Što skidate s torrenta?
-
filmofil
- DEXTER
- Scarface
DEXTER wrote:je..filmophil wrote:nadam se da ovaj h2 stvarno je dvdrip kak piše
Ali s alternativnim krajem, ne s onim koji je bija u kinu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
- Decadentor
- Wendigo
ja bih ti preporučio neke starije filmove od lucio fulci-ja (zombi 2, city of the living dead, beyond, house by the cemetery...) , daria argenta (suspiria, phenomena...), lamberta bave (demoni 1 i 2, graveyard disturbance...), blind dead serijal (4 filma) od amanda de ossorija, i klasične horrore od hammer films studija (dracula, the mummy, frankenstein, phantom of the opera i sl.)Decadentor wrote:Pa u biti sve jer me do sad (mislim) jedan europski horor nije razocaro (moze od svega po malo)Wendigo wrote:reci kaj te zanima, zombiji, slasheri..?Decadentor wrote: ajd ako ti se jednom bude dalo nabaci neki popis
što se tiče novijih: let the right one in, inside.. to je sve što mi za sad pada na pamet.
- Decadentor
Wendigo wrote:ja bih ti preporučio neke starije filmove od lucio fulci-ja (zombi 2, city of the living dead, beyond, house by the cemetery...) , daria argenta (suspiria, phenomena...), lamberta bave (demoni 1 i 2, graveyard disturbance...), blind dead serijal (4 filma) od amanda de ossorija, i klasične horrore od hammer films studija (dracula, the mummy, frankenstein, phantom of the opera i sl.)Decadentor wrote:Pa u biti sve jer me do sad (mislim) jedan europski horor nije razocaro (moze od svega po malo)Wendigo wrote: reci kaj te zanima, zombiji, slasheri..?
što se tiče novijih: let the right one in, inside.. to je sve što mi za sad pada na pamet.
TY skida se (ovo starije)

- A$H
a dobro to je sve razvikano i gledalo se..neki i vise puta..ono sto ja skidam su oni za koje tu i tamo cujes i zaboravis na njih..lol..sad sam si rekao da je vrijeme da ih pogledam..posto su neke vec tu nahvalili..Wendigo wrote:ja bih ti preporučio neke starije filmove od lucio fulci-ja (zombi 2, city of the living dead, beyond, house by the cemetery...) , daria argenta (suspiria, phenomena...), lamberta bave (demoni 1 i 2, graveyard disturbance...), blind dead serijal (4 filma) od amanda de ossorija, i klasične horrore od hammer films studija (dracula, the mummy, frankenstein, phantom of the opera i sl.)Decadentor wrote:Pa u biti sve jer me do sad (mislim) jedan europski horor nije razocaro (moze od svega po malo)Wendigo wrote: reci kaj te zanima, zombiji, slasheri..?
ono sto se skinulo su francuski, norveski, danski, finski itd.. tipa: Les Dents De La Nuit, Rovdyr, Calvaire, Vikaren, SlachtNacht, Skjult, Nattevagten, Ta paidia tou Diavolou, Amsterdamned(koji je vec sto godina na hardu i ceka gledanje)..itd..itd..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
znam, ali mislim da on to nije pogledao, a s tim filmovima nemože fulati.A$H wrote:a dobro to je sve razvikano i gledalo se..neki i vise puta..ono sto ja skidam su oni za koje tu i tamo cujes i zaboravis na njih..lol..sad sam si rekao da je vrijeme da ih pogledam..posto su neke vec tu nahvalili..Wendigo wrote:ja bih ti preporučio neke starije filmove od lucio fulci-ja (zombi 2, city of the living dead, beyond, house by the cemetery...) , daria argenta (suspiria, phenomena...), lamberta bave (demoni 1 i 2, graveyard disturbance...), blind dead serijal (4 filma) od amanda de ossorija, i klasične horrore od hammer films studija (dracula, the mummy, frankenstein, phantom of the opera i sl.)Decadentor wrote: Pa u biti sve jer me do sad (mislim) jedan europski horor nije razocaro (moze od svega po malo)
ono sto se skinulo su francuski, norveski, danski, finski itd.. tipa: Les Dents De La Nuit, Rovdyr, Calvaire, Vikaren, SlachtNacht, Skjult, Nattevagten, Ta paidia tou Diavolou, Amsterdamned(koji je vec sto godina na hardu i ceka gledanje)..itd..itd..