-edward nudi pravu ljubav
-Ubija ga odvojenost od belle. Postali su ovisni jedno o drugom
I jos mnogo zanimljivosti u new monn prilogu 24 sata
jebeš film u kojem svjetlucavi nježni vampiri piju medvjede i pume kako nebi naudili ljudima.. god damnn hippies!maddjuro wrote:piše u novinam da su ovi twilight vampiri bolji jer ne ubijaju i filmovi nisu nasilni
hm, meni je baš taj dio totalno pokopao film. plus ona glazba i bljeskovi munja, c´mon..Hec wrote:ako nisi pogledo prvi dio kako mozes reci da vukodlaci u drugom nemaju veze sa jedinicom, sad si sam sebi zavaljao bureke.
jos u prvom dijelu se spominje da su ti indijanci kao wolf klan neki itd itd.....
meni je taj film iskreno, fora! samo zato jer nema puno akcije sto svi ocekivaju, a tako brašnasto bijele glumce mi je smijesno gledat, i nakon duzeg gledanja postane fora i ima neke scene koje su zanimljive poput basebala recimo u prvom dijelu....
ljudi se previse forsaju oko twilighta, priznajem stvarno smijesno izgleda i toliko su savrseni da nemoraju na plasticnu kirurgiju, ali je to fora, koliko ima gorih filmova pa nisu toliko pljuvali po njima koliko po ovome.
a jos mi je bolje to sto nema jebenih forsanja oko krizeva i przenja na dnevnoj svjetlosti, i fora mi je ambijent te sume i tog gradića.....koliko se god ostali dijelovi filma cinili cudni meni je bas fora, ako mora nastat novi glupavi vampirski stil filmova neka onda nastane, a ne da svaki dan gledam kak vampiri bjeze od cesnjaka i krizeva ili svete vodice.
jos su mi i smijene scene prvog dijela kad je edward tek poceo pricat, onak ko pickica se ponasa, al sta ocete, to je bar bilo smijesno, nije toliko glupo koliko je trebalo bit...
ja bi film ocjenio 10/10 bas zato sto je FORA a ne SAVRSEN...a svi znamo da amerikanci uvjek pokusavaju napravit FORA filmove a ne SAVRSENE...samo sto glupa internet publika od svega uvjek napravi sranje. drago mi je sto takodjer nema glupih zguzvanih cudovista i sranja koja mozemo naci u vampire filmovima...mislim ono, ko da je Blood & Chocolate nesto bolji, a nisu ga nimalo kurili koliko ovog...ma daaaj, ljudi se samo forsaju ko i uvjek... party breakeri