Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 13 Dec 2009, 13:13

dr mladjo wrote:a što si ga onda naveo kao razočaranje?

titanic nije razočaranje u nikakoj kategoriji.nit po zaradi,efektima,samoj epičnosti,...istina dobrom dijelu nas drugi njegovi filmovi bit će draži ali i titanic zauzima visoko mjesto..
ma uvijek mi smeta to što pljuju po titanicu radi romantičnih scena i sve to. :roll: A što su očekivali, jbt? akcijski film katastrofe? :lol:

Za film bi stvarno trebalo biti hit s obzirom na visoka očekivanja, a sigurno će zaraditi pošto je James Cameron zvučno ime, ali istina je da već u traileru vidljivo da je slaba radnja koja služi samo za specijalnu animaciju...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 13 Dec 2009, 14:39

john_constantine wrote:

titanic nije razočaranje u nikakoj kategoriji.nit po zaradi,efektima,samoj epičnosti,...istina dobrom dijelu nas drugi njegovi filmovi bit će draži ali i titanic zauzima visoko mjesto..
ma uvijek mi smeta to što pljuju po titanicu radi romantičnih scena i sve to. :roll: A što su očekivali, jbt? akcijski film katastrofe? :lol:

Za film bi stvarno trebalo biti hit s obzirom na visoka očekivanja, a sigurno će zaraditi pošto je James Cameron zvučno ime, ali istina je da već u traileru vidljivo da je slaba radnja koja služi samo za specijalnu animaciju...

Ne bih se složio.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 13 Dec 2009, 18:00

Ghostface wrote:
Ne bih se složio.
po onome što sam pročitao dance with wolves/last samurai ali u svemiru,na camerunov način...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 13 Dec 2009, 20:19

DrugsBunny wrote:Baš zbog tog što ga većina ljudi ne voli. U suprotnom bi bilo "po čemu je to remek djelo osim što je popularno voljeti taj film".
filmophil wrote:da, bilo bi dobro da ga pogledaš prije nekakvih zaključaka :lol:
Ono je bio generalni zaključak jer gdje god da se okrenem nešto ljudi pljuju po tomu.
A film ne namjeravam pogledat, ne iz bunta, već mi nepada napamet dat 3 sata svog života za nešto što znam kako završava i za radnju koja me nimalo ne zanima.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

dr mladjo

Post by dr mladjo » 13 Dec 2009, 20:29

iskreno onda bismo mogli zaboravit pogledat 95% svih filmova napravljenih.komedija,horrore,....nema potrebe za gledanjem horrora jer znamo da film može imat happy ili sad ending,isto i za komedije,...iskreno avatar nije neki triler pa da će mi bit važni ti preokreti,originalni krajevi.sve recenzije što sam pročitao pohvalili su ga kao blockbuster,glomaznošču i efektima je postao benchmark.to što znam kako će završit mi neče bit problem...

http://www.cracked.com/article/240_avat ... -worth-it/

A$H

Post by A$H » 13 Dec 2009, 20:53

DrugsBunny wrote:
DrugsBunny wrote:Baš zbog tog što ga većina ljudi ne voli. U suprotnom bi bilo "po čemu je to remek djelo osim što je popularno voljeti taj film".
filmophil wrote:da, bilo bi dobro da ga pogledaš prije nekakvih zaključaka :lol:
Ono je bio generalni zaključak jer gdje god da se okrenem nešto ljudi pljuju po tomu.
A film ne namjeravam pogledat, ne iz bunta, već mi nepada napamet dat 3 sata svog života za nešto što znam kako završava i za radnju koja me nimalo ne zanima.
:rotflmao: kako mladjo kaze..kaj onda gledas fimove..velika vecina zna kako ce koji zavrsit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 13 Dec 2009, 20:58

evo da stavim ovo što piše s cracked

Just tell me if Cameron remembers how to do an action sequence.

Dude.

DUDE.

HOLY. FUCKING. SHIT.

That good?

For all the things Cameron has done onscreen to write and rewrite the modern action sequence time and again in Terminator, and then ALIENS, and then T2, and then True Lies, until the last 40 minutes of Avatar, there's never been a James Cameron aerial battle, all swooping and banking and pew-pew in grand Lucasian style circa 1977. And then he does it, and it is fucking glorious to behold. It's the opening of Revenge of the Sith, and the end of Return of the Jedi, and the powersuit fight from ALIENS and the battle for the bridge in Saving Private Ryan, as seamless as the love story is not, using the best special effects ever.
oh bože zašto nemam dobro kino u blizini...

Scarface

Post by Scarface » 13 Dec 2009, 22:21

Ko što rekoh, šteta je ovo propustit u kinu... u najmanju ruku mislin da je filmofilima ovo odlazak reda radi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 13 Dec 2009, 23:51

Ja ću za ovo otići do Zagreba... Ovo neću propustiti za ništa... Pitam se hoće li nakon što ga pogledamo u kinu imati ikakve svrhe gledati ga na DVD-u.
Revenge solves everything

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 14 Dec 2009, 00:00

A$H wrote: :rotflmao: kako mladjo kaze..kaj onda gledas fimove..velika vecina zna kako ce koji zavrsit..
Naravno, ali nisam toliko siguran kao u titanic jer ono čuješ tisuće i tisuće priča od ljudi koji su već čuli tako da je svejedno.

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Dec 2009, 00:10

E ako traje skoro 3 sata, onda neće bit 3D kod mene :lol: (ako uopće završim u kinu za to)

@DrugsBunny - lol
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Metalcamp

Post by Metalcamp » 14 Dec 2009, 03:23

DeadDispatcher90 wrote:Ja ću za ovo otići do Zagreba... Ovo neću propustiti za ništa... Pitam se hoće li nakon što ga pogledamo u kinu imati ikakve svrhe gledati ga na DVD-u.
Meni je kino isto kao da gledam doma, ozbiljno, tako da se gleda doma s pojačanim zvučnicima, ali već sam rekao, ne očekujem puno, a baš zato mi može biti odličan

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 14 Dec 2009, 12:43

Asfodel wrote:@DrugsBunny - lol
čemu?

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Dec 2009, 14:25

DrugsBunny wrote:
čemu?
Ma ne obaziri se...mali lol općenito na raspravu i tvoja razmišljanja o Titanicu :lol:

Idemo dalje, Avataaar
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 14 Dec 2009, 19:36

Asfodel wrote:
DrugsBunny wrote:
čemu?
Ma ne obaziri se...mali lol općenito na raspravu i tvoja razmišljanja o Titanicu :lol:
Razmišljanje što ne želim raditi stvari koje ne volim i to 3 sata?
Još jednom ću reć: odbijam gledat titanic jer smatram da je film sve u svemu loš.
@dr mladjo - ne vidim po čemu bi se neki horor ili komedija toliko jako odvajao od ostalih filmova?
Na kraju krajeva više manje svi filmovi imaju ili hepi ili sed ending, ne samo komedije i horori,
samo se razlikuju u intenzitetu tog veselja ili tuge i u onome što se točno dogodi.
A za titanic znaš da se slupaju i potonu.
Tako da, iako možda znaš unaprijed nekim čudom ili telepatskim sposobnostima, da će filmski kraj
ili biti veseo ili biti tužan, nemožeš znati što će točno definirati taj kraj.
Protuargumenti su vam na mjestu, da.

Post Reply