The Twilight Saga: New Moon (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Asfodel

Post by Asfodel » 02 Dec 2009, 15:45

Na onim nekim emisijama o snimanju filmova besramno pokažu 70% filma s duuugim scenama :lol: tak da sam vidjela ovo i mogu komotno reć: OMG :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr mladjo

Post by dr mladjo » 02 Dec 2009, 18:55

Eat Your Brains wrote:To sto cilja odredenu publiku filmu nije nikakvo opravdanje..
pa i je.isto bismo mogli reči i za dooosta modernih blockbustera koji nas pokušavaju privuči seks bombama i sl..ovdje se pak radi tweensima.valjda i oni mogu ponekad doći na svoje :-D
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 02 Dec 2009, 20:15

Pa ni tim blockbusterima nije opravdanje..
Mozda je malena razlika u nivou retardiranosti.
I moooozda je ovo jooos malo gore jer pokusavaju profurat kao nesto sto nije.."znamo da je ovo sto radimo govno,al ne smijemo rec na glas jer ce carolija nestat"
I like to eat things.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 02 Dec 2009, 20:40

Eat Your Brains wrote:Pa ni tim blockbusterima nije opravdanje..
ali od njih ni ne očekuješ da će bit neka remek djela koja će ti promjenit naćin razmišljanja ili sl.eto ja sam gledao tranformers 2 zbog foxice,efekata,borbe...i znam da ću pogledat jedan 2012 zbog efekata.jednostavno se trebam opustit i bit svjestan što se gleda
Mozda je malena razlika u nivou retardiranosti.
nije to redardiranost-več jednostavno ukus.pa evo pogledajmo samo npr ovaj sajt .filmove o kojima večinom o kojim raspravljamo.vjerujte za dobar dio osoba bi to mogli i o nama reč zato što govorimo o ''nekonvecionalnim filmovima''.
knjiga se bavi o tweensima,rađena je za tweense,tweensi je vole.nek uživaju :D.
Eat Your Brains wrote: I moooozda je ovo jooos malo gore jer pokusavaju profurat kao nesto sto nije.."znamo da je ovo sto radimo govno,al ne smijemo rec na glas jer ce carolija nestat"
sumnjam.iskreni je njihova ljubav prema tom svijetu.ja sam prije koji mjesec čuo plač iz susjedne sobe.kad sam tamo ušao vidio sam nečakinju koja plače jer je edward napustio bellu.ako ih knjiga uspije tako pokrenut ipak ima nešto dobro u njoj,za neke..misli o tome kao guilty pleasure ..

Scarface

Post by Scarface » 02 Dec 2009, 23:15

Pa da, mladjo je u pravu. Stephanie Meyer je očito ubola u zlatnu žilu s ovom pričom koju tolike tinejdžerice diljem svita gutaju. Jebiga, hormoni rade svoje, i još cila ta emo/goth euforija među pripadnicama te generacije je očito uvelike pridonia tome. Ljubav idealnog, tajanstvenog, nježnog vampira i nesretne, nesigurne cure- mislin da je očito zašto je to upalilo. tako da, itko ko iole shvaća ovaj serijal ozbiljno i još ga pljuje, je u najmanju ruku smiješan, jer je ovo po defaultu svima ostalima smeće, i definitivno nije film ni za koga osim tih tinejdžerica. Ostali su iznimke koje potvrđuju pravilo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 03 Dec 2009, 04:30

Iznimke ne potvrduju pravila.
Ti filmovi su i dalje sranje kako god okrenuli. Postoje i kvalitetni filmovi za cetrnaestogodisnjake..
Ne vidim zasto bi itko tko kaze da je twilight sranje bio "u najmanju ruku smijesan"..
I like to eat things.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 03 Dec 2009, 07:54

ne postoje ovakvi.ne postoji puno filmova o zabranjenoj ljubavi između vampira i ljudi.em se još radi o tinejđerima..istina jedan let the right one in je kvalitetniji film u svim kategorijama(radnja,gluma,...) ali jednostavno nije romantičan.

malo sam baš gledao koliko je tweens filmova izašlo u SAD ovih godina.na crtiće se nisam obazirao.imamo hannah montanu ,nešto high musical,onaj going 17 sa zachom,...mala je ponuda sa ovakvom ljubavnom pričom.zadnje što mi pada je verzija romeo+julier s leom...

Image

Hec

Post by Hec » 03 Dec 2009, 09:40

to sam i ja reko prije, fora je zato sto nema tomu slicnih, koliko god nekome bio glup nemoze se rec da je copycat il remake,plagijat...itd.... ljudima zanimljivo pogledat nesto novo koliko god to bilo glupo... eo recimo mrak film 3, al samo 3, ostali su mi dobri, bas taj 3 dio mi je glup ko neznam sta, ALI kad se gleda u drustvu kod mene onda se smijem ko kreten i na najglupljoj sceni zato jer je drustvo i drugacija atmosfera. Tako da i ovo ljudi vjerovatno gledaju iz druge perspektive.
"Six strings to cover fear..."

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Dec 2009, 11:13

ok, nije copycat.. ali ideja o vampirima koji piju životinjsku krv, doslovno letaju naokolo po danu i svjetlucaju na suncu je fakin idiotizam koji krši sve "zakone" o vampirima i takvim filmovima. inovativnost je super i dajem potporu takvima, ali neka pravila moraju postojati.
i opet ponavljam, nije stvar ukusa već jebenog razuma. :lol:

dr mladjo

Post by dr mladjo » 03 Dec 2009, 12:17

ali da se držalo sve toga onda to ne bi bio za teen film.malo je teže iči u srednju školu ako ne možeš izaći na sunce :-)

ne shvačajte ga kao horror več ljubavnu dramu triler(kako ga moja nečakinja zove :-D)..ima dosta vampir horrora.neče ih jedan twilight pomama uništit

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Dec 2009, 12:31

dr mladjo wrote:ali da se držalo sve toga onda to ne bi bio za teen film.malo je teže iči u srednju školu ako ne možeš izaći na sunce :-)

ne shvačajte ga kao horror več ljubavnu dramu triler(kako ga moja nečakinja zove :-D)..ima dosta vampir horrora.neče ih jedan twilight pomama uništit
to donekle ima smisla, ali zašto pobogu žive u kući koja je jedan veliki prozor? (svi zidovi su prozirno staklo, lol)? :lol:
plot holes... ^^

dr mladjo

Post by dr mladjo » 03 Dec 2009, 12:33

Wendigo wrote:
to donekle ima smisla, ali zašto pobogu žive u kući koja je jedan veliki prozor? (svi zidovi su prozirno staklo, lol)? :lol:
plot holes... ^^
joj i meni je to smetalo.ali kuča je šumskoj zabiti.''valjda'' malo sunca dolazi izravno..

Scarface

Post by Scarface » 03 Dec 2009, 12:58

Ma film je pun glupih rupa, u tome je stvar, ne triba ih tražit jer ih ima na bacanje. Al to ionako nije bitno upravo zbog prije navedenih razloga. Ono šta oću reć je; da, film i cila ideja je smeće, al je određenoj generaciji očito prijeko potrebna, i zato je suvišno pljuvanje od strane iskusnijih filmofila.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 03 Dec 2009, 13:05

točno.ne znam jel več stavljen ovaj filmič u ovu temu

Kevin Smith talks about Twilight
.
ne znam jel spomenuta i "The Vampire Diaries.veoma je slična twilight.samo ovdje vampiri ne svjetlucaju :-D.

A$H

Post by A$H » 03 Dec 2009, 14:49

dr mladjo wrote: ne znam jel spomenuta i "The Vampire Diaries.veoma je slična twilight.samo ovdje vampiri ne svjetlucaju :-D.
imas taj topic pod serije..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply