Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Scarface

Post by Scarface » 15 Dec 2009, 16:01

elrania wrote:mogla bi se zalomiti onda konacno koja kolektivna forumska kava prije nove godine? :D
cak je aryx rekao kak se nismo dugo svi nasli :lol:

Pa kako ako ste vi doma?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 15 Dec 2009, 16:01

Decadentor wrote:
Ghostface wrote:A ja san od 27. u Zagrebu. :lol:

To na izbore ides? :lol:

Je, sigurno je to, samo je u Zagrebu moguće glasat. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 15 Dec 2009, 16:02

Ghostface wrote:
elrania wrote:mogla bi se zalomiti onda konacno koja kolektivna forumska kava prije nove godine? :D

Pa kako ako ste vi doma?
ti se to meni sa vi obracas? :lol:

ja sam doma za bozic i onda opet od mozda 28./29. u zgu

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Dec 2009, 16:04

e da ghost sad kad si vec tu, jel znas nesto o zakasnjelom refleksu lijeve kljetke (predkljetke sad nisam siguran)?
Image

Scarface

Post by Scarface » 15 Dec 2009, 16:04

elrania wrote:
Ghostface wrote:

Pa kako ako ste vi doma?
ti se to meni sa vi obracas? :lol:

ja sam doma za bozic i onda opet od mozda 28./29. u zgu

Naravno. :lol:

E ok, onda, nema sad zajeba. :twisted: :lol:

A$H

Post by A$H » 15 Dec 2009, 16:07

a sad po klopu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 15 Dec 2009, 16:12

Decadentor wrote:e da ghost sad kad si vec tu, jel znas nesto o zakasnjelom refleksu lijeve kljetke (predkljetke sad nisam siguran)?

U slučaju pretklijetke, radi se o slabijem punjenju krvi u taj dio srca, tj. prijelazu arterijske krvi iz plućnih vena, a u slučaju klijetke oslabljeno je izbacivanje krvi kroz aortu. U oba slučaja, posljedica je aritmija, tj. zbog neusklađenog rada srce prima zbrkane impulse i na ekg-u se "preskaču" pojedini elementi.
Last edited by Scarface on 15 Dec 2009, 16:18, edited 1 time in total.

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Dec 2009, 16:13

Ghostface wrote:
Decadentor wrote:e da ghost sad kad si vec tu, jel znas nesto o zakasnjelom refleksu lijeve kljetke (predkljetke sad nisam siguran)?

U slučaju pretklijetke, radi se o slabijem punjenju krvi u taj dio srca, tj. prijelazu arterijske iz plućnih vena, a u slučaju klijetke oslabljeno je izbacivanje krvi kroz aortu. U oba slučaja, posljedica je aritmija, tj. zbog neusklađenog rada srce prima zbrkane impulse i na ekg-u se "preskaču" pojedini elementi.

Ty, to nije nista ozbiljno ?
Image

Scarface

Post by Scarface » 15 Dec 2009, 16:19

Decadentor wrote:
Ghostface wrote:

U slučaju pretklijetke, radi se o slabijem punjenju krvi u taj dio srca, tj. prijelazu arterijske iz plućnih vena, a u slučaju klijetke oslabljeno je izbacivanje krvi kroz aortu. U oba slučaja, posljedica je aritmija, tj. zbog neusklađenog rada srce prima zbrkane impulse i na ekg-u se "preskaču" pojedini elementi.

Ovisi u kojem je stupnju, jel to tebi il nekom bliskom? U svakom slučaju, to vjerojatno ide od onih sportskih šumova pa do zajbanih aritmija. U svakom slučaju je oprez nužan.

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Dec 2009, 16:23

Ghostface wrote:
Decadentor wrote:
Ghostface wrote:

Ovisi u kojem je stupnju, jel to tebi il nekom bliskom? U svakom slučaju, to vjerojatno ide od onih sportskih šumova pa do zajbanih aritmija. U svakom slučaju je oprez nužan.

Da, mama mi ide na neku operaciju, a ovo su joj otkrili onda pregledima prije operacije, a za stupanj neznam jer ovih dana ide na snimanje.
Image

Sammy

Post by Sammy » 15 Dec 2009, 21:34

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

A$H

Post by A$H » 15 Dec 2009, 22:23

Ave
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

cactus

Post by cactus » 16 Dec 2009, 07:00

Ahoj
Mislim da ipak onaj chat sa dna stranice fali forumu i da bi se to moglo vratiti natrag.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Sammy

Post by Sammy » 16 Dec 2009, 11:43

jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Decadentor

Post by Decadentor » 16 Dec 2009, 12:21

Podne :lol:
Image

Locked