Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- boyko
- bakero
- Scarface
Monk and The End- 9/10- eto, nakon 8 sezona, kraj ove genijalne serije je tu, i ubojstvo Trudy je razriješeno. Doduše, očekiva san malo drukčiji kraj, ali se sve lipo na kraju uklapa. The Judge je otkriven, i sviđa mi se cameo uloga glumca za tu ulogu. Bilo je ovo divno druženje tokom svih ovih godina, počelo je na hrt-u, završilo na torrentima, al šta ćeš, tako je sa svakom serijom danas. Sad da još doživin razotkrivanje Red Johna i ubojice Beckettine majke i to je to. 

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Underground - da je kraći u nekim (političkim) dijelovima bilo bi remek djelo u pitanju. Ovako je samo odličan, s prepoznatljivim potpisom redatelja. Šareno, groteskono, divlje, crnohumorno i sa odličnom glazbom as usual. Već sam se izjasnila kao onaj koji razdvaja ocjenu filma od privatnog života tvorca, tak da molim bez komentara 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Mission: Impossible III - zabavno, nabijeno akcijom i eksplozijom, gadgetima s špijunskom tematikom i dobrim negativcem. Osim dosadnih romantičnih scena, odlične akcijske sulude scene, klizanje po krovu, završna borba, scena na početku spašavanja agentice, helikopteri... nabrijana akcija od početka do kraja. 4/5
The Glimmer Man - zabavna akcijska buddy buddy komedija. Dobar filmski par, Seagal se baš počeo lagano debljati, urnebesni Keenen Ivory Wayans kao policajac kojemu sve ide najgore, dobra akcija i malo pretjerana tučnjava (Steven previše maše rukama za vrijeme borbi, što inače nikad prije nije radio) i hrpa smiješnih scena..
Campbell: Have you seen Casablanca?
Jack Cole: You're asking me, have I seen Casablanca?
Campbell: Have you?
Jack Cole: A guy like me, not seen Casablanca?
Campbell: Well have you?
Jack Cole: No.

Cloudy with a chance of meatballs - zabavna animirana komedija s par scena neprimjerenih djeci, originalne ideje, dobre animacije, ideja filma katastrofe, parodija na gremline na avionu, otkačeni likovi, dobri glasovi kao Ice T ili Bruce Campbell, dobar humor, naročito svaka scena s majmunovom opsesijom brkovima. Jedino što su uobičajene standarne fore crtića i stereotip oko geekova... 4/5
The Glimmer Man - zabavna akcijska buddy buddy komedija. Dobar filmski par, Seagal se baš počeo lagano debljati, urnebesni Keenen Ivory Wayans kao policajac kojemu sve ide najgore, dobra akcija i malo pretjerana tučnjava (Steven previše maše rukama za vrijeme borbi, što inače nikad prije nije radio) i hrpa smiješnih scena..

Cloudy with a chance of meatballs - zabavna animirana komedija s par scena neprimjerenih djeci, originalne ideje, dobre animacije, ideja filma katastrofe, parodija na gremline na avionu, otkačeni likovi, dobri glasovi kao Ice T ili Bruce Campbell, dobar humor, naročito svaka scena s majmunovom opsesijom brkovima. Jedino što su uobičajene standarne fore crtića i stereotip oko geekova... 4/5
Michel puši karu.
- A$H
copycatjohn_constantine wrote: The Glimmer Man - zabavna akcijska buddy buddy komedija. Dobar filmski par, Seagal se baš počeo lagano debljati, urnebesni Keenen Ivory Wayans kao policajac kojemu sve ide najgore, dobra akcija i malo pretjerana tučnjava (Steven previše maše rukama za vrijeme borbi, što inače nikad prije nije radio) i hrpa smiješnih scena..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Guyver-
. Ne znam kaj bi reko. Film je u principu loš od glume i osrednje režije,ali su zato maske dobre i simpatičan je film na onaj trash način. Ajde dat ću mu 3 zato je nije bio dosadan i ima zabavan cameo Jeffrey Combs i Linnea Quigley. Nadam se ipak da je nastavk bolji jer glumi solid snake
3/5

-
Guyver 2- puno puno bolji nastavak s boljom akcijom,režijom,pričom i svime. JBt budget za film je dosta malen ,ali film čaki ne izgleda uopče jeftino za svoje godine. Maske su odlične i specialni efekti okej. Akcija je puno bolja sa više krvi i over the top pristupom(pogotovo u zadnjoj šori
). Jedino je gluma i dalje loša,ali David Hayter(lik koj daje glas solid snake) čak i ima karizmu i puno je bolji od onog glumca iz prvog filma. Jbg zbilja nisam trebo dat jedinici 3,jer će sad biti čudno da sam ovoliko boljem filmu dao samo jednu ocjenu viška,ali nemrem mu dat 5,jer ovo nije baš savršen film. 4/5
Baš bi mogo pogledat anime,jer mi nije dosta gledat power rangera kako komada čudovišta

Baš bi mogo pogledat anime,jer mi nije dosta gledat power rangera kako komada čudovišta

-
Apolacypse Now
radnja/7
gluma/9
okosnica radnje/8
prica/8
dijalozi/9
realnost/8
zanimljivost/5
rasplet/6
7+9+8+8+9+8+5+6=60
60:8=7.5
cjelokupna ocjena=7.5/10
Godfather
radnja/6
gluma/8
okosnica radnje/8
prica/9
dijalozi/9
realnost/7
zanimljivost/5
rasplet/5
6+8+8+9+9+7+5+5=58
58:8=7.2
cjelokupna ocjena=7.2/10
Pogledao ova 2 hvaljena filma i nista, nisam zadovoljan, bili su mi većinom dosadni, ali mislim da je ovo dobra ocjena, ali nisam nesto impresioniran.
radnja/7
gluma/9
okosnica radnje/8
prica/8
dijalozi/9
realnost/8
zanimljivost/5
rasplet/6
7+9+8+8+9+8+5+6=60
60:8=7.5
cjelokupna ocjena=7.5/10
Godfather
radnja/6
gluma/8
okosnica radnje/8
prica/9
dijalozi/9
realnost/7
zanimljivost/5
rasplet/5
6+8+8+9+9+7+5+5=58
58:8=7.2
cjelokupna ocjena=7.2/10
Pogledao ova 2 hvaljena filma i nista, nisam zadovoljan, bili su mi većinom dosadni, ali mislim da je ovo dobra ocjena, ali nisam nesto impresioniran.
-
- Asfodel
- boyko
Inglourious Basterds - odličan!malo sam razočaran jer sam očekival puno više akcije tj. ubijanja,al ne ma veze i bez toga je ovo super ispalo.
zanimljiva radnja s totalno ne očekivanim krajem je pun pogodak.gluma savršena.a Hans Landa mi je najdraži lik u filmu! 9/10
zanimljiva radnja s totalno ne očekivanim krajem je pun pogodak.gluma savršena.a Hans Landa mi je najdraži lik u filmu! 9/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''