Par smijesnih scena,ali je cijeli ugodaj i vecina dijalog u tom tonu,solidna koljaza...Lik kojeg glumi Woody premocan!
6,5/10
Moje misljenje je da ce se oni koji su FULL nalozeni na ovaj uradak pomalo razocarat...
Heheh, onda bi meni mogao bit ok!GreenHornet wrote:Kao sto sam nedavno napisao;ne volim horror komedije tako da nisam puno ocekivao,pa mi je bas zato film ispao sasvim ok.
Par smijesnih scena,ali je cijeli ugodaj i vecina dijalog u tom tonu,solidna koljaza...Lik kojeg glumi Woody premocan!
6,5/10
Moje misljenje je da ce se oni koji su FULL nalozeni na ovaj uradak pomalo razocarat...
ja pak volim horror-komedije, al ovo mi je bilo malo previse peachy. ok je filmic, no nije onakav tip zombie horror komedije kakvu volim pogledati.GreenHornet wrote:Kao sto sam nedavno napisao;ne volim horror komedije tako da nisam puno ocekivao,pa mi je bas zato film ispao sasvim ok.
6,5/10