Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- A$H
- Decadentor
- john_constantine
eh, svašta...
Jedanput sam na tjedan dana zamijenio kolegu koji me šikanirao prvu godinu zbog nagluhosti i sve je išlo po loju, uveo sam nove metode i olakšao posao koji je on svaki put zakomplicirao i usporavao... I poslije, hvala kurcu, prihvatio je bar jednu tu metodu da mi olakša život jer njemu ništa ne možeš objašnjavati pošto ne sluša, nego samo po svojemu jer je on "najpametniji". I krenulo je, prošli tjedan sam ga ostavio neka se sam snađe gore u skladištu. Danas je četvrtak, šef nas je poslao da mu povremeno pomažemo, pm... Ok, jbt, sve u rasulu, sve se slaže po rednim brojevima, i napravi tako pet - šest rupa jer 143 stavi tamo, a 144 stavi dalje i onda tako nastavi niz, i ostane sredina...
Inače bi to ispravljao, ali ovaj put nisam, boli me briga ovaj tjedan...
I danas vrhunac, na jedan dio stane 12 komada... e sada, napamet već računam koliko treba, 12 + 12 + 12 i tako dalje, kužite? 24,36,48,60... E čovjek ide pisati na papir redoslijed toga.
i ne samo to, već totalno zajebe cijeli redoslijed... kako? Do 48 je dobro izračunao, ali dalje je nastavio s 50 umjesto 60... i svaki broj koji se zaračunava dodatno, uvijek piše jedan broj više... i sve ide u krivo, skužim ja, i ništa ne govorim. Što ću ga ja ispravljati kada mi govori da sam budala i da kurac znam...
Pa me pita je li dobro... ja kažem da nije, i kažem gdje je pogriješio i cijeli niz, sve strpljivo i toleratno, i krenem mu sam računati dok on zapisuje.
Nije mi niti zahvalio niti ništa, ali nisam sada da bi izrugivao njegovo neznanje i to, ali smiješno je to da ismijava druge i pravi se pametan... Kada rješavam križaljke, onda pametuje i govori da sam budala zato jer ne znam sve pojmove... a pticu nastalu iz pepela napiše PHOENIX. Umjetni šećer umjesto SAHARIN, napiše SLADIL (nije stalo više O) ili ono na vratu ADAMOVA JAGODICA umjesto JABUČICA.
time valjda prikriva vlastito neznanje ismijavajući i vrijeđaju druge, praveći se pametan u svemu, čak i o kompjutorima, a cijeli dan je govorio i maltetrirao jadnika da ne postoji dvd od 8,5 gigabajta...
I danas vrhunac, na jedan dio stane 12 komada... e sada, napamet već računam koliko treba, 12 + 12 + 12 i tako dalje, kužite? 24,36,48,60... E čovjek ide pisati na papir redoslijed toga.
Pa me pita je li dobro... ja kažem da nije, i kažem gdje je pogriješio i cijeli niz, sve strpljivo i toleratno, i krenem mu sam računati dok on zapisuje.
time valjda prikriva vlastito neznanje ismijavajući i vrijeđaju druge, praveći se pametan u svemu, čak i o kompjutorima, a cijeli dan je govorio i maltetrirao jadnika da ne postoji dvd od 8,5 gigabajta...
Michel puši karu.
-
GreenHornet
- Decadentor
Citajuci post sam bas mislio napisat nesto u tom smislujohn_constantine wrote:eh, svašta...Jedanput sam na tjedan dana zamijenio kolegu koji me šikanirao prvu godinu zbog nagluhosti i sve je išlo po loju, uveo sam nove metode i olakšao posao koji je on svaki put zakomplicirao i usporavao... I poslije, hvala kurcu, prihvatio je bar jednu tu metodu da mi olakša život jer njemu ništa ne možeš objašnjavati pošto ne sluša, nego samo po svojemu jer je on "najpametniji". I krenulo je, prošli tjedan sam ga ostavio neka se sam snađe gore u skladištu. Danas je četvrtak, šef nas je poslao da mu povremeno pomažemo, pm... Ok, jbt, sve u rasulu, sve se slaže po rednim brojevima, i napravi tako pet - šest rupa jer 143 stavi tamo, a 144 stavi dalje i onda tako nastavi niz, i ostane sredina...
Inače bi to ispravljao, ali ovaj put nisam, boli me briga ovaj tjedan...
I danas vrhunac, na jedan dio stane 12 komada... e sada, napamet već računam koliko treba, 12 + 12 + 12 i tako dalje, kužite? 24,36,48,60... E čovjek ide pisati na papir redoslijed toga.i ne samo to, već totalno zajebe cijeli redoslijed... kako? Do 48 je dobro izračunao, ali dalje je nastavio s 50 umjesto 60... i svaki broj koji se zaračunava dodatno, uvijek piše jedan broj više... i sve ide u krivo, skužim ja, i ništa ne govorim. Što ću ga ja ispravljati kada mi govori da sam budala i da kurac znam...
Pa me pita je li dobro... ja kažem da nije, i kažem gdje je pogriješio i cijeli niz, sve strpljivo i toleratno, i krenem mu sam računati dok on zapisuje.Nije mi niti zahvalio niti ništa, ali nisam sada da bi izrugivao njegovo neznanje i to, ali smiješno je to da ismijava druge i pravi se pametan... Kada rješavam križaljke, onda pametuje i govori da sam budala zato jer ne znam sve pojmove... a pticu nastalu iz pepela napiše PHOENIX. Umjetni šećer umjesto SAHARIN, napiše SLADIL (nije stalo više O) ili ono na vratu ADAMOVA JAGODICA umjesto JABUČICA.
![]()
![]()

- elrania
- Scarface
Malo previše pažnje pridodaješ toj budali s posla, ako te već toliko muči, izjebi mu sve po spisku i točka. Ovako samo produljuješ trakavicu. Jer koga u biti zaboli za to.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.