekranizacije jer su mu knjige fora. Iako neki filmovi ispadnu patetični, ima onih koji čovjeka vesele (The ressurrected, Reanimator, Call of Cthulhu, Beyond the wall of sleep...)

od ovih imam ova dva i odlična su mi..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Chop Top

Post by Chop Top » 01 Nov 2006, 15:51

ako sam dobro razumio, undying je pitao za neki naš omiljeni horror film, ja ne mogu reći koji mi je najbolji jer sam ih pregledao stvarno puno i sada dok čitam šta ste vi napisali, sa svima bih se složio jer su to sve veliki naslovi, ima ih naravno još mnogo dobrih, no jedan koji ja uvijek izdvajam je definitivno TEXAS CHAINSAW MASSACRE II, to je jedini film koji baš mogu izdvojiti kao fenomenalnu zabavu, jednostavno mix svega što ja volim i tražim u horror filmu.
još bi možda izdvojio DEAD END, mali, jeftini film od kog sam se usro u gaće :) te HAUTE TENSION
WHEN THERE'S NO MORE ROOM IN HELL, THE DEAD WILL WALK THE EARTH

Aryx

Post by Aryx » 01 Nov 2006, 16:00

Hmm... nemogu reci koji mi je naj horror ikada ali mogu reci da su mi braindead, badtaste i evil aliens definitivno najsmijesniji i najzabavniji horrori koje sam imao prilike pogledati, ima krvi,smjeha,gora,koljaze,ma sve ... :twisted:
najstrasniji mi je bio Ju-on:the grudge (tv version) te mi je to bio prvi susret s malim scary, freaky azijskim klincima 8)
sve u svemu tu mogu jos nabrojati Evil dead trilogy, Suspiriu, The Thing i The Shining ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 01 Nov 2006, 17:28

Chop Top wrote:definitivno TEXAS CHAINSAW MASSACRE II, to je jedini film koji baš mogu izdvojiti kao fenomenalnu zabavu, jednostavno mix svega što ja volim i tražim u horror filmu.
Pokušaj (poput mene, još neuspješno za sada) nabaviti novo specijalno izdanje ovoga filma. Kažu da je drama totalno.

Vorador

Post by Vorador » 01 Nov 2006, 18:24

HorrorHR wrote:
Chop Top wrote:definitivno TEXAS CHAINSAW MASSACRE II, to je jedini film koji baš mogu izdvojiti kao fenomenalnu zabavu, jednostavno mix svega što ja volim i tražim u horror filmu.
Pokušaj (poput mene, još neuspješno za sada) nabaviti novo specijalno izdanje ovoga filma. Kažu da je drama totalno.
Misliš na ovo:

http://www.amazon.com/Texas-Chainsaw-Ma ... UTF8&s=dvd

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 01 Nov 2006, 18:44

Yeps, gruesome edition, slurp :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Nov 2006, 19:13

Chop Top wrote: no jedan koji ja uvijek izdvajam je definitivno TEXAS CHAINSAW MASSACRE II, to je jedini film koji baš mogu izdvojiti kao fenomenalnu zabavu, jednostavno mix svega što ja volim i tražim u horror filmu.
Je, i meni odličan nastavak iako se mora priznati da je i nepotreban. Ali je bar vrijedilo, opičeni crni humor, zabavna atmosfera, seksi glumica u kratkim hlačicama i njezine noge, otkačeni Leatherface, cool obitelj, stari dobri djed, Dennis Hopper s motorkama, cameo uloga mrtvog invalida iz prvog dijela, prejebeni početak filma kada onu dvojicu napada Leatherface.... prezabavan film. :lol: :lol:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 01 Nov 2006, 19:17

john_constantine wrote:Je, i meni odličan nastavak iako se mora priznati da je i nepotreban. Ali je bar vrijedilo, opičeni crni humor, zabavna atmosfera, seksi glumica u kratkim hlačicama i njezine noge, otkačeni Leatherface, cool obitelj, stari dobri djed, Dennis Hopper s motorkama, cameo uloga mrtvog invalida iz prvog dijela, prejebeni početak filma kada onu dvojicu napada Leatherface.... prezabavan film. :lol: :lol:
Pa ako je tako dobar tebi (i drugima), onda je definitivno potreban - ipak se filmovi rade radi gledatelja 8)

Vorador

Post by Vorador » 01 Nov 2006, 19:46

Ma film ima par zabavnih scena (...,borba motorkama na kraju,...) ali u globalu nevalja ništa.

Vorador

Post by Vorador » 01 Nov 2006, 19:48

HorrorHR wrote:
Yeps, gruesome edition, slurp :mrgreen:
Btw, zar je to neka produžena, izmjenjena verzija. Nisam primjetio da je igdje navedeno. Vidio sam samo da pod special featurse ima hrpa izbačenih scena.

Post Reply