Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
boyko

Post by boyko » 03 Dec 2009, 14:52

:lol:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Decadentor

Post by Decadentor » 03 Dec 2009, 14:56

A$H wrote:
Ghostface wrote:Hehe, taman iden pribacit neke stvari s harda na externi disk i vidin da na njemu ima 666 GB slobodnog prostora. :lol:
Dec sad negdje zrtvuje kokos.. :lol:

kud bas kokos :lol:
Image

Ašow

Post by Ašow » 03 Dec 2009, 15:29

Bojler curi, mašina drobi pločice.
--------
Last.fm

A$H

Post by A$H » 03 Dec 2009, 15:34

Decadentor wrote:
A$H wrote:
Ghostface wrote:Hehe, taman iden pribacit neke stvari s harda na externi disk i vidin da na njemu ima 666 GB slobodnog prostora. :lol:
Dec sad negdje zrtvuje kokos.. :lol:

kud bas kokos :lol:
pa da je ispecemo kasnije.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

cactus

Post by cactus » 03 Dec 2009, 15:41

Pa barem tri kokoši onda
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Decadentor

Post by Decadentor » 03 Dec 2009, 16:11

ajmo svi kod mene na batkove :lol:
Image

Metalcamp

Post by Metalcamp » 03 Dec 2009, 17:05

Decadentor wrote:ajmo svi kod mene na batkove :lol:
Dolazim :D

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Dec 2009, 17:41

eh, svašta... :D Jedanput sam na tjedan dana zamijenio kolegu koji me šikanirao prvu godinu zbog nagluhosti i sve je išlo po loju, uveo sam nove metode i olakšao posao koji je on svaki put zakomplicirao i usporavao... I poslije, hvala kurcu, prihvatio je bar jednu tu metodu da mi olakša život jer njemu ništa ne možeš objašnjavati pošto ne sluša, nego samo po svojemu jer je on "najpametniji". I krenulo je, prošli tjedan sam ga ostavio neka se sam snađe gore u skladištu. Danas je četvrtak, šef nas je poslao da mu povremeno pomažemo, pm... Ok, jbt, sve u rasulu, sve se slaže po rednim brojevima, i napravi tako pet - šest rupa jer 143 stavi tamo, a 144 stavi dalje i onda tako nastavi niz, i ostane sredina... :roll: Inače bi to ispravljao, ali ovaj put nisam, boli me briga ovaj tjedan...

I danas vrhunac, na jedan dio stane 12 komada... e sada, napamet već računam koliko treba, 12 + 12 + 12 i tako dalje, kužite? 24,36,48,60... E čovjek ide pisati na papir redoslijed toga. :lol: i ne samo to, već totalno zajebe cijeli redoslijed... kako? Do 48 je dobro izračunao, ali dalje je nastavio s 50 umjesto 60... i svaki broj koji se zaračunava dodatno, uvijek piše jedan broj više... i sve ide u krivo, skužim ja, i ništa ne govorim. Što ću ga ja ispravljati kada mi govori da sam budala i da kurac znam...

Pa me pita je li dobro... ja kažem da nije, i kažem gdje je pogriješio i cijeli niz, sve strpljivo i toleratno, i krenem mu sam računati dok on zapisuje. :lol: Nije mi niti zahvalio niti ništa, ali nisam sada da bi izrugivao njegovo neznanje i to, ali smiješno je to da ismijava druge i pravi se pametan... Kada rješavam križaljke, onda pametuje i govori da sam budala zato jer ne znam sve pojmove... a pticu nastalu iz pepela napiše PHOENIX. Umjetni šećer umjesto SAHARIN, napiše SLADIL (nije stalo više O) ili ono na vratu ADAMOVA JAGODICA umjesto JABUČICA. :lol: :lol:

time valjda prikriva vlastito neznanje ismijavajući i vrijeđaju druge, praveći se pametan u svemu, čak i o kompjutorima, a cijeli dan je govorio i maltetrirao jadnika da ne postoji dvd od 8,5 gigabajta...
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 Dec 2009, 17:43

Treba otvorit topic "Consove anegdote s posla"
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Decadentor

Post by Decadentor » 03 Dec 2009, 17:45

john_constantine wrote:eh, svašta... :D Jedanput sam na tjedan dana zamijenio kolegu koji me šikanirao prvu godinu zbog nagluhosti i sve je išlo po loju, uveo sam nove metode i olakšao posao koji je on svaki put zakomplicirao i usporavao... I poslije, hvala kurcu, prihvatio je bar jednu tu metodu da mi olakša život jer njemu ništa ne možeš objašnjavati pošto ne sluša, nego samo po svojemu jer je on "najpametniji". I krenulo je, prošli tjedan sam ga ostavio neka se sam snađe gore u skladištu. Danas je četvrtak, šef nas je poslao da mu povremeno pomažemo, pm... Ok, jbt, sve u rasulu, sve se slaže po rednim brojevima, i napravi tako pet - šest rupa jer 143 stavi tamo, a 144 stavi dalje i onda tako nastavi niz, i ostane sredina... :roll: Inače bi to ispravljao, ali ovaj put nisam, boli me briga ovaj tjedan...

I danas vrhunac, na jedan dio stane 12 komada... e sada, napamet već računam koliko treba, 12 + 12 + 12 i tako dalje, kužite? 24,36,48,60... E čovjek ide pisati na papir redoslijed toga. :lol: i ne samo to, već totalno zajebe cijeli redoslijed... kako? Do 48 je dobro izračunao, ali dalje je nastavio s 50 umjesto 60... i svaki broj koji se zaračunava dodatno, uvijek piše jedan broj više... i sve ide u krivo, skužim ja, i ništa ne govorim. Što ću ga ja ispravljati kada mi govori da sam budala i da kurac znam...

Pa me pita je li dobro... ja kažem da nije, i kažem gdje je pogriješio i cijeli niz, sve strpljivo i toleratno, i krenem mu sam računati dok on zapisuje. :lol: Nije mi niti zahvalio niti ništa, ali nisam sada da bi izrugivao njegovo neznanje i to, ali smiješno je to da ismijava druge i pravi se pametan... Kada rješavam križaljke, onda pametuje i govori da sam budala zato jer ne znam sve pojmove... a pticu nastalu iz pepela napiše PHOENIX. Umjetni šećer umjesto SAHARIN, napiše SLADIL (nije stalo više O) ili ono na vratu ADAMOVA JAGODICA umjesto JABUČICA. :lol: :lol:

time valjda prikriva vlastito neznanje ismijavajući i vrijeđaju druge, praveći se pametan u svemu, čak i o kompjutorima, a cijeli dan je govorio i maltetrirao jadnika da ne postoji dvd od 8,5 gigabajta...
Citajuci post sam bas mislio napisat nesto u tom smislu
Image

A$H

Post by A$H » 03 Dec 2009, 17:51

joj Cons..bas cemo ti dat zaseban topic.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Sammy

Post by Sammy » 03 Dec 2009, 18:52

dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

elrania

Post by elrania » 03 Dec 2009, 20:08

GreenHornet wrote:Treba otvorit topic "Consove anegdote s posla"
:lol:

Scarface

Post by Scarface » 03 Dec 2009, 20:09

Malo previše pažnje pridodaješ toj budali s posla, ako te već toliko muči, izjebi mu sve po spisku i točka. Ovako samo produljuješ trakavicu. Jer koga u biti zaboli za to.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Dec 2009, 20:58

ubij ga sjekirom. :lol:

Locked