Inglourious Basterds (2009)
- john_constantine
onda je dva slova izostavio.A$H wrote:oboje ste u krivu..john_constantine wrote:ma to je sleng, dobro je napisao basterds, ali krivo je napisao inglorious, izostavio je o.dragonheart wrote:
Ne kontam te Ash,pa naslov je Inglorious Bast"e"rds,pogledaj na imdb,ak mi ne vjeruješ,ne da mi se sad davat link hehe...
dragonheart izostavio je jedno "o" i jedno "u"..a Cons i ti si u krivu isto..pise se Inglourious Basterds.. a i koj ice mi vrag IMDb kad svi imate u nazivu topica pravo ime..lol..
mislio sam da to kuzite..ali izgleda da na kraju ocito nitko ne zna naziv filma..lol..![]()
ccccccccc...
Michel puši karu.
- boyko
odličan!malo sam razočaran jer sam očekival puno više akcije tj. ubijanja,al ne ma veze i bez toga je ovo super ispalo.
zanimljiva radnja s totalno ne očekivanim krajem je pun pogodak.gluma savršena.a Hans Landa mi je najdraži lik u filmu! 9/10
zanimljiva radnja s totalno ne očekivanim krajem je pun pogodak.gluma savršena.a Hans Landa mi je najdraži lik u filmu! 9/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
Eat Your Brains
-
GreenHornet
Re: Inglourious Basterds (2009)
Osim (ocekivanih) greskica kod scena u kinu pri kraju, sve,bas sve ostalo fenomenalno odradeno!
9/10

Btw,kao sto je boyko napisao,ocekivao sam puno vise akcije,ali sve to je tako dobro napravljeno da je cak ispalo bolje bez...
Uloga Waltza kao Hansa Landa jedna od mocnijih u zadnje vrijeme,covjek moze komotno dobiri oscara za sporednu ulogu.
9/10
Btw,kao sto je boyko napisao,ocekivao sam puno vise akcije,ali sve to je tako dobro napravljeno da je cak ispalo bolje bez...
Uloga Waltza kao Hansa Landa jedna od mocnijih u zadnje vrijeme,covjek moze komotno dobiri oscara za sporednu ulogu.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- DrugsBunny
Vjerojatno najbolji film 2009.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Sammy
Inglourious Basterds (2009) - odlično
Nije mi uopce falilo akcije, uzivao sam u svim tim dijalozima i priči, znači nije mi bio dosadan ni u jednom trenutku. Svaki lik ima svoju priču i svaki glumac je fantastično odradio svoju ulogu. Prepun je smješnih i epskih scena, al najjace mi je kako su Basterdsi obilježavali naciste
Očekivano - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
SpoilerShow
Židov medvjed je nest najljepše.