Koji ste horror zadnji gledali?
- jigsaw
- boyko
Paranormal Activity - hm..ne znam ni sam kaj da mislim o njemu...s jedne strane mi je dobar,a s druge čisti bullshit.
svaka im čast na ideji,dobro je to ispalo.kaj se tiče radnje,ona je dost dobra s puno napetosti,al opet ima nekih stvari koje su mi totalno glupe i spadaju pod ono "Come On"!
ugl. po meni se isplati pogledat. 7,5/10
svaka im čast na ideji,dobro je to ispalo.kaj se tiče radnje,ona je dost dobra s puno napetosti,al opet ima nekih stvari koje su mi totalno glupe i spadaju pod ono "Come On"!
ugl. po meni se isplati pogledat. 7,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- dr mladjo
Carriers (2009)-hm..kao ozbiljnija verzija zombielanda..ali bez zombija.4 prijatelja pokušavaju da prežive u svijetu u kojem vlada zaraza koja je popubijala veliki postotak čovječanstva 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Josef K
Tek sam se sad sjetio da je ovo trebalo bit u cinestaru... Budale su i to maknuledr mladjo wrote:Carriers (2009)-hm..kao ozbiljnija verzija zombielanda..ali bez zombija.4 prijatelja pokušavaju da prežive u svijetu u kojem vlada zaraza koja je popubijala veliki postotak čovječanstva 8/10

- dr_gonzo
- moko
Catacombs 2007.
Kak ja nikad ne čitam ko glumi itd. dok ne prođe film
na početku sam vidjela Pink
jeeej, volim ju slušati, nije mi bila ni tak loša u filmu-izgleda ko da glumi sama sebe. Znači odmah + zbog Pink i još kad sam vidjela da je po istinitom događaju onda je to bio + na kvadrat.
Na početku sam mislila da je neki glupi tinejđerski horor sa nečim nadnaravnim kaj sve ždere... na kraju sam bila iznenađena: zaplet me držao napetom cijelo vrijeme i na kraju šok! Kraj kakav bih i ja sama napisala iako mi je bio skroz nepredvidiv... svskako pogledati! Bila bi mi čista petica da nije bilo malo tih šemica sa glupim studentima koji se ponašaju retardirano, ja imam puno prijatelja studenata i sama sam studentica al daj ajde pa nitko se tak ne ponaša! 4/5
Kak ja nikad ne čitam ko glumi itd. dok ne prođe film

Na početku sam mislila da je neki glupi tinejđerski horor sa nečim nadnaravnim kaj sve ždere... na kraju sam bila iznenađena: zaplet me držao napetom cijelo vrijeme i na kraju šok! Kraj kakav bih i ja sama napisala iako mi je bio skroz nepredvidiv... svskako pogledati! Bila bi mi čista petica da nije bilo malo tih šemica sa glupim studentima koji se ponašaju retardirano, ja imam puno prijatelja studenata i sama sam studentica al daj ajde pa nitko se tak ne ponaša! 4/5
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- john_constantine
demon wind - baš blesavi iako zabavan horor... loši glumci, loši specijalni efekti, dobri kostimi, baš dobra horor atmosfera, neke smiješne + gore scene (ona koja ukrade scenu s jezikom iz ghoulies), evil dead štih (ma sve podsjeća na evil dead... od knjige pisane krvlju do kolibe s daskama na prozorima), totalne nebulozne ideje i reakcije glavnih likova, i nekakve jeftine fore... 2/5
Michel puši karu.
- Boby
Uf, meni je ovo jedno od gorih novijih ostvarenja. Čitav film mi djeluje kao jedan loš i mučan video spot. A da ne govorim o retardiranim studentima koje si ti već spomenula.moko wrote:Catacombs 2007.
Kak ja nikad ne čitam ko glumi itd. dok ne prođe filmna početku sam vidjela Pink
jeeej, volim ju slušati, nije mi bila ni tak loša u filmu-izgleda ko da glumi sama sebe. Znači odmah + zbog Pink i još kad sam vidjela da je po istinitom događaju onda je to bio + na kvadrat.
- moko
ak to izostaviš... sviđa mi se baš to mučno maltretiranje, sav poludiš... ženska nemre van, izgubljena je u mraku, ona vlaga posvuda, nema niš za jest, još joj se neki blesavi francuz narolja i izigrava majmuna, nema antidepresiva i hvata ju panika, na kraju ju sestra (koja je skupa sa studentima retardirana) izvrijeđa i onda taj savršeni kraj tipa "ne bu mene niko jebal" ... hahaha ja sam bila oduševljena tim krajem tako da je sve nedostatke izbrisao...Boby wrote:Uf, meni je ovo jedno od gorih novijih ostvarenja. Čitav film mi djeluje kao jedan loš i mučan video spot. A da ne govorim o retardiranim studentima koje si ti već spomenula.moko wrote:Catacombs 2007.
Kak ja nikad ne čitam ko glumi itd. dok ne prođe filmna početku sam vidjela Pink
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- A$H
Zombieland - 3/5 - i imao sam feeling da je to film vise za pogledat doma..a ne bacat lovu na njega u kinu..nije los naravno..ali opet i trajanje od 88 min. ga cini blago neisplativim..pogotovo ako dugo nisi bio u kinu zelis ipak nes duzeg trajanja..Woody je ovdje bio najbolji lik..odnos izmedju Columbusa i Wichita je gori od para u Twilightu(ne gluma..odnos)..isto nedoradjen..pravila su ok dodatak, ali pretjerali su sa ponavljanjima istih..pogotovo posto ih ima kao preko 30..mogli su vise razlicitih ubacit..a i debili od producenata ne znaju sto je double tap i jos su tu foru najvse spominjali..
trebalo je duze trajat i trebali su malo vise stvari iskoristit..jer su imali i vremena i mogucnosti..
uglavnom gledat ce se opet u buducnosti..kad tad..

uglavnom gledat ce se opet u buducnosti..kad tad..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Damned_Thing
- marcato
dr_gonzo wrote:Gosti iz Galaksije (1981)
Jedan od bizarnijih hrvatskih ostvarenja.........koji se rijetko vidjaju na ovim prostorima. Poznata scena masakra na domjenku od strane vanzemaljca......sa primjesama crnog humora.
Koje su mogle pasti na um......samo nasem jedinom oskarovcu.
Hrvatsko kultno ostvarenje.
- DrugsBunny
Tenebre 6/10
Razočaran sam filmom jer sam mislio da će ostaviti dojam na mene kao i profondo ross i suspiria, kad ono.
Ima dosta dosadnjikavih djelova koje su tu i tamo probijene kojim, možda na trenutke bespotrebnim gory scenama.
Neke scene su prenaivne:
Ženska bježi od kera i od svih kuća upadne u kuću od ubojice baš onda kad je on zaboravio ključ doma. Moš mislit.
Dobre stvari su neke scene koje su zbilja zavidne i gdje je atmosfera na razini, prevrati koje sam sa većom ili manjom preciznošću očekivao.
Zanimljiv rasplet i završna scena.
Malo ispod prosjeka, ništa posebno.
Razočaran sam filmom jer sam mislio da će ostaviti dojam na mene kao i profondo ross i suspiria, kad ono.
Ima dosta dosadnjikavih djelova koje su tu i tamo probijene kojim, možda na trenutke bespotrebnim gory scenama.
Neke scene su prenaivne:

Ženska bježi od kera i od svih kuća upadne u kuću od ubojice baš onda kad je on zaboravio ključ doma. Moš mislit.
Dobre stvari su neke scene koje su zbilja zavidne i gdje je atmosfera na razini, prevrati koje sam sa većom ili manjom preciznošću očekivao.
Zanimljiv rasplet i završna scena.
Malo ispod prosjeka, ništa posebno.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...