Da mi se više nisi pojavio pred očimajohn_constantine wrote:bloodsport - zabavno ostvarenje, ali jbt, kako sam se samo smijao Jeanu, ti njegovi izrazi lica, a tek kada vrišti u finalnoj borbi.A i hrpa scena, homoerotika na kraju filma (I loye you), ona scena bijega od dvojice praćena nekakvom glazbom odgovarajućom više za drame i ljubiće, nego za akcijski, i hrpa komičnih situacija...
Ali odlične borbe uz dobar soundtrack. 3/5
P.S.
Eh, više volim Stevena Seagala...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Dragonrage
- sikeone
Leathal Weapon 2 4/5-odličan nastavak sa još više akcije, humora a u ovome dijelu se pojavljuje Joe Pesci kao leo Getz
Incredibile Hulk 4/5-puno bolji nego jedinica sa neprestanom akcijom i odličnim specijalnim efektima a i Edward Norton mi je bolje legao nego Bana
Superman 4/5-zadnji put sam ga gledao prije petnaestak godina ali nije izgubio puno od svog šarma. Christopher Reeve je rođen za tu ulogu a i ostale glumačke izvedbe su odlične uz za to vrijeme odlične specijalne efekte. Na redu su preostali dijelovi i svi njihovi extrasi pošto sam dobio na dar odličan boxset od 13 dvda
Incredibile Hulk 4/5-puno bolji nego jedinica sa neprestanom akcijom i odličnim specijalnim efektima a i Edward Norton mi je bolje legao nego Bana
Superman 4/5-zadnji put sam ga gledao prije petnaestak godina ali nije izgubio puno od svog šarma. Christopher Reeve je rođen za tu ulogu a i ostale glumačke izvedbe su odlične uz za to vrijeme odlične specijalne efekte. Na redu su preostali dijelovi i svi njihovi extrasi pošto sam dobio na dar odličan boxset od 13 dvda
Last edited by sikeone on 12 Dec 2009, 16:26, edited 1 time in total.
J...š film u kojem nema tuče
-
filmofil
- Decadentor
-
filmofil
- DrugsBunny
- A$H
-
filmofil
a fistful of dollars 3.5/5
neslužbeni početak shpagetti westerna, meni osobno ipak najlošiji u leonovoj trilogiji...nisam znao da je to remake yojimba
meni je odličan, a ni zooey nije ništa lošija
do sada sigurno njegov najjači film
neslužbeni početak shpagetti westerna, meni osobno ipak najlošiji u leonovoj trilogiji...nisam znao da je to remake yojimba
Boby wrote:Jel Joseph Gordon Lewitt uistinu tako dobar u tom filmu kak pričaju?filmophil wrote:500 days of summer 4/5
istina
meni je odličan, a ni zooey nije ništa lošija
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
Police Academy: Mission to Moscow - kada je već to bilo na RTL - u, a sjeban windows, nisam imao što gledati... ovo mi je baš najgori nastavak u serijalu, to malo ekipe što je ostalo većinom rolaju očima, rade blesave grimase. Ovaj novi koji je zamijenio dvojicu, patuljak među divovima je bezvezni glumac. A sama radnja je šrot (ok, i ostali serijali nisu imali bogznakakvu priču, ali ovo je vrhunac
). A gledljivo je, i Haris ima dobrih par štoseva (ona scena u kanalizaciji kada špijunira). 2/5
Michel puši karu.
- dr_gonzo
- john_constantine
Full Metal Yakuza - zabavan, originalan i suludi akcijski sf s crnim humorom, s specifičnim otkačenim scenama od žderanja lanaca za bicikle u mlijeku do nekrofilije. Sam glavni lik je istovremeno cool i smiješan, naročito to s njegovim velikim kurcem. A tek odlične borbe u zgradi ili odlično finale s još luđim završetkom. Još jedno suludo djelo Takashi Miikea. 4/5
Michel puši karu.